Gość Przytulas Napisano Sierpień 4, 2016 Zukejka dziekuje za gratulacje synka i wspolczuje ci tych 4 h strasznych boli nawet nie moge sobie wyobrazic co czujesz:(. Trzymaj sie napewno uda wam sie nastepnym razem zobaczysz. Kiedy wracasz do uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zukejka Napisano Sierpień 4, 2016 Przytulas...do konca sierpnia jestem w pl...na pewno przed wyjazdem pojde do gina zeby zobaczył na usg jak tam wszystko wygląda. I musi mi wyjsc ten smutek z głowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Sierpień 4, 2016 Zukejka musisz byc silna...!!! Też strasznie współczuję tego cierpienia i fizycznego i psychicznego :( teraz tylko dowiedz sie kiedy bezpiecznie po takim czyszczeniu mozna znowu probowac bo kiedys czytalam ze trzeba odczekac jakis okres czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 4, 2016 Zukejka dasz rade jestes silna Kobieta:) wszystko sie ulozy i zobaczysz za niedlugo napiszesz o swojej fasolce:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmar Napisano Sierpień 4, 2016 Ja niedawno w UST wróciłam 7 dc a ja mam już 2 pęcherzyki jeden 21 drugi 18 w lewym jajniku, dr powiedział że mam waski kanał macicy i tu może być problem bo plemniczki nie docierają :( i nie wiadomo czy nie będę musiała skorzystać z inseminacji ... Mamy próbować w ten weekend a w on mam iść zobaczyć czy pęcherzyki pekly i tak sobie myślę wszyscy się śmieją z nóg do góry po Przytulanki a ja chyba skorzystam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmar Napisano Sierpień 4, 2016 Mialo być USG:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Sierpień 5, 2016 Gość mar może i sie śmieją z podnoszenia nog do góry ale ja w pierwszą ciąże zaszłam właśnie w tym cyklu gdzie trzymałam nogi u góry a dodam ze rok sie staralismy. Nie wiem czy to podziałało ale na pewno nie zaszkodziło:) trzymam kciuki aby wszystkim wam starającym sie udało jak najszybciej zajsc w upragnioną ciąże. Zukejko droga najważniejsze ze w tej ciezkiej dla ciebie chwili nie jestes z tym sama. Zobaczysz wszystko sie ułoży i juz niebawe bedziesz w ciaży:) ściskam cie mocno:) Przytulas gosc any co tam u was? Ile macie kg na plusie ? Bo ja tydzien temu miałam juz 5 kg do przodu.... A jak tam ruchy maluszków u was? Mój mały czasem tak sie mocno wierci że szok. Miłego dnia dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 5, 2016 Hej Kochana Jagodko u mnie wpozadku czuje sie sobrze tylko czasem mi slabo ale to podobno normalne moj gin mowi ja pezytylam niecale 4kg jak narazie ale brzuszek mi juz wystaje jak pileczka a co do ruchow zazdroszcze ci bo moj synus czasami puknie lub pofaluje i jak przed wczoraj czulam jak sie wiercil taj wczoraj prawie wogole mam nadzieje ze za niedlugo da o sobie znac no ty juz 20tydz to czujesz dobrze ja zaczelam 17tydzien i 3dzien. Wizyte mam 21sierpnia w niedziele o 10.15 rano przelozylam na wekendy bo wtedy samochod mam:):). A jak u cb?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 5, 2016 Sorki za pomylke dokladnie 17tydzien i 1 dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Sierpień 5, 2016 Przytulas ja sie czuje dobrze tylko szybciej sie męcze ale to normalne. No u mnie juz dzis sie zaczął 21 tydzien:) ale to zleciało nam co nie? Pamietam jak pisałysmy ze nam nie wychodzi zajscie w ciaże a tu juz ty masz prawie połowe ciąży a ja tez na półmetku;) U mnie od rana pada pogoda do spania. Ja mam teraz wizyte 24 sierpnia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 5, 2016 Kochana u mnie upal taki ze szok tez wystarczy ze pranie rozwiesze a sie mecze. Jeszcze zapowiadaja na dzis 32℃. No