Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki problem

Podoba mi się pewna dziewczyna, tylko nie wiem co znajomi powiedzą

Polecane posty

Gość taki problem

Jest ode mnie kilka lat młodsza (a ja skończyłem w tym roku 20), sporo niższa (187 cm ja, 160 cm ona) i ma nadwagę. Wszystkie moje dziewczyny wcześniej były dość wysokiego wzrostu i szczupłe, ale do niej czuję coś strasznie mocnego. Myślicie że jest szansa/?

jeśli Tobie ona odpowiada, to co się przejmujesz, co powiedzą inni. Znam kilka takich par, gdzie dziewczyna ma nadwagę i nikomu nic do tego

ale do niej czuję coś strasznie mocnego. Myślicie że jest szansa/? no jak ma reke Pudziana to jak masz cos słabego czuc :P ? a czy jest szansa ? no chyba jest :) zawsze mozesz chodzic z nia do kina na nocne seanse podjezdzac z nia pod tor kartingowy ( tam sie jezdzi w kaskach ) ewentualnie spedzac czas w lesie :P jest szansa na fajny i ciekawy zwiazek :D

Gość z porcelany
bez przesady.. Każda dziewczyna znajdzie swoją miłość, a ty jesteś dupkiem, skoro patrzysz tylko na wygląd! Pewnie sam nie jesteś przeboski, a szukasz ideału. Ciesz się tym co masz albo mógłbyś mieć

Gość taki problem
właśnie nie patrzę tylko na jej wygląd, gdyby tak było to bym się nią chyba nie interesował. przeboski też nie jestem, ale miałem kilka naprawdę ładnych dziewczyn więc źle też ze mną nie jest.

Gość młoda zouzaa
A gdzie tu jest jakiś problem, bo nie widzę? :P

Gość lip0=kju
co widział Kammel w swojej kobiecie ? oprócz kasy oczywiście ? :D O gustach sie nie dyskutuje, to Tobie ona ma się podobac !

Gość hehe amore mijo
taaaa, jak bedziesz sie zenil, to tez zapytaj znajomych czy ci pozwola , buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa