Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość zukejka
Bardzo mi smutno bo jestem w takim beznadziejnym momencie. .... żeby to poronienie już się zaczęło....a ty nic....w poniedziałek będę miała usg w szpitalu w Manchester... potem będę mogła zadecydować jaka opcje wybrać....czy czekać aż samo się zacznie...czy poprosic o tabletkę....czy oni mnie wyczyszcza.

Gość gość
Zukejka przykro mi :(

Gość Przytulas
Zukejka wspolczuje ci kochana tylko nie zalamuj sie jestem z toba pamietaj ze tu sie zawsze wygadac mozesz

Gość Lila26
Zukejka kochana wszystkie jesteśmy z toba ! Wszystko sie ulozy musisz w to wierzyc Ja dalej nic i czuje ze nic nie bedzie heh

Gość gośćmar
Zukejka trzymaj się !!! Lila 26 u mnie chyba też klapa :(

Gość Przytulas
Dziewczyny gosc mar i lila26 nie poddawac sie:)

Gość gośćmar
Po prostu czuję że nic nie wyszlo,myślę że przyczyna leży w psychice cały czas o tym myślę i to mnie blokuje :(

Gość Przytulas
Gosc mar no wszystko mozliwe ja tez tak mialam jak bylismy w grudniu w egipcie myslalam ze odpoczniemy zrelaksujemy sie i sie uda a tu dupa blada tak strasznie chcialam ze nie wychodzilo pozniej cysta w lutym i stwierdzilam ze co bedzie to bedzie w marcu tez lipa i udalo sie w kwietniu ostatnia OM mialam 7.4.2016. Ale powiem ci ze wszystko przez pospoech komunia corki 1maja i nie myslalam zreszta meza w te dni nie bylo a i tak jakims cudem plemniczki przezyly sobie i tak z glupia dzien przed @ zrobilam test bo cos mnie tknelo i piersi bolaly ze dotknac nie moglam i pokazaly sie 2 krechy tylko ze 2 bledsza ale byla i stwierdzilam ze jakies jaja zrobilam drugi to samo a potem beta potwierdzila:) za 3 dni 16 tydzien zaczne i usg bede miala 1 sierpnia :). Uda wam sie zobaczysz:)

Gość gośćmar
No mam nadzieje, próbowałam już wielu zajęć żeby zapominiec fitness, rower itd Ale nic nie pomagalo od kilku miesięcy w głowie jedna mysl

Gość gość
Nie da się o tym nie myśleć ja mam o tyle ciężko ze mój mąż ma dziecko z była partnerka i zawsze jak przyjeżdża to mam doła wiem ze to nie jest wina dziecka ale nie umiem się z tym pogodzić że on ma dziecko a my nie możemy mieć naszego ohh jak to boli

Gość Lila26
Ja myslami jestem ciagle przy mojej malej Lence to przynajmniej aż tak nie myślę.. u mbie nikt w rodzinie nie wie ze sie staramy i mowie mamie dzis ze schudlam znowu (od paru miesięcy cwicze i schudlam juz 13kg) teraz ćwicze ale mniej i mamq do mnie tekstem ze moze w ciąży jestem skoro chudne bez ćwiczen tak mi sie fajnie zrobilo ;p Kiedyś do uda wierze w to ;)) Dzis 23dc

Gość gość any
Zukejka strasznie mi przykro :( nawet nie wiem co napisac... :((( kochana wszystko sie ulozy musisz sie tylko nie poddawać :*

Gość gośćmar
Lila26 ja niestety nie mam tak dobrze we wrześniu minie rok od slubu i na każdym kroku słyszę kiedy dzidziuś, wróciliśmy z urlopu to 3 os czy przyjechaliśmy w trójkę? Moja babcia to co tydz mnie pyta czy w ciąży nie jestem :( chociaż mąż mnie wspiera Ale niekiedy mam dość !!!

Gość Lila26
Goscmar no rozumiem rozumiem i takie teksty sa najgorsze... u mnie w rodzinie to nie jest za kolorowo bo kazdy sie do nas wtraca czy mama czy ciocia itp itd ciagle wiedza lepiej co i jak mqm robic z córka i uwzaja ze drugie za szybko ze nie dam rady Itp zniechęcają bardzo i ocZywiście wiedza Lepiej co mam robic... ale juz nauczylam sie nie zwracac uwagi na nich i robic po swojemu.. Uda nam sie zobaczysz ;)

Gość Madz_aM
Zukejka, kochana moja wiem co czujesz. Sama przechodziłam przez to w styczniu. Potrzebujesz teraz dużo siły, spokoju, poradzisz sobie, nic nie dzieje się bez przyczyny. Dasz radę, całym sercem jestem z tobą. Ja nie odzywałam się trochę, bo czułam żal, tak naprawdę nie wiem do kogo, czułam żal że to kolejny miesiąc i nic. Ale teraz powiedziałam dość. Nawet nie policzyłam kiedy mam dni płodne, powiedziałam że będzie to co ma być. 17 dc czekamy

Gość Lila26
U mnie 25dc i wydaje mi sie ze nie wyszło nic takze tez dalej czekam i dalej walczę Zero objawow.

