Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozka24

nie wiem co o tym myslec- problem z kolega

Polecane posty

Gość jozka24

mam kolege juz od dluzszego czasu spotykamy sie na zasadzie kolega kolezanka, ostatnio chcialam z nim zerwac kontakt bo stwierdzilam ze moge sie w nim zakochac,on mowil ze chce go ukarac brakiem kontaktu a on nic zlego nie zrobil i ze nie mam o tym myslec, teraz zmienil sie nie do poznania, zaczal sie starac itd., nie wiem co o tym mam myslec i o co mu wlasciwie chodzi...

Gość sdfsdfs
mmoze on tez sie w TObie zakochal;) Skoro nie chce zerwać kontaktu z Toba tzn ze mu bardzo zalezy :)

a czemu się boisz w nim zakochać? skoro się lubicie, on się stara, wygląda na to, ze mu zależy, to w czym problem? ;) bierz go! :P

Gość jozka24
bo na poczatku zalozylismy sobie ze bedziemy sie tylko kolegowac...

mhmmm... :) przyjaźń damsko-męska rzadko się udaje. no u Was raczej nie wyjdzie, bo już zaczęliście \"gierki\" i przekraczanie neutralnej, aseskualnej strefy. może Wam wyjdzie coś innego?

Gość taka_jakaś.
No to nie dotrzymacie tej obietnicy... A gdyby jej nie było zainteresowałabyś się nim? Jeżeli facet się stara i mu zależy, a Ty też coś do niego to ja bym się nie zastanawiała... Niestety jestem w zupełnie innej sytuacji.