Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość gość Nati
_madia_ tak mi przykro :( jestem z toba choc za dlugo sie nie znamy. Zyczenci z calego serduszka upragnionej ciazy!!!!!!

Gość gość
Ja nie testuje bo nie chce znowu rozczarowania. W tym miesiacu kochalusmy sie praktycznie co 2 3 dni i niby w owulacje i przed ale to nie daje pewności bo na zajscie sklada sir wiele czynników czasami godzina spoznienia i juz do kitu caly miesiac a pozatym tem nieznacznie skoczyla. Faze lutealba zawsze mam 12 dniowa wiec za ok tydzień powinna byb @. Kurcze chcialam sie tutaj zalogowac ale cos mi nie idzie nie wiem czemu i pisze jako gosc. Ah jakie to wszystko trudne...

Gość gośćmar
madia wiem co czujesz ta bezradność i smutek co miesiąc też tak mam od roku :( co miesiąc nadzieja i wyczekiwanie które nie daje rezultatu :(. ja dowiedziałam się wczoraj że moja kuzynka jest w trzeciej ciąży cieszę się ale z tyłu głowy ta zazdrość !!!!której nie chcesz czuć a jednak !!! KIEDY W KOŃCU NAM SIĘ UDA ??!!!

Gość gość Nati
gosc ja we wtorek tez testuje!!! No to bedziemy razem,choc wydaje mi sie ze u mnie juz teraz jest kicha bo mam silne bole miesiaczkowe i doszedl bol piersi Po bokach i boli mnie w okolicy nerek czyli na pewno wszystko mi sie popierd....o !!! To na Bank na @ Plakac mi sie chce!!!!! I takie zycie ooo :(

Gość gość
Wiecie wierze w Boga tylko czasami zastanawiam się czemu nie moze wysluchac moich próśb. Mam wszystko do szczescia brakuje mi tylko malej niunki. Niestety nie mam szczescia a lata lecą wiadomo ze ludzi dotykaja większe tragedie tylko ze ja nie umiem sobie tego wytłumaczyć

Gość gość Nati
Pewnie ..chociaz i jedno dziecko by sie chcialo....a ile masz lat?? Jesli mozna? Ja juz mam dziewczynke Ale wiadomo chcialabym i drugie,ale jesli bede probowala i beda nici z tego to wiadomo bede sie cieszyc i z jednego. A tobie uda sie, Bog Ciebie tez wyslucha!!!! Zobaczysz!! On moze tylko wystawia Cie na ciezka probe!! Glowka do gory.

Gość gość
Dzieki za slowa otuchy. Mam 26 wiem ze kobiety rodza dzieci nawet po 30 ale wtedy jest większe ryzyko. Niby mam czas ale jak sie czegos bardzo pragnie to jakos chce sie juz. Gdybym miala jedno napewno w staraniach o drugie bylabym bardziej spokojna bo mialabym kogo kochac :-) :-) wybralabym sie na monitoring ale znowu bym sie denerwowala robila sobie nadzieje to czekanie na wizyty itp.

Gość gość Natis
No wlasnie na pocieszenie jest fakt, ze wiele kobiet rodzi Po 30 ale ja uwazam tak Samo jakk ty!! Im szybciej tym lepiej :P Zreszta moge cie pocieszyc ze moze zajdziiesz juz niedlugo i moze bedziesz w ciazy blizniaczej - nigdy nie wiadomo hehhe. No a jezeli mialo by byc jedno to odczekaj troche po porodzie i do dziela za drugie jak nie bedziesz karmila piersia :) jest zwiekszona plodnosc. Pomysl ze ja chcialam tak odczekac i zrobic Ale moja tesciowa sie musiala oczywiscie wpierdzielic gdzie nie miala i do mojego meza ze ooo uwazaj zabezpieczajcie sie Bo zajdzie od razum.wrrrrr no i dupa. Szkoda gadac!!!Pozniej zaczelam brac tabletki i tak zlecialo ladne piec lat . A zaluje!! I w ogole zal ze sie wypowiedziala!!

