Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc piekną w ciąży.to mozliwe

byc piekną w ciąży.to mozliwe??

Polecane posty

Gość Uleczk
Pewnie, że możliwe zacznijcie się tylko dziewczyny w końcu lepiej ubierać. Nie musicie nosić starych wyciągniętych swetrów.

Gość gość
estem młodą kobietą mam 20 lat i z zazdrością patrze na te wszystkie młode i piekne dziewczyny . ale w zamian mam slicznego synka i cudowną rodzine więc chyba warto było poswięicć swój wyglad . pozdrawiam xxx O fak, po co Ci dziecko w tak młodym wikeu? No i trzeba było przytyc zanim zaszłas, skóra by się wcześniej rozciagnęła, a teraz to już do końca życia bęziesz się ciała wstydzić. Zresztą może nie do końca życia, ale moja 40letnia znajoma która zaliczyła wpadkę w liceum też tak miała ciało zaorane ciążą , i jak jest na plaży to nigdy się nie rozbiera. Od ponad 20 lat!

Gość gość
Piękną w ciąży można być. Troche gorzej po ciąży; )

Gość gość
u mnie za wiele po ciazy sie nie zmienilo, przytylam 17 kg, dzisiaj synek ma 8 mies. a mi zostalo 2kg do zrzucenia. rozstepow nie mam, smarowalam brzuch 3 razy dziennie bedac w ciazy. nie wiem czy to geny czy kremy podzialaly, przyznam ze przed ciaza balalam sie wielkiej zmiany a na dzien dzisiejszy nosze ubrania sprzed ciazy, dodam ze jeszcze nie zaczelam cwiczyc ale caly czas mysle o fitnesie,mam 29 lat

Gość gość
Z tą moda ciążowa to nie jest tak prosto, raz że szkoda na ciuchy, których później ie będe nosić a dwa w niczym nie czuje się atrakcyjna

Gość Olka456
Paula22w - super artykuł, polecam dla zrezygnowanych ;)

Gość Gochaa654
gość 27.05.2014 Z tą moda ciążowa to nie jest tak prosto, raz że szkoda na ciuchy, których później ie będe nosić a dwa w niczym nie czuje się atrakcyjna nie musisz kupować specjalnych ciążowych ciuchów, kup zwykłe tylko luźne fasony, polecam lekturę: Modna mama – jak być piękną w ciąży (na damaztorebka . pl)

Gość gość
Super artykuł:)

Gość gość
dla mnie kazda kobieta w ciazy wyglada jak wieloryb, a niska to juz calkiem - sama mam niewiele ponad 160 cm wzorstu i mimo, ze w brzuchu nie mialam nawet 100 przed porodem to czulam sie jak hipopotam. teraz jestem w drugiej ciazy , jeszcze nic nie widac, i juz jestem przygotowana, ze uroda powalac nie bede. na szczescie nie mam rozstepow ani innych pamiatek po pierwszej ciazy, moze kilka pajaczkow na nogach... no i licze, ze tym razem tez szybciutko wroce do swojego ciala sprzed ciazy :).

Gość Wiolinka2
Gochaa654 my w ciąży zawsze jesteśmy piękne, ale faktycznie dobry strój może zdziałać cuda!

Gość gość
gdzie kupujecie ciążowe ubrania?

Gość Paula22w
W normalnych sklepach dostaniesz ubrania w które się zmieścisz w ciąży :)

Gość Smerrfetka
Super artykuł i bardzo ważna kwestia, pamiętajmy w ciaży nie wolno się nam zaniedbać, to że mamy kilkanaście kg więcej nie znaczy że nie możemy pięknie wyglądać:)

Gość Paula22w
Ja bym mówiła o kilku dodatkowych kilo nie kilkunastu, w ciąży jesz dla dwóch a nie za dwóch :)

Gość Hellkka
No tak ale raczej tyjesz około 12-15 kg a nie 5 czy 8 wiec raczej kilkanaście, i tu nie chodzi o to ile się też je tylko ile ważą wody płodowe i dzidzia

Gość Karolina987
Ritta7 2014.06.24 dokładnie, ja tez w normalnych sklepach kupowałam. polecam lekturę: http://www.damaztorebka.pl/artykul ,309,modna-mama--jak-byc-piekna-w-ciazy.html super podejście - chyba też się będę tego trzymać:)

Gość gość
bardzo mądre rady teraz nie warto kupować tych babcinych ubrań w sklepach ciążowych, jak można jakąś tuniczkę w normalnym sklepie kupić

Gość gość
dużo zależy od nastawienia! jeżeli zawsze rano będziesz sobie mówić przed lustrem 'ale super dziś wygladam' , to zaczniesz się czuć dużo lepiej ze sobą:) no i oczywiście raz na jakiś czas załóz wysokie buty, umaluj sie, pojdz do fryzjera, kup jakiś dobry ciuch ! sa sklepu z modą ciążową. moja siosstra w ciąży kupowała rzeczy na http://www.elpasa.pl i bardzo sobie chwaliła, że dopasowane, że stylowe... głowa do góry :) powodzenia!!

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo bardzo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/178356/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-maseurodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html