Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why dlaczego

DlaczegoKobietyW ciazy Sa takie niezadbane??

Polecane posty

Gość DO kaaaassssiiiikkkkk
hehe mnie się marzyło wyglądać jak Halle Berry:D no ale marzenia marzeniami:D a moja zawsze ładka twarz wyglądała po prostu TRAGICZNIE:O wierz mi, że naprawdę nigdy nic nie wiadomo, niestety:O aczkolwiek życzę Ci byś wyglądał jak ta prezenterka:)

Gość kasssssiiiiiikkk
hihi wiem,ale ja czuje,ze sie naprawde niewiele roztyje,bo zre slodycze i inne i nic mi nie przybywa wagi..wszedzie kosci:D Ale wiem wiem...moze tak sie stanie,ze sie zaokragle;))pozdrawiam

z naturą nie wygrasz. Z gory jest juz ustalone jak bedziesz wygladac. Nie masz na to wplywu a teraz wyobraz sobie sytuacje ze jesz tak samo jak zwykle a nagle ogromnie od tego co jesz tyjesz. I co zrobisz? bedziesz sie w ciazy odchudzac? nic nie mozna zrobic. A pytanie do autorki topiku; czy jestes szczupla bo sie odchudzasz czy po prostu masz to w genach? ile jesz?

Gość kasssssiiiiiikkk
Karrera nie,ale bbb bym chciala,staram sie i szczezre mowiac mam to gdzies czy bym sie roztyla,bo chce dziecka!! Ale tak sie wlasnie ciagle nad tym zastanawiam co bedzie jak zajde;))Czy bede miala tylko ladny brzuszek czy sie zaokragle???hmmm...

Gość kasssssiiiiiikkk
o ile w ogole kiedys zajde w ciaze:(( No mam nadzieje,ze mi sie uda kiedys......ahhhhhh :(

przekonasz się jak już będziesz w ciąży;) a poza tym chciałam jeszcze dodoać, że o tym czy masz tendencje do tycia, to przekonasz się dopiero po urodzeniu dziecka i w bardziej "sędziwym" wieku niż tym teraz, bo domyślam się, że jesteś jeszcze młodziutką osóbką:)

Gość kasssssiiiiiikkk
kurcze kochane,nie wlasnie taka mloda-czas mnie goni,zegar tyka,a ja w ciaze zajsc nie moge.Mam 27 lat!! Ale ok-mam to naprawde gdzies czy przytyje serio!! Chce tego mojego malenstwa,kosztem wszystkiego-nawet ogromnych rozstepow na brzuchu:D:D:D

Gość A gdzie Wy zyjecie
Ja widzę matki w ciąży jak najbardziej zadbane .Pełny ,delikatny makijaż ,dostosowany do mody ubiór .Niech żyją tuniki :)

kasiiiik; wiesz jak jestes bardzo szczupla duzo jesz i dalej jestes bardzo szczupla i zawsze bylas bardzo szczupla to prawdopodobnie szczupla pozostaniesz jedyne co moze Ci grozic to te wredne rozstepy ale czym sa jakies rozstepy ze szczesciem posiadania wlasnej czastki siebie :) hmmmmm. Ja tak samo jak Ty mam to gdzies, wazne zeby byla dzidzia :) (jestem w 7 miesiacu) i zycze powodzenia w staraniu

a jak długo się starasz?

Gość kasssssiiiiiikkk
Co do tych matek zadbanych,to szczerze,z reka na sercu i niestety wam powiem,ze ja przez cale swoje zycie nie widzialam ani jednej matki ladnej!!! NAPRAWDE i nie mam tu zamiaru NIKOGO obrazac..Jedynie piekne matki,to Natasza Urbanska i ta prezenterka z TVN,ale to pewnie media i dlatego..Przepraszam jak kogos urazilam,ale nie widzialam wszystkich kobiet po porodzie;)

Gość kasssssiiiiiikkk
Kochane ja staram sie dlugo tznaczy-2 lata wspolzyje bez jakiegokolwiek zabezpieczenia,a od 5 miesiecy tylko w owulacje ...Bede miala teraz robione histeroskopie,bo mam za grube endometrium!!! No a pozniej HSG-szukam przyczyny.Maz ma ok nasienie,wiec cos ze mna nie tak..Kurcze ,ale ja mam pecha..

no to rzeczywiście trochę długo:( mam nadzieję, że uda Ci się szybko zajść w upragnioną ciążę i tego Ci życzę:)

A gdzie Wy zyjecie; wiesz tak sie sklada ze nie kazdego stac na modny ubior, to jest naprawde wydatek jak nie wiem. Odziez ciazowa jest cholernie droga, ja za zestaw tylko spodnie i bluzka zaplacilam ponad 300 i wiesz co mieszkam w katowicach i duzo jest kobitek w ciazy ktore chodza po prostu w wiekszych rozmiarach ciuszkow przez co wygladaja mniej zgrabnie, uwierz mi ze nie kazdego stac zeby sobie ciuszek kupic na dwa miesiace a potem sprzedac za grosze

Gość kasssssiiiiiikkk
Karrera gratuluje..Kurcze dziewczyny nawet nie wiecie jak inne wam zazdroszcza,tu na tym topiku o ciazy..ja czytam wszystko jak to u was jest,jak te 2 krechy zobaczylyscie..Ale macie SZCZESCIE nawet sobie nie zdajecie sprawy!!! Chce tez miec duzy brzuch i taki pepek wystajacy!! Ale cudnie..Zycze Wam zdrowiutkich dzieciatek:)):)

Gość kasssssiiiiiikkk
Nie dziekuje kochane..Tylko o tym marze..Aaa;)) Karera je chodze do ginka do Katowic..Jestem w ogole z centrum,ale macie tam super specjaliste:))))

Gość kasssssiiiiiikkk
Jestem z centrum Polski mialo byc;))Dojezdzam tam jakies 250 km,bo w Katowicach jest swietny lekarz,zaufalam mu i mam nadzieje,ze pomoze mi osiagnac moj cel:D

a co do Urbańskiej, to fakt wyglądała pięknie w ciąży, ale teraz... no cóż:O lepiej wyglądać w ciąży nieciekawie, ale szybko wrócić do formy niż błyszczeć w ciąży, a potem...:O i co dziwne, bo przecież była taka wysportowana... ja sama przytyłam w ciąży dużo i uważam, że wyglądałam strasznie dlatego podwójnie wkurzało mnie, gdy ludzie mówili mi, że jak zachodzić w ciążę to tylko jak ja, bo tylko brzuszek urósł i tak pięknie wyglądam i inne pierdy:O a przecież te 20 kg nie wzięło się z powietrza:O nikt mi nie chciał wierzyć, że przytyłam aż tyle i pytał, to jak jak wyglądałam przed ciążą? czułam się strasznie z tymi dodatkowymi kilogramami, ale przytyłabym jeszcze więcej gdyby była taka potrzeba, bo moje dziecko było i jest dla mnie najważniejsze

hahaah brawo inwazyjka brawo widac ze ty jestes z tych osob co sie zaniedbaly...jak kurwa jedza bo nie patrzav czy dobrze wygladaja a na zdrowie dziecka..objadajac sie wcale mu nie pomozesz... to sa tylko glupie wymowki znajoma urodzila tydzien temu nie przytyla w ciazy wiecej niz 10kg(teraz niepamietam ile to bylo 5 czy 7) i co dziecko ZDROWE!!!!a wiesz czemu??rozmawialam z nia i powiedziala ze ok moze i ktos ma tendencje do tycia czy cos ale tez bez przesady.teraz po ciazy i na koncowce ciazy mowi szczerze ze na poczatku ciazy wpieprzala i sobie tlumaczyla ze przeciez moze ze powinna.poszla do lekarza a tu cukrzyca ciazowa no i niestety rygorystyczna dieta i ciagle sprawdzanie poziomu cukru.a pozniej to sie pilnowala jak zjadla cos bardziej kalorycznego to dopiero zeby cos zjesc musiala 3 czy 4 godziny odczekac i prosze jej oznaki ciazy to sliczny brzuszek z reszta nie duzy i wieksze piersi

Gość one nie sa nizadbane
po prostu tak ciąza wpływa na człowieka jaki durny temat

Gość kasssssiiiiiikkk
Do kasssiiikkk.. Masz racje..Walic kilogramy...Pieprzyc wszystko byle miec czastke dwoch kochajacych sie osob..Plakac mi sie chce,bo ja tylko tym zyje,a nie powinnam,ale wrzucam na luz..Mam przeciez zdrowe jajniki i macice,to kurcze kiedys zaskocze,nie??:D Dziewczyny dbajcie o malenstwa-to najwiekszy cud na swiecie;))) BUZIAKI :*

