Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka skonczona

Spowodowałam wypadek.

Polecane posty

Gość a moze frytki do tego
:classic_cool:

Gość nigdy interesów z rodziną
tez mi sie wydaje ze wina jest bardziej kolesia i on pewnie dostanie zawias

Ja tez tak myśle, że musiała się wychylić. Poza tym,za takie nieumyślne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu lub zabicie kogoś dostaje się zawsze wyrok w zawiasach. No chyba, że w trakcie trwania pierwszej kary, znowu zrobi się to samo. Poza tym, ja na Twoim miejscu zostałabym w szpitalu przy przyjaciółce.

Gość idiotka skonczona
sram i zjadam :classic_cool:

mysle ze to bedzie zalezec od tego jak daleko wyjechala, czy tyle ile trzeba zeby cos widziec, czy wjechala prawie na jezdnie, ale koles i tak jest bardziej winny wg mnie, bo jechal 100 przy ograniczeniu 50 , to trzeba byc samobojca zeby tak jezdzic i nie piszcie ze ludzie tak jezdza, wiem o tym, tylko ze potem giną albo powoduja takie wlasnie wypadki, gdyby kazdy jezdzil przepisowo to wypadkow byloby duzo mniej i nie takie grozne w skutkach jak te przy duzej predkosci!

Gość tralalalalalla
"czy tyle ile trzeba zeby cos widziec, czy wjechala prawie na jezdnie" żeby cos widziec trzeba wlasnie wjechac kawalek na jezdnie i to wystarczylo. przepisy mowia ze jesli nie jest sie pewnym to druga osoba powinna wyjsc i sprawdzic

Gość antygmo
mysle ze to bedzie zalezec od tego jak daleko wyjechala, czy tyle ile trzeba zeby cos widziec, czy wjechala prawie na jezdnie, ale koles i tak jest bardziej winny wg mnie, bo jechal 100 przy ograniczeniu 50 , to trzeba byc samobojca zeby tak jezdzic i nie piszcie ze ludzie tak jezdza, wiem o tym, tylko ze potem giną albo powoduja takie wlasnie wypadki, gdyby kazdy jezdzil przepisowo to wypadkow byloby duzo mniej i nie takie grozne w skutkach jak te przy duzej predkosci! 100% racji

Gość Jezeli chodzi o kare
to napewno siedziec nie pojdziesz, tym sie nie martw. Gorsze jest to co do konca zycia bedzie Cie trapic - Twoje sumienie i krzywda jaka wyrzadzilas. No ale musisz sie z tym nauczyc zyc. Bron Boze nie idz siedziec do szpitala przy przyjaciolce, jak tu ktos na poczatku radzil. To miejsce dla najblizszej rodziny, a oni na pewno beda miec do Ciebie zal...

Gość aaricja alinoe
przepisy mowia ze jesli nie jest sie pewnym to druga osoba powinna wyjsc i sprawdzic A jak nie ma drugiej osoby?

Gość wtedy trzeba zablokowac ruch
uliczny, wylaczyc silnik, wysiasc sprawdzic, wrocic i wtedy dopiero wyjechac. jak sie bedzie mialo szczescie to moze nic w tym czasie nie nadjedzie :P