Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

i piec to mniej niz 8, i dodadatku 8 w wieku 22 lat, on bylby 9 " a na marginesie dla was prawiczków to i tak o te 5,8,czy nawet 9 za dużo ... dla was cyfry i tak są nie zrozumiałe ;) :P

Gość sufsdsdff
To wszystko zalezy od tego czytraktowala tych swoich partnerow jako mozliwosc uprawianai seksu i nic poza tym czy jednak bylo miedzy nimi jakies uczucie, a osoba o ktorej mowa poszukiwala tego jedynego. jesli to pierwsze to nei zawracaj sobie glowy. Zwykla zdira i dziwka.

A co powiecie na to....mieszkalam rok z facetem, gdzie rozstawalismy sie 2 razy z jego winy, bo zawalał. Teraz ucze sie zyc bez niego, ciezko mi, bo przywyczailam sie, kocham etc. Ostatnio dowiedzialam sie ze mial rzekomo 180 kobiet, a ma 24 lata. Ta liczba troche mnie powalila...i mysle, ze wymagalam od niego,by nauczyl sie byc w prawdziwym zwiazku, kiedy on nigdy tego nie potrafil...

Gość reqres
Dobra przyznaje sie. Moja kobieta ma 17 lat io byla juz z 28, ale my nie rozmawiamy o przeszlosci. To jej sprawa. Wg mnie bardzo porzadna.

Dobra przyznaje sie. Moja kobieta ma 17 lat io byla juz z 28" ależ skąd ona ma lat 16 ;) pomyliłeś sie :D

Gość reqres
Tak i zaczela wspolzycie w wieku 13 lat. Jestescie zadowoleni ? :D

Gość sufsdsdff
Nigdy bym nie wzial sobie kobiety z takim przebiegiem. Ale moze dla kogos dla ktorego seks bez milosci to nic takiego sie nie obrazi :P Tylko zeby pozniej ktos taki nie plakal gdy po zdradzie, przygodnym seksie, taka osoba oznajmi ,ze to przeciez nic takiego. Musze przyzna,c ze bardzo dobrze rozumiem autora tego tematu. Zupelnie nie rozumiem tego ataku na niego. Tak bardzo was boli, ze ktos moze was uwazac za ludzi lagodnie mowiac, bez zasad ?

sufsdsdff tu nie ma ataków , to zwykła dyskusja dwóch odmiennie myslacych stron ;)

Arku, powiem Ci tak: Tu, gdzie mieszkam (Wielka Brytania) 16 - latki spaly juz z ponad 20-ma mezczyznami. :D Nie oceniaj dziewczyny. Mogla Cie sklamac, ale wolala byc szczera. To tez o czyms swiadczy.

Gość sufsdsdff
Mayor of London i co z tego ze w Wielkiej Brytanii tak jest ? O czym to ma swiadczyc ? No jasne mogla sklamac. Pewnie ze tak. Powinien ja teraz calowac po stopach. bo przeciez powiedziala mu prawde.

Gość do Mayor of London
bo zachod to patologia i kobiety tam niestety jeszcze mniej szanuja sie niz u nas regres jestes lewakiem, sluchasz jakiegos reggae i masz wielce lewicowe poglady. takie cipki jak ty zawsze dostaja wpierdol od skinow, macho, dresow i kiboli i jak ekipa skinow idzie ulica to ty sie chowasz za kamienicami. poza tym tacy "nowoczesni intelektualisci" jak ty przez kobiety sa postrzegani jak cipy :D na takich jak ty to leca pozornie grzeczne studentki w dreadach i arafatkach, ale o prawdziwie atrakcyjnych kobietach mozecie sobie pomarzyc :D wiec nie strugaj tu twardziela, bo nim nie jestes, a jak sie za takiego uwazasz to wpadnij w okolice stadionu po meczu i krzyknij: jebac kiboli, jestem cpunem i lewakiem, popieram pedalow i adopcje dzieci przez nich! zobaczymy jaki bedziesz wtedy madry haha :D

Gość do Mayor of London
regres ta twoja tolerancja przeszlosci seksualnej kobiet jest po prostu niemeska, zwlaszcza jesli sam nie miales az tak wiele kobiet. zachowujesz sie jak lewicowa cipka, jak feministka, jak panienka w dreadach, jak metroseksualista placzacy po michaela jacksonie, hipis sluchajacy nirvany, jak facet walczacy o prawa kobiet, jak gej chodzacy na parady rownosci, a nie jak prawdziwy, twardy mezczyzna z jajami. prawdziwy meski punkt widzenia pokazuja tu prawiczek z wiara i jemu podobni

regres jestes lewakiem, sluchasz jakiegos reggae i masz wielce lewicowe poglady. takie c*pki jak ty zawsze dostaja wpie**ol od skinow, macho, dresow i kiboli i jak ekipa skinow" proponuje założyć topik o wrózkach ;) ze swoją przewidywalnościa i trafieniami zasługujesz na miano pierwszego wróża RP ;)

jak metroseksualista placzacy po michaela jacksonie," to jest dobre ;) :D:D:D ciekawy przykład ;) dzieki , usmiałem się a teraz jakies argumenty odnosnie dyskusji wysuniesz ,czy jeszcze po psioczysz sobie jak panienka której coś nie zagrało tak jak by chciała ;) ave kibolu ;)

