pokraka 26 Napisano 55 minut temu Dobra starczy idę spać 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 241 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, pokraka napisał: Dobra starczy idę spać 🫡 Tylko się nie wylogowywuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, szmul napisał: auto w błotku Nawet fajne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Jukońskie tango w Paryżu napisał: Nawet fajne xD reka swierzbi by komus przywalic a nie ma komiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, szmul napisał: reka swierzbi by komus przywalic a nie ma komiu Mi można zwalić koniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 51 minut temu etam. smutne wasze konie mocno nachalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 50 minut temu nie wiadomo co robic z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, pokraka napisał: To chyba miałaś farta. Zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 49 minut temu (edytowany) czy nazywanie konia zdzislaw i rozmowa z nim to dehumanizacja Edytowano 48 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 115 Napisano 48 minut temu 11 minut temu, pokraka napisał: Nie wiem co ma wspólnego ale ok Że taka niezdara z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: czy nazywanie konia zdzislaw to dehumanizacja mój koń - twoja psita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Jukońskie tango w Paryżu napisał: mój koń - twoja psita zmus mnie pleple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, szmul napisał: zmus mnie pleple Po co zmuszać, skoro można miłością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 42 minuty temu wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 40 minut temu (edytowany) przestan blagac kukoldzie srram na was Edytowano 39 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 35 minut temu 7 minut temu, szmul napisał: xD najgorszej https://files.catbox.moe/6ftcv5.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 34 minuty temu Osrraj się walikoniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, szmul napisał: Osrraj się walikoniu z twoją siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 33 minuty temu 27 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ju tokin tu mi? a co ja mogę zrobić? jak rodzice kupują dziewięciolatkowi elektryczną hulajnogę, która jeździ 70km/h (a zgodnie z prawem powinna 25) to ja nie wiem jak to inaczej skomentować niż jak próbę pozbycia się dzieciaka Możesz tą hulajnoge w nocy zabrać i wrzucić do morza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 32 minuty temu 10 minut temu, Jukońskie tango w Paryżu napisał: Po co zmuszać, skoro można miłością Aaa mun, pacz nie poznalam w pierwszej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Aaa mun, pacz nie poznalam w pierwszej chwili Nudny zyeb kiedy to się zapije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 30 minut temu Pomusz tzytzem jak będzie płakał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 27 minut temu Ja to nie mam czasu, zarobiona jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 416 Napisano 27 minut temu Trzeba jak z jajem a odczepić się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach