Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .konewka.

Czuję się strasznie upokorzona

Polecane posty

Gość .konewka.

Skończyłam studia, mam mgr a ponieważ u mnie w mieście kiepsko z pracą a za coś trzeba opłacić rachunki poszłam do pracy w sklepie. Czuję się strasznie upokorzona tam, nie po to harowałam na studiach żeby po pięciu latach wyciągać żałosne 1000 zł na rękę. W dodatku pomiatają mną ludzie po technikach i zawodówkach :O

z pomiataniem to wspolczuje :o ale lekarze np na stazu chyba niewiele wiecej maja niestety.......... z tego co sie slyszy .... :o poczatki sa trudne, bedzie lepiej, sama zobaczysz :)

Gość Noasz
a co po studiach to daja kur***wa od razu 10 tys? jak za komuny co? Chcieliscie DEMOKRCJI TO MACIE!

Gość .konewka.
Jestem zwykłym pracownikiem u prywaciarza, wiadomo że się tam nie dorobię. Mój szef ma podejście w stylu "Ciesz się że masz pracę i zasuwaj za parę złotych za godzinę" Kierowniczka to jakaś jego znajoma po technikum, która bez przerwy się czepia :O mam dosyć :(

spokojnie.. od czegois trzeba zaczac.. ja zaczynalam od 500 zł na reke.. a tez jestem po studiach.. a 1000 zł to wcale nie tak malo.. ale bedzie dobrze.. cierpliwosci.. i powodzenia autorko

Gość .konewka.
Tu nie ma perspektyw. Na studiach uczyłam się dobrze, szlifowałam angielski, odbyłam 3 praktyki i 2 staże ale nie miałam gdzie zdobyć doświadczenia na dłużej bo wszędzie chcą już kogoś z doświadczeniem... Paranoja :O

Gość Noasz
konewka ale trujesz i marudzisz

Gość a jaki kierunek
skończyłaś i na jakiej uczelni?

ale gdzies to doswiadczenie trzeba zdobyc..a skoro u Ciebie nie ma perspektyw wyjedz gdzies do wiekszego miasta.. ja tak zrobilamm..

Gość sekretarka szkolna
A ja skończyłam biologię eksperymentalną z 5 na dyplomie i jestem sekretarką szkolną i pomiatają mną belfry:O

Gość .konewka.
Nie chcę 10 tysięcy od razu po studiach. Chcę być po prostu doceniana i dostawać godną pensję. Sorry, ale połowa mi odchodzi na opłaty a z czego odłożyć na mieszkanie, samochód? Nawet nie kupię sobie droższej garsonki

Gość eeech
biedna konewka ,skoro jesteś taka elokwentna to dlaczego nie radzisz sobie w życiu??

Gość .konewka.
nie wiem :(

Gość kromka chleba ze smalcem
Poprostu rynek pracy jest juz tak nasycony magistrami, a jak nie masz plecow albo nie jestes prezesem to nie mozesz miec godnego zycia, taki to ten nasz kraj jest powalony....

Gość Noasz
wiesz co konewka, moze wez sobie jeszcze jakies nowe 4 kierunki, jak myslisz jak skonczysz administacje, prawo, architekture i moze biologie to dopiero bedziesz zarabiac co? ja mysle ze powinnas miec powodzenie jak Michal Wisniewski co najmniej. Mowie ci zabierz sie za studiownaie jesczze 4 kierunkow.

Gość oj konewka konewka
ale studia to nie wszystko, kazdy teraz moze je skonczyc, no moze prawie kazdy. Oprocz papierka licza sie faktyczne zdolnosci, inteligencja ambicja, samozaparcie. A skoro nie masz na tyle sily przebicia zeby wyjechac po prostu do innego miasta, to moze po prostu wybralas zla sciezke edukacji. Tyle masz ambicji co akurat starcza do skonczenia technikum, to dawaj sie takim samym popychac.

Gość .konewka.
Noasz czemu tyle jadu w Twojej wypowiedzi? Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi Nie mogę teraz wyjechać do większego miasta, moja mama jest schorowana i kilka razy w tygodniu chodzę jej pomagać.

Gość mirabela 789
Widze że to ty pomiatasz ludzmi mniej wykształconymi widać nie jesteś taka dobra za jaką się uważasz skoro tylko na tyle cie stać

Gość Rzęsa w oku 21 lat
Rozumiem Cię ale powiedz nam jeszcze co skończyłaś to trochę pomoże nam

Gość .konewka.
Nikim nie pomiatam, to oni mi się śmieją w twarz :O Skończyłam ekonomię a mgr z bankowości

Gość Rzęsa w oku 21 lat
Proponuję zacząć od szukania ofert pracy i rozsyłania CV w miejsca, które by Cię interesowały Każdy od czegoś musi zacząć w swoim fachu, pracodawca musi to zrozumiec

Gość mirabela 789
Uważam , że powinnaś szukać pracy nie tylko w swojej miejscowości i przede wszystkim trzeba wierzyć, że się uda

Gość na pewno będzie dobrze
grunt to się nie załamywać i nie widzieć wszystkiego w ciemnych barwach,tylko sobie sama tym szkodzisz,bo przecież w życiu wszystko może się zmienić na lepsze...więcej optymizmu i wiary!

Gość Noasz
A dlaczego dzisiaj tak goraco i czy dziura ozonowa sie powieksza?

Gość po technikach i zawodówkach
??? Jak Ty zaczniesz szanować ludzi oni zaczną sznować Ciebie -taka mała stara zasada!

Gość po technikach i zawodówkach
??? Jak Ty zaczniesz szanować ludzi oni zaczną sznować Ciebie -taka mała stara zasada!

i absolutnie nie czuj sie upokorzona obecnym stanem rzeczy,żadna praca bowiem nie hańbi, patrz z nadzieją w przyszłość i bądź kreatywna w szukaniu nowych,lepszych propozycji,zgodnych z Twoimi ambicjami, powodzenia i trzymam kciuki!

Gość dlaczego nie pójdziesz
na staż?

A dlaczego dzisiaj tak goraco i czy dziura ozonowa sie powieksza? --->odpowiadam: dzisiaj jest tak gorąco,abyś mógł się cieszyć kiedy się ochłodzi; dziura ozonowa się powiększa,ale przy odrobinie szczęścia zawsze może się zmniejszyć:D

Gość osoby po zawodówkach
to nizszy poziom, nie oszukujmy sie!!!nie porownujcie magistra ekonomii badz prawnika do kucharki szkolnej!!! z doswiadczenia wiem ze to wlasnie ludzie po zawodowkach gardza innymi i za przeproszeniem sraja wyzej niz maja!! ludzie wyksztalceni inteligentni nie po to sie uczą zeby zamiatac!