Dzieki dziewczyny, przejdzie mi ale poki co jestem zrezygnowana. Gośćmar wstyd się przyznać ale niestety też tak mam ciągle dowiaduję się o kolejnych zaciążonych w moim otoczeniu i to mnie dobija... Gość Nati te bóle piersi po bokach to chyba dobry znak, trzymam kciuki :)

Gość stokrotkaq
madia nic się nie przejmuj , u mnie w grudniu mina dwa lata jak się zaczęłam starać o dzidzię i wiesz pomału zaczynam myśleć ze to odpuszczę to czekanie i myślenie psycha mi siada a już nie mówię o wydatkach na lekarzy i wspomagacze co miesiąc to średnio po 500 pln . Jak myślę że mi się uda to nie szkoda mi niczego a tym bardziej kasy , ale jak myślę że nic z tego to może lepiej wydać na biednych .

Gość gość
A mnie dopijaja ciagle pytania tesciowej kiedy bedzie babcia. A dokladnie brzmi to tak; małżeństwo bez dziecka to nie małżeństwo. Mam ochote jej powiedziec przyjdz i sama zrob

Gość gość Nati
_madia_ nie dziekuje, zeby nie bylo :P Piersi zaczely mnie bolec dwa dni Po owulacji z tym,ze dwa pierwszej dni to mialam obolale sutki a potem to bole z przerwami...za to dzis bola Po bokach i ten bol jak na okres :( chyba do Was dolacze :( mam wrazenie (sorki za wyrazenie) ze zaraz mi chlusnie krew :( ujowo, ujowo to widze :(

Gość gość Nati
Gosc a moja tesciowa to jest dobra i w ogole Ale czasami przegnie palke :) w ogole to taka doktorowa z niej ahahaaa i mojego meza dobija : kiedy drugie zrobisz!!?? A on sie wtedy wku... Mnie tez to dobija Bo jak bedzie to bedzie a nie decydujemy my- tylko Bog!!!!! I wez tu gadaj z ludzmi :P

Gość gość Nati
Uuuuh Lila26 to milego staranka!!!! :) Pewnie, kiedys siie uda. Trzymam kciuki

Gość Nati zobaczysz będzie dobrze, dużo dziewczyn ma bóle właśnie z boku piersi jak zaciążą. Stokrotkaq ja właśnie dlatego, żeby nie wydać fortuny dogadałam się z moją ginka w prywatnym gabinecie, że będę do niej przychodzić na nfz a jak się coś nie zgra tzn nie będzie jej np w przychodni w tym dniu kiedy monitoring to z doskoku prywatnie a tak wszystkie skierowania i co się da na fundusz. Nie żebym oszczędzała na ciąży bo gdyby to zależało od kasy to bym na tym nie oszczędzała ale płacić aby płacić to bez sensu tym bardziej, że jak sama wiesz nie mało się uzbiera

Gość gośćNati
_madia_ a wlasnie, ze kasy idzie od groma. rozumiem cie to nie oszczedzanie Ale jezeli mozna na nfz to czemu nie a jeszcze jesli babka zna sie na rzeczy i umie sie zajac pacjentem to tez dobrze.. Bo sa lekarze i lekarze :P A wiesz wczoraj mialam tez taki bol ciagnacy od krzyza az do nerki.. dwa razy tak mialam Po poludniu i poznym wieczorem..tak mnie ciagnelo,ze i czulam w tym samym czasie ciagniecie w macicy. No nic bede nadal czekac..Ale na fasolinke hahha. Dziewczynki milego dnia wam zycze..Moj od dzis jest na urlopie wiec i testy bede robic Po kryjomu haha Bo tym razem to chcialam mu zrobic niespodzianke i kupic male buciczki i zapakowac je do kartonika razem z testem.. mam nadzieje ze niespodzianka wypali haha. Buziaczki

Gość Madz_aM
GoscNati ja też miałam piękne plany żeby powiedzieć mężowi, ale gdy zobaczyłam dwie kreski to wypadłam jak torpeda z łazienki, odrazu do niego. Ahhhh.... Plan wziął w łeb, a miało być romantycznie. Haha.... Dziewczyny które mówią o tym żeby odpuścić, zróbcie to. Kochajcie się z mezami, poczujcie to. Mechaniczne nic się nie zadziała. Wiem że łatwo się mówi, ale właśnie przez cały ten rok tak starałam się robić. W końcu się uda. U mnie Bóg miał ukryty plan, od sierpnia dostałam korzystniejsze warunki pracy ma umowie, pewnie na to czekał. :P hahaha.... Moje kochane czekam na dobre wieści...

