Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ja

co sądzicie o osiemnastolatkach, które jeszcze nigdy się nie całowały?

Polecane posty

Gość ciekawska ja

Gość pprawiczekk
a co o prawiczkach ktorzy mają 27 lat i nigdy nie mieli dziewczyny?

Gość jestem przykra
przegrańce życiowe! sama jestem osiemnastolatką, która jeszcze nigdy się nie całowała 😭

normalna dziewczyna przecież nie ma zasady że przed 18 rokiem życia musi się z kimś całować

Gość ahahaxxx
Nic strasznego, lepsze to niż branie do ryja kutasa kolegów jak robia te lachony

Gość ciekawska ja
ej no! ja ze swoim pytaniem byłam pierwsza :P

Że coś z nimi jest nie tak :/ Sorry ,ale 27-letni prawiczek to dla mnie nie zbyt normalne. No chyba ,że to byl jego wybór bo jest aseksualistą. A osiemnastolatka ,która się nie całowała jeszcze mieści się w granicach normy ,ale na pewno należy ona już do wyjątków

Gość heheh

Tacy ludzie tracą swoją młodość :( Ale myślę ,że możecie to zmienić tylko brak wam odwagi bo przeciez nawet kompletne pasztety mają facetów

Gość ja tez mam 18
i sie nie calowalam....i wole juz to niz przelizac sie pierwszy raz z byle gosciem na imprezie ktory pozniej nawet slowem sie do mnie nie odezwie... tak jak robia to niektore moje inteligentne kolezanki:O

Gość ciekawska ja
ale w sumie to ni chodzi mi o brzydkie dziewczyny...

a jak ktoś nie potrafi sobie znaleźć chłopaka w wieku 18 lat ( nie chodzi mi o takiego z imprezy,który,,później nawet słowem się nie odezwie".) to też coś jest nie tak

Gość pprawiczekk
ja kocham siebie tylko , a innymi gardze , dlatego nigdy nie mialem dziewczyny .Cos jak narcyzm

No nie chodzi tylko o brzydkie bo na pewno są też ładne ,ale dziwne i strasznie wycofane ,które nigdy się nie całowały. Zresztą skoro nigdzie nie wychodzą , nie mają znajomych itd. to niby gdzie mają znaleźć chłopaka?

Gość ciekawska ja
to znaczy w jakiem sensie jest coś nie tak? mam to rozumieć w ten sposób, że dziewczyna osiemnasto - czy dziewiętnastoletnia, która nie ma chłopaka to skończona aspołecznica? azylantka? życiowa nieudacznica?

Gość Emanuellee
Ja też się nigdy nie całowałam ( na trzeźwo;/) i odrzucam od siebie kolejnych chłopaków, bo się boję tego pocałunku. Ja nie umię, nie potrafię, więc zrywam pod byle pretekstem:O:O

Może jeszcze nie życiowa nieudacznica bo jest młoda i może zmienić swoje zycie. A to ,że cos jest nie tak tzn, że albo jest bardzo brzydka ( bo nawet brzydkie dziewczyny mają chłopaków) ,albo coś nie tak z jej charakterem

Gość ja tez mam 18
ja jestem troche aspoleczna...mam znajomych...ale gdzies wychodze tylko z dwoma przyjacilkami...jedna wyjechala na cale wakacje...a druga "przyjacolka" zauwazylam ze jest falszywa i caly czas mnie olewa...wiec ja wole siedziec juz w domu anizeli mialaby mi laskie robic zeby ze mna wyjsc:O:O wiec chyba caly lipiec spedze prawie w samontosci:( juz nawet wole isc do szkoly...

Gość fdfddf
w domu sobie nie znajdziesz nikogo . Idz na miasto . tam gdzie wiecej chlopakow tam wieksze prawdopodobienstwo ze sobie kogos znajdziesz . PRoste.

zresztą nie rozumiem jak można się bać pierwszego pocałunku. Przecież to nie jest seks jeszcze . Bardzo młodzi ludzie się calują i nikogo to nie dziwi. I nie ma to nic wpólnego z dziwkarstwem , puszczaniem się itd. Może jeszcze z pierwszym pocałunkiem chcecie do ślubu czekać?

Gość Emanuellee
tak, jasne! I ma zareagować na podryw typu: "hej lala, przysiądziesz się?" :O:O

Gość ja tez mam 18
nie lubie wychodzic gdzies sama :O czasem wyjde z psem na spacer albo na rower...ale jak poznac kogos jesli idzie sie na miasto samemu?:O

Gość ciekawska ja
OK, ale nie o to w temacie mi chodziło... pytałam po prostu co sądzicie o takich, które jeszcze nigdy tego nie robiły :P tylko tyle :P nie chodzi mi o rady typu: idź na miasto, poszukaj na siłę

Gość fdfddf
tak samemu , bo faceci nie podrywaja dziewczyn idacych w towarzystwie - bo nie chca przeszkadzac w rozmowie , a wlasnie takie ktore idą same .

spotykajcie się z ludźmi ,wychodźcie jak najwięcej to zobaczycie ,że facet sam się znajdzie. Bo jak siedzicie w domu to mała szansa ,że go spotkacie

Gość fdfddf
dź na miasto, poszukaj na siłę to siedz w domu na pewno kogos poderwiesz .

Na ulicy też mało prawdopodobne ,że ktoś nieznajomy do Ciebie podejdzie. Czasem tak się zdarza , ale prędzej poznasz kogoś na imprezie np

Gość fdfddf
Na ulicy też mało prawdopodobne ,że ktoś nieznajomy do Ciebie podejdzie Ale bardziej prawdopodobne niz w domu .

Gość fdgfdghfgfg

Gość KArol234
Ale bardziej prawdopodobne niz w domu . Dokladnie , kiedyś mnie laska na przystanku autobusowym podrywała , a innym razem jakaś w autobusie .