Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość gośćmar
Stokrotkaq cło bralaś przez rok? Z tego co wiem to nie można tak długo brać.

Gość Agusława
Lila26 mi przed @ wychodziły negatywne, w dzień albo dzień po wyszedł cień cienia i to też widziałam pod światło. Tak więc nie ma co się martwić ;)

Gość stokrotkaq
goscmar , wiem, a może teraz już wiem , to dlatego zmieniłam lekarza .

Gość jagodka_a
Lila 26 przed przewaznie test wyjdzie negatywny ale jak widzisz cien kreseczki to pewnie jest ciaza. Zrob w dzien spodziewanej@. Różnica wieku u mnie miedzy dziecmi to 6 lat. Przytulas pewnie sie dowiesz teraz na wizycie czy dziewczynka czy chłopczyk.

Gość gośćmar
Stokrotkaq i dobrze zrobiłaś:) Lila26 zobaczysz ze ci się uda , od początku mowilas że to nie ten cykl, organizm płata figle

Gość Przytulas
Mam nadzieje Jagodka ze sie dowiem:) u mnie roznica wieku to 8 lat:). Corcia tylko dopytuje kiedy wizyta:) mam w poniedzialek o 21.15. Jak tylko cos bede wiedziec dam znac:). I od razu zapytam o polowkowe kiedy bede miala. I poprosze go o wizyty w soboty bo nadal mam auto nie sprawne i dobrze ze w pon maz wraca i bede miala auto dlatego poprosze gina o soboty wtedy zawsze auto mam:)

Stokrotkaq a czy w każdym cyklu kiedy brałaś clo pojawiał się pecherzyk dominujący? Bo u mnie w poprzednim czyli pierwszym z clo pecherzyk był piękny 23 mm w 12 dc i zastrzyk z pregnylu ale niestety sie nie udało, a w tym cyklu brak pecherzyka monitoring 10 i 12 dc a dziś 13dc i mnie ciągnie jajnik i już mnie to troche denerwuje i nie wiem co myslec...

Gość stokrotkaq
madia , tak często mam owu obustronne i są dwa pęcherzyki 25mm i 26mm . Jak widzisz i to nie pomaga , a czy twój lekarz monitoruje grubość end?

Gość _madia_
Tak, moje najpierw miało 5mm czyli slabizna, następny cykl 9mm ale dalej bez owulki, w czerwcu endo 16mm pęcherzyk 23 ciąży brak, teraz brak pęcherzyka endo 8 mm w 10dc a wczoraj juz nawet z tego wszystkiego nie wiem... :(

Stokrotkaq a bierzesz pozniej luteine?Jesli masz owulke w koncu musi sie udac, nie ma innej opcji :) Ehh jak ja bym chciała mieć chociaż jeden nawet za mały ale zeby coś tam się działo...

Gość stokrotkaq
madia moje endo miało 12 dc 3 mm to dopiero słabizna . Brałam ale ten nowy lekarz powiedział po obejrzeniu moich wyników z hormonów ze to głupota bo jak pęcherzk pęknie później to progesteron zablokuje owu

Gość gośćmar
U mnie właśnie chyba się@ zaczyna bo brunatne plemienia się pojawiły:( do jutra pewnie się rozkreci... I kolejny cykl za mną:(

Gośćmar przykro mi :( Stokrotkaq mi się wydaje, że mojemu endometrium pomogł inofem bo zaczęło rosnąć z cyklu na cykl a nic oprócz inofemu i foliku wtedy nie brałam. Zastanawia mnie i daje głupi cień nadziei ból jajnika, ciągnie mnie od wczoraj i zaczęłam się łudzić, że może jednak jeszcze nic straconego i owulka jeszcze będzie, chociaż staram się sprowadzać na ziemię tym monitorngiem ale mężowi i tak nie dam odpocząć tak na wszelki wypadek :) Stokrotkaq faktycznie czytalam, ze zbyt wczesne branie luteiny moze zablokowac owulację, ale z drugiej strony gdyby jednak się udało pomoże utrzymać a ja miałam taki poziom progesteronu, że lepiej nie mówić...

