Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość gośćmar
A kiedy miałaś ostatnie usg, faktycznie taki ból może być przy torbieli,sama tego doświadczyłam:( może to bol z strony ukl.pokarmowego

Gość Madz_aM
Zainteresowałaś mnie układem pokarmowym, 2 miesiące temu przeszłam operacje usunięcia pecherzyka żółciowego. Ale ból podbrzusza? Usg miałam ostatni raz w lutym, lekarz wtedy powiedział że jest wszystko dobrze, że następnym razem widzimy się w ciąży, ewentualnie za pół roku. W takim wypadku chyba w piątek go odwiedzę, tak dla świętego spokoju.

Gość gość
Hej dziewczyny. Wczoraj wieczorem pojawił się u mnie taki śluz z delikatną domieszką krwi taki brązowy dziś mam 14 dc czy to mogli być plamienie okoloowulacyjne czy jakoś tak?

Gość gośćmar
Masz_am też bym odwiedziła gin i zrobila usg, torbiel czynnosciowa może zrobić się w ciągu 1 cyklu.

Gość _madia_
Hej dziewczyny, Właśnie wróciłam od mojej ginki i nie wiem co mam mysleć...bylam u niej w poniedziałek na monitoringu i powiedziała, że coś się dzieje ale dominującego pęcherzyka narazie nie widać, ale że może pojawić się w każdej chwili bo cykl był stymulowany, no i byłam dziś żeby sprawdzić czy coś drgnęło na co ginka się mnie pyta czy działaliśmy bo pęcherzyka nie ma ale jest niewielka ilość płynu i wygląda tak jakby owulka była no ale ogólnie dziwna sprawa i żebym się raczej nie nastawiała... Mówiłam jej, że ciągnął mnie jajnik i miałam śluz ale dziwne to wszystko...Miała któraś z was podobną sytuację z taka niby ekspresową owulacja?

Gość Przytulas
Czesc Dziewczyny co u was??? Zukejka trzymasz sie jakos??? Jagodka co u cb nie odzywasz sie jak dzidzia czujesz juz ruchy??? U mnie wpozadku w poniedzialek wizytka dzis zaczelam 16 tydzien :) mam nadzieje ze w poniedzialek sie dowiem co mam w brzuszku bo corcia juz sie doczekac nie moze:) powiem wam ze przy tej ciazy jak za 2 tyg zaczne 5 miesiac tak brzuszek juz mam widoczny przy pierwszej tak nie mialam:). Takze mam nadzieje ze jakos strasznie nie przytyje:)pozdrawiam i trzymam kciukaski za Starajace sie:):)

Ehh im dłużej o tym myślę tym bardziej sobie uświadamiam jakie to głupie, coż trzeba sie pogodzić z tym, że kolejny cykl stracony....

Gość gośćmar
Madia to jak ty miałaś ten monitoring robiony zazwyczaj usg robi się co 2 dni więc raczej nie możliwe żeby w tak szybkim czasie Owulacja byla?

No właśnie wiem miałam w pon i dziś czyli co 2 dni, też mi się wydaje że owulki nie było tylko skad ten płyn...nic nie rozumiem

Gość gośćmar
Może dużo wcześniej miałaś owulacje ... No ale wtedy wyszłoby coś w on usg... Nie mam pojęcia co to może byc

Gość zukejka
Cześć dziewczyny...ciesze sie ze o mnie pamiętacie... myslalam ze wejde tu ...i bedzie gadu gadu ....i tak mi sie milo zrobiło ...kiedy zobaczyłam ze pytacie sie o mnie.... Milo mi I smutno...bo dalej czekam...nie moglam isc do szpitala bo dawalu mi termin na piątek...a my wyjezdzamy w piatek do polski. Bardzo sie boje ze zacznie sie w czasie podróży i bedzie bardzo boleć Stokrotka...nie wiem ile macie lat....ale mysle ze nie tak dyzo zeby powalczyc jeszcze jakis czas. Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze cykle.... wszystkim sie uda... Pozdrawiam

Gość Przytulas
Zukejka dobrze ze sie trzymasz jakos zobaczysz uporasz sie szybciutko z tym i za niedlugo dolaczysz do nas:):) trzymam za cb kciukaski:) i nie zalamuj sie kochana i pisz do nas:)

Gość jagodka_a
Hej dziewczyny Przytulas byłam odcieta od neta. Dzis miałam wizyte u gina mialam badanie to połówkowe. Na szczescie z maluszkiem wszystko ok. Pomiary wszystkie w normie. Długo mi robił to usg ale mowil ze wszystko musi dokladnie sprawdzic a maluszek mu uciekał . Okazało sie ze bedziemy miec drugiego chłopca. Przytulas jak ty sie czujesz? Ja juz 20 tydzien polowa ciazy za mna ale zleciało. Teraz sie zabiore za zakupy dla synusia. Duzo mam ciuszkow po moim synku mam nadzieje ze sie nadadza. Zukejka kochana jestem z toba. Zobaczysz wszystko sie ułoży zajdziesz szybko w ciaze wierze w to z calego serca.