Gość do Mayor of London
lepiej byc kibolem niz lewicowcem. jak ktos nie mial wielu kobiet, to logiczne ze kobieta, ktora miala wielu partnerow nie jest jego marzeniem. a jak zdradzala? albo robila to za pieniadze? to tez nie ma znaczenia? dla mnie kobieta, ktora zdradzila jest gownem i workiem na sperme

albo robila to za pieniadze? to tez nie ma znaczenia? dla mnie kobieta, ktora zdradzila jest gownem i workiem na sperme" widzę ze dyskusja schodzi na inny temat ;) no cóż jak wysuniesz ciekawy argument świadczacy o tym że dziewczyna która miała przed toba partnerów jest gorsza od tej co nie miała ich wcale , jestesm gotów podyskutować o za i przeciw w stosunku do sklasyfikowania tych postaw i wysuniecia oceny która jest gorsza a która lepsza ;) bo pytania w stylu gimnazjalisty : czy mam pewnosc ze ona ( ta co spała z kims innym niz z toba zanim ciebie poznała) ) mnie nie zdradzi ...? raczej mnie nie kręcą ave hooligans ;)

Gość do autora Arka
Jeśli Twoja spała z 8 a Ty z 1, to źle trafiłeś :P, jest lepsza ;) od Ciebie, a to nie jest wskazane. Gdyby proporcje były 1 do 8 ale na Twoją stronę, wtedy owszem, jak najbardziej. :)

offerma "no cóż jak wysuniesz ciekawy argument świadczacy o tym że dziewczyna która miała przed toba partnerów jest gorsza od tej co nie miała ich wcale " no cóż. to jest identyczny argument jak ten że dziewczyna która zdradza jest gorsza od tej która nie zdradza." dobra offerma inaczej ... wskaż mi jakikolwiek argument w powyższym tekście a jak go juz nie znajdziesz , to może zrozumiesz o czym mówię ;)

Gość rozstalam sie z facetem
bo mial wiecej kobiet niz ja mezczyzn. I to duzo wiecej, nie byl wcale porzadnym chlopcem. Dobrze ze ten topik przeczytalam. teraz juz bede brac tylko takich, co byli max z 1 kobieta.

Gość offerma chce dziewicę nieważn
e że go będzie zdradzać, ważne że nie miała wiecej facetow niż on kobiet

Gość marne prowo .
rozstalam sie z facetem bo mial wiecej kobiet niz ja mezczyzn. I to duzo wiecej, nie byl wcale porzadnym chlopcem. Dobrze ze ten topik przeczytalam. teraz juz bede brac tylko takich, co byli max z 1 kobieta. facet to facet i tak jest od zawsze, że chce mieć tą, ktora nie byla puszczalska latawicą no chyba że na jakiś czas może być taka przechdzona przez 10- 30

"tylko dlatego że są dla ciebie niewygodne" użył bym bardziej słów : pytanie z pólki wiadomych odpowiedzi :D

offerma lubię cię więc spelnie twoją prośbę skoro nie potrafisz sie sam domyśleć odpowiedzi : "no ale laska która przyprawia rogi jest gorsza od wiernej czy nie?" gorsza nie znaczy bardziej porządna od tej co nie zdradza .... nie znam sytuacji , w której doszło do zdrady , nie znam aspektów popychajacych ja do tego czynu , nie znam jej relacji z partnerem ... co w dalszym toku sprawy wcale nie usprawiedliwia zdradzajacą że posuwajc sie w taki czyn , zrobiła dobrze ... zdrada z reguły jest złem samym w sobie ! :D

offerma ,czy tobie wszystko trzeba kawe na ławę ? a wydawało by sie ze inteligentna z ciebie bestia ;) ostatnie zdanie jest moja odpowiedzią :) wczesniejszy tekst jest uzasadnieniem sytuacji w której zdradzajaca i zdradzany moze sie znalezc :D oj offerma ....

offerma jeszcze coś ,bo zaraz koncze pracę ... i lece do mojej kobiety która to ponoć miała 26 partnerów przede mną :P