Gość gośćmar
U mnie 24dc też zero objawow, tylko mój mąż mówi że w teraz się chyba udało :) wczoraj mnie wieczorem brzuch bolał ale tak jak na @ :( więc czekam na @ to 11 cykl staran

Gość stokrotkaq
A ja zmieniłam lekarza i jak narazie jestem bardzo pozytywnie nastawiona . Dziś jest 17 dc . Nic tylko czekać . To jest 14 cykl starań , obiecałam sobie ze dam sobie jeszcze rok a później ze względu na wiek mój i małżonka dopuszczamy w końcu mamy już 11 letnie szczęście

Gość Lila26
Uda sie dziewczyny zobaczycie ! :)

Gość gośćEwelina
Witam was wszystkie. Jestem tu nowa . Postanowilam z mezem postarac sie o 3 bobaska ale bez jakiegos musu bedzie to bedzie. A mianowixie od 6dc kochamy sie co 2-3dzien tak sie sklada ze kochalismy sie tez w owulacje (rozpoznalam bo ilosci rozcoagliwego sluzu i bardzo bolaly mnie jakniki i brzucj co miesiac tak mam ) dzis jest 3 dzien po owu. W dnu owu kocjalismu sie wieczore,, w nocy obudzilam sie do synka i tak strasznie krecilo mi sie w glowie myslalam ze zemdleje. Dzis jest 3 dzien i ciagle boli mnie brzuch to taki tepy bol promieniujacy na krzyze . Nie wien czy to moze byc objaw ze sie udalo, dodam ze w dwoch poprzednich ciazach udalo sie w 1cs . Pozdrawiam Ewelina

Gość gośćmar
goscEwelina trudno powiedzieć, bóle brzucha po owulacji są jednym z pierwszych objawów ciąży, więc trzeba być dobrej myśli i czekać do terminu @. Wy chociaż macie już dzieciaszki a ja?:(

Gość gośćEwelina
Podswiadomie czuje ze sie udalo. Ape trzeba czekac. Ja zostalam postawiona troche w sytuacji przymusowej marzylo mi sie miec 3 dzieci a na ostatniej wizycie u gina okazalo sie ze mam obrosniete jajniki guzami i mam 49%szans na ciaze, i jezeli do pol roku nie zajde trzeba bedzie usunac i najprawdopodobniej z jajnikami. Wiec rozsadek podpowiada mi zeby sie starac. Czas pokaze. Jeszcze jedno co odczuwam to to ze mam ze ciagle mam mokro. Hmm ,.... wieze ze kazdej z was uda sie miec maluszka:*

Gość gośćmar
gośćEwelina no to nie ciekawa sytuacja .... Najwazniesze żeby mieć dobre nastawienie:)

Gość gośćEwelina
To najwazniejsze ...tym bardziej ze 3vmsc temu poronilam ciaze z wpadni ehh :-(

Gość gośćEwelina
Przepraszam za bledy ale Moj tel cos szwankuje

Gość stokrotkaq
Lila26 ja też tak myślę że już niedługo będziemy szczęśliwymi mamusiami .

Gość gośćmar
stokrotkaq no pewnie na nas też musi przyjść pora i przyjdzie tylko żebyśmy nie musiały czekać za dlugo

Gość gośćEwelina
Dziewczyny takie pytanie mam. W weekend mialam owulacje sluz rozciagliwy bardzo i bol brzucha. Pozniej sluz juz taki nie byl do dzis od rana mialam uczucie wilgoci a teraz patrze a tu taki bialy ale rozciagliwy hmm czy to mozliwe o czym to moze swiadczyc bo ja juz zgupialam

Gość gośćEwelina
Do tego ten sluz jest lepki. Hmm taki pomieszany lepki z ciagnacym nie wiem co o tym myslec

Gość Madz_aM
Już oszalec można, wczoraj bolało mnie podbrzusze ale słabo, dzisiaj już normalnie ból że masakra, trochę jak na okres. A jeszcze sporo czasu, nie wiem czy to owu czy nie, ale naczytalam się pierdół że taki ból może świadczyć o miesniakach czy tam torbielach jajników. Czacha dymi od natłoku myśli.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się