Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Dlaczego kiedy facet zostawia dziewczynę ją to tak strasznie boli??

Polecane posty

Słuchaj, nic na siłę, najlepiej jakbyś o tym nie myślała, bo wtedy przywołasz do siebie kolejnego nieudacznika! Ciesz się, że jesteś sama póki co, a jak przyjdzie czas to i facet się wymarzony nawinie :D

Kuurwa, tak sobie myślę czy oni tak na serio nie maja uczuć wyższych, czy kieruje nimi tylko ich durny, śmieszny siusiaczek i wyrachowanie?

Ja już po sesji, part II we wrześniu :p jutro idę na imprezę i mam zamiar się odpierdoolic w najlepsze ciuchy, umalować bosko i upić porządnie tak żeby nie myśleć i bawić się na całego :D

Ja juz sama nie wiem....myślałam ze ten z ktorym tyle byłam jest inny ,dobry, ze ma uczucia,...zawsze powtarzał ze nie kochałby sie z dziewczyna w ktorej nie jest zakochany...a mimo to tydzien temu był u mnie i nas poniosło....zakłamany zdrajca...Mam nadzieje ze ta mniejszosc tych facetów porzadnych jest gdzies w mojej i Twojej okolicy i ze to oni nas znajda a nie my ich :P

I o to chodzi:P Ja zaczynam libacjone za tydzien :D grunt to pokazac im ze sie dobrze bawimy bez nich :D zeby ich krew zalała i szlag trafił :P

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
zaczynacie szybciej dojrzewać a facet durnowatym dzieckiem na razie jest i tu ta przyczyna. Mysli tym co koń pod brzuchem nosi.:P

Papryczko----lece w kimanko bo jutro trzeba wstaccccc :P jutro tu zajże i zobacze czy coś sie rozwineło:P no i ty koniecznie bądź bedziemy sie pocieszały nawzajem i obnażały prawdę o frajerach-facetach :P buśka :*********

I o to chodzi Ja zaczynam libacjone za tydzien grunt to pokazac im ze sie dobrze bawimy bez nich zeby ich krew zalała i szlag trafił OOOOO TAK!! Bo pewnie oczekują chuuje, że jesteśmy załamane, że się 2. odezwiemy, zadzwonimy. Teraz mogę grać mega zadowoloną, jakby mnie ta cała sytuacja nie ruszyła, wtedy ten padalec stanie na moment i pomyśli "ej! dlaczego ona za mną nie ryczy, nie dzwoni tylko na imprezy chodzi?" ;p A skąd jesteś? Ja Łódź :)

OOo a ja Zamość :P masz tu maila mojego beatrisek1@o2.pl hehe :P tzreba sobie pomagac!!!!!!!!!!!!!! A szkoda ze nie jestem lesbijką bo dziewczyny sa fajne a faceci do dupy;p

NO jasne, będę obowiązkowo jutro :) tez będę opowiadała o rozwoju wypadków, ale pewnie nic się nie stanie, więc dalej będę wrzucać na tego jebannego (aż mi cholera dobrych określeń zabrakło)! Powiedzmy na "jebannego kłamcę" :) dobrej nocki Tobie i wszystkim dziewczynom, które na swej drodze miały przykrość spotkać niedojrzałych, poopieerdolonych gówniarzy!

Gość taaaaaka sobie ja
mój jest 7 lat starszy ode mnie i powiem wam dziewczynki ze różnica jest:) facet to facet, ale lepszy dojrzalszy:D polecam wszystkim:) tylko małżeństw nie rozbijac:P dobranoc:)

Hehe dziewczynki zgadzam sie...najlepiej jest drować sie jakiegoś starszego (ale bezprzesady:P) faceta...wiadomo zefaceci dojżewaja o 3 lata później...wiec jesli weżmiemy sobie takiego 21 latka kiedy my mamy tyle samo to jego mózg bedzie na poziomie kiedy miałysmy po 18 lat!! wiec wyoibraźcie sobie jak mozna z kimś takim planowac życie ????????????:Pnie można !!