Gość Lila26
Zukejka trzymaj sie ! Ja zrobię dziś test wlasnie wysylam meza do apteki ale nie wiem czy cos wyjdzie bo dziw dopiero 27 dc

Gość Lila26
Jagodka to gratuluje :) syn tez super ;) Jaka roznica wieku bedzie ?

Gość Lila26
Test negatywny ;(

Gość Przytulas
Jagodka to fajnie ze juz wiesz co bedziesz miala i ze wszystko wpozadku:). To mamy roznice miesiaca bo ja 16 tydzien zaczelam wczoraj:) u mnie juz lepiej troszke chorowalam przeziebiona bylam zostal mi jeszcze katar i troszke z rana kaszel mam. No ale jakos przetrzymam w poniedzialek wizytka mam nadzieje ze bedzie cos juz widac:) Lila26 to daj znac jak test:) pozdrawiam dziewczyny

Gość Przytulas
Lila26 moze za wczesnie a to byl z porannego moczu czy nie?

Gość gośćmar
Lila 26 a kiedy masz termin@ ja jutro bo cykle mam 25-26 dniowe ale nie będę testować, jak się nie pojawi@ to w pn dopiero.

Gość Lila26
Ja mam mieć za dwa dni @ Powiem wam ze moja wyobraźnia dziala... Wzielam test do ręki i pod światło i zobaczylam cien cienia cienia pod swiatlem... wiem jednak ze to nie ciaza i to nie mozliwe... w ogole jakis oszukany ten test bo dali go bez pojemniczka na mocz... , tak robilam z porannego moczu

Gość Przytulas
Lila26 jeszcze masz 2 dni spokojnie a moze akurat sie udalo i jest ten cien:) trzymam kciuki za cb i inne dziewczyny:)

Gość Lila26
Kolezanki widza ten cien ale i tak uWażają ze sie nie udało no bo kreske widac tylko pod swiatlem

Gość gośćmar
Lila26 ty już nie bądź tak pesymistycznie nastawiona, wiem że lepiej myśleć tak żeby się nie rozczarować później Ale masz jeszcze 2 dni więc z tego cienia cienia może się zrobić tlusta krecha :) trzymam kciuki:) albo zrób bete

Gość Lila26
Goscmar no wole sie nie nastawiac bo pozniej bede rozczarowana ;( Taki usmiech mialam jak zobaczylam ten cien cienia... no ale jak nie wyjdzie to bedzie smutek Zobaczymy czekam te dwa dni i wszystko sie okaże i bedzie jasne.... A Ty jak czujesz , jak myslisz , jak sadzisz ?

Gość _madia_
Zukejka pewnie, że o Tobie pamietamy, mam nadzieje, że podróż przebiegnie spokojnie i że wszystko dalej jakoś się ułoży, trzymaj się :) Jagódka chłopczyk czy dziewczynka, nieważne, najważniejsze, że wszystko z maluszkiem dobrze :) A jak chcecie dziewczynke to trzeba będzie działać do skutku :) Stokrotkaq a ile macie lat jeśli mogę zapytać? Znacie powód waszych niepowodzeń? Napewno pisałaś o tym wcześniej ale przyznam się bez bicia, że niestety nie pamietam chociaz uważnie przestudiowałam cały wątek :) Lila spokojnie masz jeszcze 2 dni więc krecha ma czas na "tycie" :)

Gość stokrotkaq
Madia ja mam 34 ale mój mąż 47 , co gorsza lekarze niby nie widzą problemu , a jes jak jest . Dziś jest 5 dzień po owu i rano zauważyłam taki dwie malutki kropki krwi na papierze , ale co muszę cierpliwie czekać do 07.08 bo wcześniej po pregnylu to test jest niewiarygodny . Zykejka Trzymaj się jesteśmy z Tobą

Stokrotkaq a mogę wiedzieć dlaczego miałaś zastrzyk z pregnylu? Sama z siebie masz owulke czy stymulowana? Pytam dlatego, że ja w poprzednim cyklu również miałam w tym niestety nie było sensu go podawać, ponieważ mimo stymulacji pecherzyka raczej nie bylo :( Moim zdaniem wiek tu nie ma nic do rzeczy tym bardziej, że jedno dzieciątko już macie, więc to nie będzie Twoja pierwsza ciąża.

Gość gośćmar
Lila26 nic nie czuję ani na ciążę ani na okres, tylko krosty mi się zrobiły, więc chyba @ przyjdzie coś czuję :( zobaczymy

Gość stokrotkaq
madia miałam jeden 20 mm i dwa po 14 mm , to niby na pęknięcie ale lekarz zauważył że mam cienkie endometrium to prawdopodobnie skutek uboczny clo brałam je prawie rok . Zmieniłam lekarza i teraz mam brać acard ma pomóc na endo .

Gość stokrotkaq
madia miałam jeden 20 mm i dwa po 14 mm , to niby na pęknięcie ale lekarz zauważył że mam cienkie endometrium to prawdopodobnie skutek uboczny clo brałam je prawie rok . Zmieniłam lekarza i teraz mam brać acard ma pomóc na endo .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się