Gość Madz_aM
Zukejka wszystko będzie dobrze, udanego urlopu w Polsce. A dokąd jedziecie? Dziewczyny ja to już normalnie wrak człowieka jestem, podbrzusze nadal boli, podczas przytulanka też boli, że aż się odechciewa. Do tego w nocy łapią mnie straszne skurcze łydek, masakra jakaś. Jutro idę do gin. Nie zerknie i zobaczy czy wszystko jest ok.

Gość Lila26
Kolejny test i negatywny , nie testuje juz bo tylko sie denerwuje haha Dzis ide na badania ogolne krew mocz itp bo juz dawno sie nie badalam to zobaczymy ;)

Gość gość
owulacje miałam w weekend od tego czasu ciagle boli mnie brzuch jak na @ do tego często kłuje mnie w okolicy jajnika, Bolą mnie piersi ciagle sikam w nocy czy to może byc ciaża jak myslicie?

Gość gośćmar
To może być ciąża, ale dowiesz się jak wykonasz test

Gość gośćEwelina
Czesc dziewczyny. Czy takie dziwne jakby laskotanie w pochwie (nie wiem jak to nazwac) moze byc oznaka ciazy ?mam tak od wczoraj wieczora i to uczucie ciaglej wilgoci ehh....

Gość gośćmar
A ja umowilam się dzisiaj na monitoring na przyszły tydz, gin powiedział mi ze jak się nie uda w tym cyklu(12 cykl) to skieruje mnie na HSG ( miała któraś?), bo jeśli test owulacyjny był pozytywny i w zeszłym cyklu Owulacja też była i Przytulanki było, to musi być inna przyczyna. Jeszcze zobaczymy jak po monitoringu.

Gość gość
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mój 17 dc i właśnie zauważyłam chyba śluz płodny bo instalacji bardzo rozciągliwy przezroczysty. Przytulanka było wczoraj rano a wtedy chyba go jeszcze nie miałam. Plemniczki raczej bez niego nie przeżyły prawda?pozdrawiam

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny bylam dzis u gina przelozylam sobie wizytke z poniedzialku na dzis bo nie mialabym czym jechac wszystko wpozadku z dzidzia wazy 199g i ma 16cm i bedzie synus:):) ciesze sie strasznie moja corcia i maz tez:):) pozdrawiam dziewczynki:)

Gość Lila26
A do mnie wczoraj @ zawitała... no coz takie zycie CZekam na kolejne dni plodne ;)

Gość Przytulas
Lila26 uda wam sie:) nie wiem czy czytalas jednak bedzie synek:D mialam wczoraj wizytke:)

Gość gośćmar
Przytulas no to będziesz miała parke :) to teraz już możesz wyprawkę kupować:) a my Lila26 znów walczymy:)

Gość Przytulas
Dzieki dziewczyny a wy nie poddawac sie glowy do gory:):) trzymam za was kciuki mocno. W nnaszym Forum Sila uda sie:):):D

Gość gośćmar
Innego wyjścia nie widzę prędzej czy później uda się:)

Gość Lila26
Przytulas pieknie ! Gratuluje kochana ! Ja bym chciała druga coreczke , moja Lenka tak uwielbia dzieci na kazdym placu zabaw pierwsze co to do dzieci leci tak chcialabym jej dac rodzeństwo ;) wiem ze sie uda moze sierpien bedzie nasz ;) Goscmar damy rade ;) moze uda nam sie w tym samym cyklu ;)

Gość Przytulas
Dzieki dziewczyny:) Lila26 uda wam sie:) zastanawia mnie jedno mam teraz 16 tydzien i 4 dzien a na USG gdzie sa pomiary w przyblizeniu pisze mi 17tydzien i 6 dzien i nie wiem a w ksiazeczce wpisal mi 16 tydzien

Gość Lila26
No w ksiazeczkach tak pisza bo masz dopiero skońcZony 16tydzien a do 17 brakuje ci dwa dni wiec nie Moze napisac ze 17.. a na usg roznie wychodzi mi tez wychodziło raz ze 14 a raz ze 16tydzien to zalezy od wielkości maluszka takze nie przejmuj sie ;)

Gość Agusława
A ja w końcu byłam na pierwszym usg i zobaczyłam narazie swój pecherzyk :) I teraz stres do następnego usg żeby zobaczyć już zarodek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się