Gość stokrotkaq
madia a czy ty masz obfity okres , bo ja znowu miałam go tylko dwa dni a @ to nic innego jak złuszczajace się endo pewnie acard , czerwone wino i orzech na poprawę nie pomógło . Jutro zaczynam brać inne leki na owu ciekawe jak teraz będę się czuć ...

Gość lila26
goscMar jak tam starania ? któraś testuje ? :) chce wiecej pozytywnych wiadomosci :))

Gość stokrotkaq
Madz_aM kurczę ale masz fajni mie mogę się doczekać kiedy będę w ciąży , mój mąż jeszcze bardziej pragnie dziecka niż ja , bo ja już mam z pierwszego związku córeczkę ...

Gość stokrotkaq
Lila26 może Tobie się uda , masz rację pozytywne testy dodają siły by dalej walczyć .

Gość gośćmar
Lila26 staram się cały czas, chociaż teraz bardziej dla przyjemności :) bo owulacje miałam w sobote w 8 dc, w poniedziałek na USG już pęcherzyki były pęknięte... teraz oczywiście jak głupia szukam sobie objawów :( no zobaczymy jak to będzie czy pupa w góre dała efekt ;) i czy moje endometrium wystarczy :)

Gość _madia_
MAdz_aM to nie jest tak, że cały miesiąc zyjemy w celibacie a jak przychodzą te dni to mechanicznie jak króliki do oporu :) Ogólnie zawsze sporo się przytulaliśmy więc nasz tryb życia raczej się nie zmienił :) Stokrotkaq od poniedziałku miałam tylko śluz podbarwiony krwią, a że według moich wyliczeń okres powinnam dostać dopiero w ten nadchodzący poniedziałek to łudziłam się, że to może takie zwykłe plamienie albo implantacja i tak się modliłam, żeby zanikło bo popołudniu mi przechodziło, ale wczoraj było już więcej krwi niż śluzu więc odstawiłam luteinę, tzn rano jeszcze brałam i pożniej już bylo tak że pare kropel się wydostało a dziś to już chyba zapowiedz normalnego w miare obfitego okresu. A propo endometrium to mi się wydaje, że mi sie poprawiło po inofemie, bo zanim go piłam mialo 5 mm, po miesiącu juz z inofemem 9, w poprzednim cyklu 16 a teraz w 10 dc miało 9 więc myślę, że ladne.

Gość gość Nati
Madz_aM pewnie i masz racje hahhaa. Zobaczymy jak bedzie z ta niespodzianka...niby jakies objawy mam ale moga byc tez i na okres :( jakk okresu nie bedzie to juz polowa mojego sukcesu :)

Gość gośćmar
madia faktycznie ładne masz endometrium a ten lek jest na receptę? i w które dni cyklu bierzesz? chociaż myśle że u mnie już za późno na budowanie endometrium jeśli w sob była owulacja, jedynie Luteine pod język biore

Gość gość
To jak ktos ma bardzo obfite@ to oznacza ze ma duze endo? Czy to nie zalezy od jego wielkosci

Gość stokrotkaq
Do gość , prawdopodobnie tak to bo @ to nic innego jak zluszczajace się endo . Tak mi lekarz mówił ...

Gość gość Nati
_madia_ oby kochana oby :P Testuje we wtorek ...az sie boje buuu :D

Gość gość
To dlatego mi mowil ze to dobrze ze mam obfite tylko narazie bez rezultatu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się