Cześć dziewczyny :) trochę nie pisałam, bo nie miałam czasu, niestety. Szybciutko opowiem co u mnie, bo zaraz do pracy się szykuje. W sobotę, około południa panicz zadzwonił, z wielką pretensją zapytał się mnie dlaczego nie dzwonię?! Na co ja, że sorry bardzo, a czy on się odzywa? Bla, bla, co tam pogadał pod nosem. Następne pytanie dot. tego co będę robiła wieczorem, oczywiście nie żeby chciał się ze mną spotkać, tylko żeby wybadać czy ja aby czasem nie wybieram się na imprezę! Oczywiście nic mu nie powiedziałam, bo spowiadać się nie miałam ani ochoty, ani obowiązku. I od tego momentu cisza. Co przyznam się jest mi na rękę, bo się nie denerwuję, nie rozpamiętuję. Przyjęłam to rozstanie jak coś bardzo naturalnego, mianowicie powiedziałam sobie: \"że nie będę płakać za kimś kto mnie nie szanuje, nie walczy o mnie, tak ma być i koniec, nie będę walczyć o kogoś kto na to nie zasługuje, bo żaden facet nie jest wart upokarzania się\". I koniec!! Niech się wali. Niedojrzały dupek, co na słowo \"zaręczyny\", \"pierścionek\" reagował jak oparzony!! Dziewczyno swojego chłopaka, czy przypadkiem nie powinnaś zmienić login np. na \"dziewczyna swojego ex\" :p jak się trzymasz? Mam nadzieję, ze się nie poddałaś i nie wróciłaś do tego gnojka! Jak ja ich wszystkich mam dosyć!

Moja kochana Zółta Papryczko!!!! Jestem z Ciebie dumna !! Twoja postawa obec tego dziada jest godna pochwały i naśladowania :D dlatego pójdę za Tobą i na[prawde nie mam zamiaru wracać do debila który potraktował mnie jak smiecia najgorszego!! Od momentu kiedy ostatnio piałam z Wami nic się nie zmieniło nie odzywamy się do siebie, może to i lepiej bo ja naprawde już nie chce wiedzieć co u niego..ten człowiek przestaje dla mnie istnieć !! Dlatego żeby uczcić mój powrót do świata żywych i samotnych wybieram sie w sobotę z moim laseczkami na balety może bedą jakieś fajne dupy :D:Dhihihih:D A teraz gotuję sobie pyszny obiadek i zaierzam się obżerac dziś cały dzień :D Co do mojego loginu to wiesz co...masz racje....zmienie go !!!!!!! hehe i to już zaraz to zrobie :D

Gość aaaaaczemu nie
Dlaczego kiedy facet zostawia dziewczynę ją to tak strasznie boli?? -Poboli i przestanie. Jak znajdzie kolejnego bata będzie ok.

Gość lalka89
Prawdziwy facet nie opusci swojej dziewczyny PRAWDA!! mnie mój nie chce zostawić i pozwolić mi odejść.. choć między nami jest chwilami naprawdę żle, a ja myślę że pewne rzeczy sie nie zmienia i po co sie mamy oboje meczyc...

Gość aaaaaczemu nie
Dziewczyno_swojego_ex-faceta :) to powinno zabrzmieć tak: 99 % kobiet pozamnieniało sie z dupą na mózgi...one nie myslą głowa tylko inną czescią ciała. w 99% nie są monogamistkami. Amen.

Gość aaaaaczemu nie
Nie denerwuj się Niuna.. :)

Gość aaaaaczemu nie
bo też mnie boli... :)

To niech Cię nie boli :P Prawda jest taka ,że wiekszosc facetów to swinie i tyle...mysla tylko o jednym a jak juz im się nudzi to zostawiaja nas...Nie liczy sie wtedy to co mowili i to co obiecywali...dla nich sa to puste słowa wypowiedziane w chwili kiedy znajomość jest jeszcze świeża i ciekawa...rutyna=ustatkowanie TO WAS NUDZI !! trudno powiedzieć ,że jesteście monogamistami...bo nigdy nie byliście i nie będziecie..

Gość aaaaaczemu nie
będę się zachowywał jak by mnie tu nie było :) Choć jeśli któraś chciałaby zasięgnąc rady. Służe pomocą!! :)

Gość aaaaaczemu nie
....mnie boli że was boli..... :(

Yyyy a Ty się dobrez czujesz ??? Jesteś kolesiem..nie powinno Cię obchodzić życie obcych osób skoro zwykle nie interesuje "Was" życie osób ktore ranicie !