pamietam jak labidzilam ze nie wychodzi i nagle sie udalo:D a to miedzy nami 4tyg roznicy jest twoj maluszek bedzie mial miesiac a ja bede rodzic:). A co do ruchow mam nadzieje ze za niedlugo tez je bede czula tak wyraznie jak ty:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmar Napisano Sierpień 5, 2016 zazdroszczę wam tych dodatkowych kilogramów :) i smyrania w brzuszku :) ale dobrze słyszeć że też niedawno byłyście w takiej sytuacji jak ja i teraz jesteście szczęśliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lila26 Napisano Sierpień 5, 2016 Tak cudownie sie to czyta ;) Oj zgrozo my bylysmy na ostatnim szczepienie pieniu masakra nienawidzę tego ;( ten płacz dziecka najgorszy eh ale juz mamy za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 5, 2016 Lila26 wiem cos o tym na badania jak chodze z moja ma 8 lat to placze tak mi jej szkoda a co dopiero malutkie masakra:(. No ale niestety trzeba przezyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lila26 Napisano Sierpień 5, 2016 No Lena ma dopiero 16 miesiecy heh ale tak mi jej szkoda jak tak placze ;(( Teraz zmierzla jest po tym szczepieniu to na glowe dostaje heheh a ja chce drugie hahaha ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 5, 2016 Zobaczysz ze spelni sie twoje marzenie i bedzie drugie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Sierpień 5, 2016 Hej Jagodka :))) ja juz 8 kg do przodu ! Brzuchol mocno widoczny, dzidzia kopie nie raz tak ze zasnac ciezko. Jutro tez zaczynam 22 tc takze juz po polowie :) ale cos mi sie zaczynaja skurcze :( to chyba te przepowiadajace jednakze mnie to martwi ostatnio... wizyta 10 sierpniasierpnia to podpytam lekarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćEwelina Napisano Sierpień 6, 2016 Hejka jak sie okazalo moje bole brzucha zaraz po ovu saiadczyly o ciazy. Dzis dzien przed @ test pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Sierpień 6, 2016 GośćEwelina cudowne wiesci moje gratulacje:) teraz pociągniesz za sobą kolejne dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Sierpień 6, 2016 GoscAny to są zapewne te skurcze przepowiadające . Ja tez mam czasami i w pierwszej ciazy je miała . Ja teraz pije dwa razy dziennie rumianek i mi to pomaga na skurcze. A jak masz mocne to weź sobie nospe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lila26 Napisano Sierpień 6, 2016 GoscEwelina gratuluje kochana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 6, 2016 GoscEwelina gratulacje niech fasolcia rosnie zdrowa:). Gosc any i Jagodka zazdroszcze wam juz tych ruchow mocniejszych juz sie nie moge doczekac kiedy mnie spotkaja:) i bede wiedziala ze maluszek jest i daje znaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Sierpień 6, 2016 Przytulas juz pewnie nie dlugo ;) ja chyba za duzo chodze... robie dziennie ok 10 km czasem wiecej no i wtedy najwiecej brzuch mi twardnieje i czasem do tego wlasnie boli :( nie fajne uczucie... jagodka moze tez rumianku sproboje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madz_aM Napisano Sierpień 7, 2016 Dziewczyny moge odetchnąć z ulgą, dzisiaj test pokazał mi dwie kreseczki. W środę ide do gina. Powiem wam ze w tym cyklu nie liczyłam , nie sprawdzałam dni plodnych, nie trzymalam nog w górze po prostu wyluzowalam i udalo sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmarta93 Napisano Sierpień 7, 2016 Madz_am ile sie staralas ? Gratulacje;) JA tez odpuscilam.juz w tamtym miesiacu ale miesiaczka przyszla jeju zadnych antykoncepcyjnch nigdy nie bralam jestem mloda myslalam ze to bedzie jeden cykl i juz a tu lipton dtugi i nic w srode mam lekarza