kassssiiiik; dziekuje serdecznie. Mam kuzynke ktora rowniez stara sie o dzidzi i nie umie zajsc w ciaze, rowniez jest bardzo szczupla a duzo je. Robi tysiace badan i niby wszystko jest ok. Moze to kwestia tego ze tak bardzo tego chcecie? samą mnie to bardzo zastanawia. U mnie tez po trochu tak bylo. Najpierw chcialam zajsc w ciaze wiec odstawilam hormony. Mialam tylko jeden "normalny' okres i potem stwierdzilam ze moze jednak za wszesnie i postanowilam wrocic do hormonow. A zeby rozpoczac opakowanie trzeba poczekac na pierwszy dzien okresu. No i ja akurat juz sie nie doczekalam tego okresu :) Burza uczuc mna zawladnela normalnie!!! nie wierzylam w to (teraz to juz sie nie da ukryc :) ) no i oczywiscie powtorzylam test i znow to samo. Moj chlopak tak bardzo sie ucieszyl ze zastanawialam sie czy nie bardziej w tym pierwszym momencie niz ja :) Ale teraz jestem tak szczesliwa juz sie nie moge doczekac az sie niunia moja urodzi :)

Gość widia
A ja znam całe mnóstwo zadbanych młodych mam i kobiet w ciąży:)Z pierwszym dzieckiem przytyłam w ciąży 18 kg ale wyglądałam fatalnie ale 5 miesięcy po porodzie ważyłam o 4 kg mniej niż przed zajściem w ciążę a w drugiej ciąży przytyłam 25 kg i wyglądałam pieknie i wtedy też po kilku miesiącach wróciłam do wagi sprzed ciąży.Da sie tylko trzeba chciec i się mobilizować.Nie ma nic gorszegfo niż brudna,zaniedbana młoda mamusia ciągle gadająca o niemowlaku :)

To ta cukrzyca ciazowa ją do tego zmusila, gdyby nie to to tez by przytyla nie wiadomo ile. Akurat mialam podobna sytuacje na poczatku ciazy od razu jak sie dowiedzialam ze zaszlam to rzucilam palenie. Nie wplynelo to na moja psychike ale na wage i owszem, zamiast papierosa mialam cos slodkiego takze na samym poczatku kiedy sie nie powinno nic przytyc przytylam baaaardzo duzo ale po miesiacu sie opanowalam i tak 1,5 na miesiac idzie teraz. Nawet jak reszte ciala masz szczuplą to i tak sie czlowiek czuje jak slonik i tak. Ale to w ogole nie ma znaczenia!!!!!! Dzidzia jak sie urodzi to kazda tak swoja mamusie przetrenuje ze szybko zgubi te swoje kilogramy.

Widia; Ale przepraszam, ja nie mam jeszcze dzieci ale wydaje mi sie ze to normalne ze mlode mamusie caly czas gadaja o nnieowlaku. Przeciez to ich najwiekszy skarb na swiecie :) i zyja teraz caly czas tylko nim

no tak chyba ze z czasem sama by sie opanowala...i o to chodzi ze to ze jest soe w ciazy nie usprawiedliwia ciaglego wpierdalania czy podjadania.jestes w ciazy ale to nie chorobapatrzcie tez na inna strone.jest kobieta strasznie roztyta w ciazy na dodatek ma zawsze nieumyte wlosy czy zwiazane w kitka itp bo ona taka biedna i tak sie zle czuje...a przepraszam facet wtedy co???owszem kocha zone ale liczy sie tez staranie o partnera chociazby poprzez DBANIE O SIEBIE i nikt tu nie mowi o tonie pudru czy tipsach ale schludnosc i nie tlumaczenie obzarstwa ze w ciazy to mozna czy trzeba

Gość agata nogą wymiata
:D Bez przesady. Modny ubiór kosztował mnie ostatnio 60zł, teraz jest mnóstwo wyprzedaży. Poza tym zadbany nie znaczy, że musisz wyposażać się w nowe ciuchy.Wystarczy, że wyglądasz na człowieka, kobietę, a nie zmęczoną życiem kurę domową.

Gość agata nogą wymiata
Starą mamusią nie jestem i mój dzieciaczek wystarczy mi w domu przez 24h na dobę, a jak wychodzę na spacer czy widzę się z przyjaciółką chcę porozmawiać o wszystkim tylko nie o dziecku.Czyżbym była wyjątkiem? A dziecko w domu mam od tygodnia - no może trochę ponad.

Gość widia
Karrera Ale jeżeli młode mamusie przez trzy miesiące mówią tylko o niemowlaku i o niczym więcej to jest katastrofa!I jeżeli nie ida do fryzjera,bo się bopją dziecko z mężem zostawić na godzinę to też jest katastrofa .Można być młodą mamusia i można mieć czas i dla siebie i dla męża:)