Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Dlaczego kiedy facet zostawia dziewczynę ją to tak strasznie boli??

Polecane posty

Wychodzi na to ,ze odkochał sie we mnie w pare dni...aha i dodam ze po tym zerwaniu był u mnie 3 razy i za kazdym razem był seks...po wszystkim myslałam ze bedziemy razem a on mi mowił ze nadal nie wie. W koncu si wkurrrrrrrrrwiłam i powiedziałam ze zero spotkań chyba ze mnie kocha...i tym sposobem nie sptykam sie z nim ani sie nie odzywam.

Już po robocie :D uff, jak fajnie jest być w domu! :) Musiałam trochę nadrobić lekturę.. --> Sozinha Kochanie, i ja się z Tobą solidaryzuję i rozumiem co czujesz. Ale nie poddawaj się pesymistycznym myślom, bo to nic nie zmieni. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłaś to postaraj się pogodzić z myślą, że jesteś sama (póki co), ale nie trać nadziei że poznasz kogoś wartościowego. Nie zamykaj się na innych ludzi, bo wtedy na pewno będziesz nieszczęśliwa. Różnie się ludziom układa, jedni w wieku 20 lat wychodzą za mąż za\" miłość swojego życia\", później rozstają się w wieku 23 lat (takie przypadki są mi znane) :) inny z kolei poznają się późno i dopiero wtedy zakładają rodziny itd. Nikt nie przewidzi co jest mu pisane, dlatego nie dołuj się niepotrzebnie, bo szkoda życia na smutki! A lepiej być samej niż tracić cenny czas z jakimś skończonym kuutaffonem! Tak jak to było w moim przypadku :) Dzisiaj rozmawiałam z moją babcią, która bez żadnych złudzeń stwierdziła, że on kogoś ma. W przeciwnym razie nie byłoby tej całej afery i rozstania, bo wcześniej gdy coś odpieerdoliłto zawsze przypełzał do mnie z tymi przeklętymi badylami i starał się załagodzić sprawę. A teraz nastała cisza w eterze. Jak ja chama nienawidzę!! By się chociaż jak mężczyzna przyznał, a pewnie taką jedną szmaatę zalicza! Gdyby tylko się dowiedział, że z kimś się spotykam z miejsca, by do mnie przylazł i ryczał, że mnie kocha! jeebaany pies ogrodnika!! A nawet ostatnio debil deklarował, że \"jemu by się nie chciało na nowo kogoś poznawać, zabiegać o niego, podrywać\" (swoja drogą, co za chuuj z niego, zabrzmiało to tak jakby już o mnie nie musiał!!), widać zmienił zdanie, albo łgał w żywe oczy! Dobra, spokojnie, już mi lepiej :) widać dawka \"chamów, debili i jeebanych oszustów\" musiała zostać użyta, abym poczuła się super :D

Proszę was sprężcie sie i wypowiedzcie się w tym temacie 0 Proste pytanie do fachowców z cafe.

Cześć dziewczyny :) Tak jak zapewniałam nie wróciłam do byłego, nawet nie mam z nim kontaktu :) Dwa tygodnie temu poznałam fajnego chłopaka, z którym teraz się spotykam i nie w głowie mi myśli o byłym. Dzisiaj nawet idziemy razem na wesele z mojej strony :D Na początku sierpnia wyjeżdżamy razem do Zakopanego, więc jest super :) Kiedyś myślałam, że niemożliwością jest zauroczyć się kimś innym, bo po prostu ja i mój eks to było \"to\", a teraz proszę. Myślałam też, że to co nas łączyło to była prawdziwa miłość, ale czas i doświadczenie wszystko weryfikuje :) Już nie wrzucam na niego, bo po co. Emocje opadły i mogę normalnie żyć :) Odkąd nie jesteśmy razem jestem mniej zestresowana, częściej uśmiechnięta, nikt mnie nie wkurza jeżeli chodzi o nadmierne picie alkoholu, z nikim się nie kłócę, same plusy :) Oby ten nowy w dłuższej perspektywie czasu okazał się fajny, bo na początku każdy jest lepszy niż w rzeczywistości. Buziaki :*

Gość dupa ją boli...
:O

Gość gość
Witam a ją dziś zostawiłam faceta najpierw niby mu przeszkodziła sms bo on jest u klienta ,później mówił że kwasu mu zrobiłam nie wiem czym a nq samym końcu powiedział że on to wszystko p******i i zaczął przepraszac pół roku wcześniej zostawił mnie z dnia na dzień z 20zł w portfelu ,później pisal że mu przykro tydzień temu stwierdził że on chce bardzooooo zr mna być a dziś to mu walnełam taka wiązanke za to wszystko jaki on jest na prawde takie ostra słowa że mam nadzieję że mu weszlo w piety a ha i planował mieszkac ze mna i mi wmawiac że ją go nie chciałam no jaki łysy huj!!!!szkoda moich nerwów.

Gość gość
I jeszcze raz ją dokończe jąk można skreślać swoją kobietę mówiąc że jego rodzice mnie nir zaakceptuja bo co??jebniety ten idiota dałam mu tyle szans że inna to po pierwszej kopnela by go w d**e bo ani to to piękne ani dobre z tego co widać że pisze że szok !!!!!życie bym oddala a on mnue k***a tak wykancza moja mama choruje jemu się k***a nic nie podoba kupa chsjssu młode p***y na dyskotece nie piwiem co dalej i fruwa jąk ten oblakany ivsxuka szczęścia p******y nienawidzę go teraz łatwo mu płazem nie pójdzie pogonić wygonic tam gdzie jego miejsce z procy w d**e dac sliwe pidbic i niech idzie a nie bedxie robił ze mnie cymbala łysol jeden o_O

Gość Pomocnik Anioła Struża
Sensytwynie muszę zacytować tutaj mojego mentora w tych sprawach ;) "Mamy czas aby marzyć aby żyć aby kochać aby śnić tu Dzisiaj idziemy przez piekło! jutro rajem może być tu...! Posmakować zmarnowanych szans nie ma co się kryć tu..." Więc mordki proszę Was w górę o przodu i do analizy tej muzyki: Mamy czas- Kali Kocham Was dziewczyny i proszę nie chcę widzieć Twoich łez bo jest (było) to na pewno już nic nie wartŁe ;* AMEN