bo ostatnu mi powiedzial w drugim cyklu ze piersi mam obrzmiale bo nie mialam jajeczkowania w tym 1 i dlatego ale bez usg mi to zrobil jejciu boje sie ze cos nie tak ze mna bedzie czy cos:( co brac zeby pomoc sobir zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Nati Napisano Sierpień 8, 2016 Hey dziewczynki juz jakies 4 dni Was czytam no i w koncu dobrnelam do konca :) za kazdym razem jak ktorejs z Was sie udaje zajsc w ciaze jestem przeszczesliwa no i co jedna to milsza od drugiej. Fajnie ze sie wspieracie no i oczywiscie chcialabym dolaczyc. Krotko o mnie : mam juz 5 letnia corunie no i teraz marzy mi sie synus ihihi . Za pierwszym razem musze sie przyznac ze nie bylo problemu .. zrobilam to w ostatni dzien okresu i na drugi dzien polecialam do polski. O niczym nie myslalam i siedzialam miesiac u mojej mamy. Jak sie okazalo po @mialam owulacje no i zaszlam. Teraz z jakies 5 lat bralam anty . Ostatni okres z odstawienia mialam 20lipca cykle co 28 no i w polowie tj 14 15 dzien cyklu odczuwala owulacje jak nigdy (to chyba Po anty) i przy tym wodniasty sluz :) dwa dni Po owu zaczely bolec mnie piersi a raczej sutki i sa ogromnie wrazliwe nawet ich dotknac nie moge a w pierwszej ciazy cycuszki bolaly mnie dopiero duzo pozniej. W ogole w 1-ej ciazy miallam okres 3dniowy i bylam juz w drugim tyg takze jestem dowodem na to ze okres w ciazy sie zdarza.ale wracam do tematu :) oprocz bolacych sutkow mam bolace jajniki Ale najbardziej prawy podejrzewam ze moze z niego byla owu. Robilam dzis rano test i nic nie bylo dopiero jak sie wysuszyl to taki bialy zarys albo juz swiruje hehe Bo moze to tylko moja wyobraznia. Wiem ze wy tez mialyscie bole Po owu i potem siie konczylo @ Ale chce siie do Was dolaczyc i poklikac z kims Po widze ze jestescie superiore :) ps mam taka aplikacje do okresu i przy dniu owulacji bylo napisane ze dzis jest szansa na chlopca.. oojjj maam nadzieje dziewuszki ze te bole to cholera dobry znak na ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćNati Napisano Sierpień 8, 2016 Sorki mialo byc ze jestescie Superowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Nati Napisano Sierpień 8, 2016 Zapomnialam dodac ze mierze temperature :P wiem to niedlugo Ale widac ze zaczelam przyrastac przy owulacji. Mierze zawsze o tej samej godziinie przed wstaniem z lozka..mialam zawsze 36,3-36,4 a w dniu owulacji poszlam na 36,5 plus silne bole w dole.... Od zeszlej srody tj od owu byla 36,5 a w niedziele juz 36,7 no i dzis 36,8 czyli stale przyrastac..laseczki oszaleje tak bym chciala malenstwo Ale juz to znacie ze my kobity sie nakrecamy :D mam chociaz cien nadzieji ze przyrasta bo cos tam sie dzieje. No Bo kurde skad te bolace jajniory i piekace sutki .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Sierpień 8, 2016 Mad_am gratulacje kochana:) ale w arode mozesz jeszcze nic nie widziec na usg moze byc za wczesnie ja bylam w 6 tyg i bylo juz serduszko:) Gosc Nati oby ci sie udalo ja nie pomoge zbytnio bo nie mierzylam tempki brzuch nie bolal tylko piersi bolaly i sie udalo a nawet nie myslalam ze sie uda a teraz prawie 18 tydz:) trzymam kciukaski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmar Napisano Sierpień 8, 2016 Madz_aM gratuluje :) to teraz zdrówka i wytrwałości ;) gość Nadia jeśli czytałaś całe nasze faorum to wiesz że u jednych dziewczyn były to oznaki ciązy u innych oznaki @, ale bądźmy szczere jak czegoś chcemy bardzo to nawet wymyślamy sobie że może jednak się udało;).. najlepszym sposobem i zarazem najcięższym jest czekanie do @ i zrobienie testu ciążowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach