Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Spałam z osiemnastoma facetami

Polecane posty

wnukom? Kto mówi o wnukach? Sama będę sobie wspominała, czytała pamiętniki. NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ! Zrozumieliście? Idźcie wyładować swoją frustrację gdzie indziej. Mi się życie super układa, wychodzę za mąż za nieograniczonego człowieka. Zazdrość was zżera, że wy cnotki same a ja nie? Bo jeśli nie to nie wiem po co wyzywacie?

to do 19 lat miałaś 18 partnerów załóżmy ze zaczęłaś współżyć od 15 lat to wychodzi co dwa miesiące był nowy kolega :o :o każdy Ci powie ze jesteś k.......

Gość ja tez bo osobiscie bym takiej
kijem owinietym tasma izolacyjna nie dotknal ale jak kto woli...

Gość A ja zazdroszczę
bo mi się wiadro w p***ę nie mieści.

Gość A ja się zastanawiam
co takie dziewczyny muszą czuć, kiedy idą ulicą ze swoim partnerem i mijają się z facetem, który kiedyś je posuwał :o mowicie sobie w ogole czesc? twoj men pyta kto to? A ty mu, a wiesz.. spalam z nim kiedys.. w koncu jestes taka szczera i ze wszystkiego sie spowiadasz. Albo idzie jeden z drugim z ktorym spalas z kumplem i mowi stary jebalem ta dziwke, kwiczala jakbym ja zarzynal... nie jest Ci wstyd? Wiesz co to szacunek?

mi też się nie mieści. Czytaj nieuku co pisałam o rozepchanej cipie. Czytać nie umiesz? Oj to współczujemy:O

Gość 5y63
Zycze ći szczęścia i żeby twój stary nigdy nie sfiksował. bo jak mu sie włączy opcja wspomnienia po 30 latach to moze być niedobrze

Gość A ja zazdroszczę
To "pracuj" dalej. Może się wreszcie zmieści.

mieszkam w innym miejscu teraz, nie widuje ich. Ale mam np. na koncie brata ciotecznego:P i co? Mój facet go zna, my gadamy normalnie i jakoś nikt tak intymnych spraw nie porusza. A Ty jak mijasz byłego, który zna Twojego obecnego to opowiada mu jak kwiczałaś?

EwelinaEwa zaczęląm współżyć w wieku 16 lat hhehe :D :D to Jeszce lepiej średnio co półtora miesiąca nowy przyjaciel :D :D ale czym tu się chwalić i zakładać taki topik to tylko świadczy o Twoim poziomie :o :o Porządna, ułożona dziewczyna by tak nigdy nie zrobiła.

Gość Dla niektorych
seks to rodzaj sportu :o

masz na koncie BRATA CIOTECZNEGO? o ile sex bez zobowiązań jestem w stanie zaakceptować, co kto lubi , kobiety też mają prawo prowadzić rozwiązłe życie seksualne jeżeli im to odpowiada ale kazirodztwo? :o to najgorszy typ kurewstwa i tylko ludzie z problemami psychicznymi czepiają się dymania rodziny :o :o mogłaś ten fakt pominąć bo nie ma się czym chwalić :o

Gość solejuk
"że są faceci, którzy wcale nie zwracaja aż tak uwagi na przeszłość seksualną partnerki" albo jest wyjątkowym idiotom i naiwniakiem i nie myśli realistycznie, albo traktuje Cię tak samo jak traktowali Cię tamci. P

Cały czas powtarzasz niby mantrę to że masz wspaniałe życie i wszyscy Ci zazdroszczą. Czego?? Uważasz że wszyscy wyskoczyli z buszu i teraz będą patrzyć na Ciebie jak na ikonę sukcesu.

Zazdroszczą mi nie życia ale tego, że miałam partnerów tylu ilu miałam a ułożylam sobie życie, bo niektorzy ci niby porządni sobie nie ułożyli, a ja tak.

Tak, tak tłumaczcie sobie, przewidujcie moją przyszłość:P Powodzenia tylko nie padnijcie z tego podniecenia moim życiem:P

Tak na marginesie by temat był bardziej przejrzysty może zakwalifikujesz tych osiemnastu wspaniałych w jakieś grupy, na przykład z pięcioma bzykałam się bo naszła mnie ochota, dwóm popuściłam za kasę...trzech zerżnęło mnie po pijaku

EwelinaEwa przybijm pionę , mnie też się udało a tu sami pryszczaci nieudacznicy , bo nienawiść to najgorsze dno.. nikomu nie zyczę zniżyć się do tego by kogoś nienawidzieć..

Łezkę to lubię 👄 On Była w innej sytuacji :o :) a teraz ma stałego partnera :P ;) To mądra Kobieta 🌻 Oczywiście ze będę modlił za to żebyś wzięła ślub kościelny żeby nie żyć w grzechu :o :o :) Za panią "porządną" tez pomodlę :o :o :)