Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Dlaczego kiedy facet zostawia dziewczynę ją to tak strasznie boli??

Polecane posty

...mnie zostawił 2 miesiace temu...nie podał p[rzyczyny. Mamy po 22 lata. A tydzien po zerwaniu ze mna umówił sie na imprezie z 17oletnią dziewczunką. Cały czas tłumaczył się że nie chciał mnie zranić...Wiecie co...strasznie to przezyłam bo zostawił mnie po 3 latach . Prawie się zaręczyliśmy. A teraz jak sobie czytam na cefe posty dziewczyn ktore chca sie zabic bo facet je rzucił to myśle że przeciez tego kwiatu jest pół światu!!! I w życie każdy ma wiele wazniejszych spraw na głowie niż użeranie się z gogusiami ktorzy nas wykorzystali. Faceci juz tacy sa...wiekszość myśli o jednym i nie nadają się do stałych związków przed ukończeniem 24 roku życia...takie jest moje zdanie. Dziewczyny wypowiadajcie sie !!!

Gość niezależnie od płci
zawsze ból odczuwa osoba porzucona.

Ciekawa jestem co faceci sobie wtedy myśla (jak rzucają swoje dziewczyny po takim czasie jak 3 lata) Moj były zawsze powtarzał że nigdy mnie nie zapomni i ze byłam cudowna i fajna i ze zasługuje na kogoś lepszego...nie mogłam słuchac tego pierdolenia .

Fanatyku ------ Mi przestał mówić ze kocha 2 miesiace temu...a tak to zawsze byłam cudowna i jedyna wspaniała...aż mnie mdli jak sobie pomyśle jaki jest fałszywy i zakłamany...teraz pewnie szuka sobie jakiejś 17stki

Brzydki------------ale to nie ja go zostawiłam i nie miałam nawet takiego zamiaru...on nawet nie podał przyczyny...żal mi takich facetó!!! ktorzy nie wiedza czego chca !

Myśle sobie że taka porzucona dziewczyna mogła by to olać i zapomnieć...ale to jest tak zajebiście ciezkie...ehhh w sumie to zaraz wejdę na temat samobójstwa :P:P:P:P

Trochę o mnie- jestem/byłam z nim 7 lat (kuurwa 7 lat!) mówił, że kocha, że się kiedyś ożeni ze mną, że będą dzieci, takie bzdety jak wszędzie, u każdej pary z długim stażem. Jeebany ćwok znalazł sobie urojony powód żeby się do mnie nie odzywać. Jego milczenie trwa 2 dni, a wcześniej mieliśmy zawsze codzienny kontakt, telefony kilka razy dziennie. Wydaje mi się, że mnie zdradza, teraz pewnie ma mniejsze wyrzuty sumienia, ponieważ przecież nie wiadomo czy jesteśmy razem. Obiecałam sobie, że się do tego jeebanego panicza nie odezwę i słowa dotrzymam. Jestem (teoretycznie) jedyną laską z jaką spał i szuka szczęścia u innych dup. Kuuurwa!!!!!!!!! Od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok!!

I otóż to ! Okłamywał mnie przez wiele lat...a mogłam sobie w tym czasie ułożyć życie z kimś wartym zachodu :/ wykorzystał mnie a kiedy już sie mu znudziłam na maksa rzucił ...i przez tą historie z tym palantem zaczynam źle myśleć o facetach i zastanawiam się czy sa jeszcze jacyś porządni faceci na tym świecie ???????????

Gość taaaaaka sobie ja
charakter człowieka się zmienia... ja jestem ze swoim facetem 8 lat a jedyne czego jestem pewna...to śmierci:(

Zółta papryko --------- od miłosci do nienawiści popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to spania...ja byłam jego drugą dziewczyną . Teraz pewnie sobie będzie bzykał młodziutkie ddduuupeczki !!! A ile prezentów przezte lata odemnie dostał...aż mnie szlak trafia jak pomyśle ze ja dla niego sie tak poświecałam (zrezygnowałam ze stypendium naukowego w UK) a on teraz nagle oznajmił mi ze "to nie to"????????????????????

\"le to nie ja go zostawiłam i nie miałam nawet takiego zamiaru...on nawet nie podał przyczyny.\" chyba nie załapałaś :D jak ty byś go rzuciła to wcale nie przejmowałabyś się tym, że on cię dalej kocha i bla bla bla :P chodzi o podejście do sytuacji i nie mów że by tak nie było tylko wtedy dziewczyny radziły by ci "twój były to psychol bo ciągle dzwoni", "przecież nie będziesz marnować życia jak go nie kochasz" itd zawsze będzie jego wina :classic_cool:

Gość taaaaaka sobie ja
---------> żółta papryczka-:(

Papryko....klnij ile wlezie ja teraz tez nabrałam w sobie takiej złosci i nienawiści do niego ze jakby tu był to bym mu wypierdoliła w ten głupi ryj.....bożżżżżżżżżeeeeeeeeeee czy są na swiecie normalni faceci????????????????są?????????????????/to niech tu napisza !!!!!!!

Gość i dlatego wlasnie
nigdy nei nalezy poswiecac calego zycia dla faceta. Bo z nim Ci nie wyszlo i zaczynasz zalowac straconego stypendium. Ale nie martw sie nastepnym razem bedziesz madrzejsza:)

I jeszcze jedno...zgłupiałam bo ciagle umawiam się z wróżkami....pytam czy mi się ułoży itp...qwiem ze to maksymalnie głupie !!!!!! Ale jak one mi mówia ze bede w zyciu jeszcze szczesliwa z kimś normalnym to aż mi lepiej na sercu....ehhh

i dlatego własnie --------- masz racje..juz jestem ostrożna. Jestem tearz bardzo nieufna jesli chodzi o facetów. Olewam wszystkich kolesi ktorzy do mnie podchodza czy zaczepiaja mnie...A moze to nie czas na zwiazek dla mnie ??

Dziewczyna_swojego_chłopaka Nie gadaj, że aż tak sie dla jakiegoś durnia poświęciłaś?? Bo kuurwa tak jest, my baby głupie, zaślepione robimy wszystko żeby tym darmozjadom było dobrze, zapominamy o sobie, dogadzamy, gotujemy, matkujemy, bo oni niedorozwinięci są na maksa, więc wydaje nam się, że ktoś musi dbać o tych nieudaczników, a później taki chłop w przepiękny sposób odwdzięcza się nam rzucając nas dla jakiejś wywłoki!! Ja pieerdolę!! Czuję się jak frajerka!!

Gość taaaaaka sobie ja
moje motto- nigdy nie będę zależna od żadnego frajera:D i innym też to radzę...bo dzisiaj usmieszki i przytulaski a z kilka lat walizki za drzwi i na bruk, a na nasze miejsce młoda, głupia cizia!

Gość fdfdfdfdfdf
bo młodosc jest w cenie,szczególnie tyczy sie to kobiet...