Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Wiecie co - jak w tej Ameryce kłamią. Ten Dżekson 2 dni przed śmiercią WRZESZCZAŁ, że jedna połowa jego ciała jest zimna, a druga płonie. Co wy na to? Czemu oni go do szpitala nie zawieźli? Jego lekarze. Już pomijając wszystko. Może by mu wyszło , że ma serce w stanie rozwałki, nie? A ci tylko go przyszprycowali. W końcu mógł pompować ze sztucznym sercem - już pomijając jego lekomaństwo od 15 lat. Napisali, że ktoś dzwonił co robić? - a on sie darł z tyłu, że go boli. Co za bezsens... :(

Teraz kurde cicho jak makiem zasiał - a jego rodzice? Bankruci. Boże - co za rodzina głupia...jak i moja :(

zgadza się:o gwiazda..światowa gwiazda, źle z nim się dzieje, prosi o pomoc, wyje z bólu..taki sztab specjalistów wokół niego i wszyscy dali dupy:o

W szpitalu ci badania zrobią. On się do psychiatryka nadawał - ale to jest inny problem. Na pewno by mu badania zrobili, ale cóz...każdy siebał co to może wyjść , umarł i jest cicho. Tylko tyle w tym widzę. I 15 lat podobno w nocy nie spał tylko w dzień. Jak wampir. Ale bezsens.

Gość ewus*
napisz cos więcej albo najlepiej daj linka do artykułu

on chyba od początku do końca tak naprawdę był sam... nawet rodzina miała w d* to że lekami żył, lekami funkcjonował...

Gość i touch my crotch
😭 jestem wściekła na to wszystko! tak nie musiało być

ja tam fanką nie byłam, ale jesli chodzi o lekarzy, to większosć to konowały ;| nie rozumiem z czego to wynika...może mi to ktos wytłumaczyć?;( aaa...znam jedną fajną babkę...niestety siedzi w szpitalu i zarabia troszkę ponad 2 tysiaki..:| dziwne to wszystko

On miał iśc do kicia. Te dzieci mu pozwolili mieć bo on je miał w dupie - widać to jak na dłoni. Robiły se co chciały, "tata" zawsze spał. Ale zawsze w dzień. W nocy nie wiadomo co robił - latał po strychu i darł się z bólu. W dzień mu przechodziło... szwy z 13 operacji plastycznych. A podobno go bielactwo wybieliło. Wiecie ile sie bielactwo rozwija? kilkanaście lat!!! I jesteś w płatach - a gdzie tam takie wybielenie w kilka lat.

Gość przecież on żyje
jeszcze zobaczycie co nam zgotuje.

Gość a ja nie rozumiem o co
chodzi z tym,że niby teraz wszyscy walczą o jego majatek.A jeszcze niedawno czytałam,że był zadłużony na ileś tam miliardów,więc jak spłacą te długi to chyba nic nie zostanie....o co tu walczyć,o długi??

w sumie mogło się od bielactwa zacząc...moze miał plamy i stwierdził, ze woli byc jednolity...i tak poszło?

Ja osobiście strasznie żałuję, że się nie opamiętał. Leki przeciwdepresyjne stępiały mu umysł. I miał raka skóry - począwszy od ...czubka nosa. Miał tego raka skóry - ale zdrowiał. Boże - co za głupek :( Ale też nikt go nie opamiętał. Nie wiem - szkoda mi go, no ale po co tak chciał forsy. Po co mu aż tyle, nie? I zawsze dzieci, dzieci... takie pierdy. Już fani by mu więcej pomogli. W ogóle był daremnym człowiekiem. Niby dobry, ale stuknięty równo. Od wybielenia się począwszy. I jeszcze 3 dzieci z probówki.

nooo, nie sądzę, zeby był zadłużony...on musiał być bogaty, przeciez jest jedną z większych gwiazd

Gość _neverland
a mnie się wydaje że on nie umarł, pewnie sobie siedzą z elvisem, księżną dianą i paroma innymi osobami które miały dość dotychczasowego życia lub nie miały innego wyjścia i ich śmierć została upozorowana - miały na to wystarczające środki

Wszystkim tylko płacił i płacił i tak sie skończyło... myślał, że umrze na raka skóry. Już się z tym pewnie godził... te koncerty to PRZERAŻENIE... nie wiem. Ale wiecie co - zamiast mu pomóc to oni sie go pytali czy jest...DZIEWICĄ. Jak to zobaczyłam to pomyślałam sobie "jak w szkole a takie show wielkie". Przez to miał wszystko w dupie , ale do tego szpitala to go mieli na badania specjalistyczne zawieź, nie? Powinny być zarzuty postawione, ale tacy rodzice... szkoda słów.

Gość missyou jacko
Media w ameryce zniszczyly go!!! Podobno wszyscy wiedzieli, ze ten gowniarz klamie, a mamuska chce wyciagnac od niego kase, a media przedstawialy go tylko w zlym swietle. To samo zrobil sukinkot Martin jakistam. Jackson pozwolil mu sie filmowac przez pare miesiecy, a ten tak posklejal mateiral i jego wypowiedzi, aby przedstawic go jako swirnietego pedofila. Chamy:(

No zostawało mu jedynie to sztuczne serce... wiecie co... no tak mi go żal. Na pewno jest w piekle, ale tak mi go żal. Taki był fajny w sumie jak był młody, ale to środowisko... to samo mam. Tez byłam taka fajna, a teraz? :( Jak ja się zachwouję? OHYDA. No ale jak inaczej? JAK? Jeszcze tylko mogę zacząć strzelać i wbijać noże w czoło.

Gość missyou jacko
kurde, ale powiem, co ty pierdolisz? Poogladaj sobie jego wywiady, wypowiedzi na youtube, a zobaczysz jakim byl czlowiekiem!! To byl zajebiscie dobry czlowiek, calkowicie bezinteresowny, do tego bogaty, wiec media postanowily go zniszczyc. Ten ostatni proces z 2005 go wykonczyl psychicznie, dlatego byl na lekach, a rodzinka miala go w dupie, lacznie z ojcem sadysta, ktory zniszczyl go jako dziecko.

Kurde - patrzcie - a on sie tak wyrażał, że tyle rzeczy by w Polsce zrobił i NIC NIE ZROBIŁ. I przez to nie dostał tego polskiego serca bo jak tu był w 1997 to powiedział, że wszyscy się z Polski śmieją. TY CHAMOLU - sobie pomyślałam oglądając ten materiał - a z ciebie nie pękają ze śmiechu wcale. A poza tym tylko "czym się bawią polskie dzieci czy jak?" i w luksusowym sklepie był tu. Zależy które. Taki pajac. Sama już nie wiem czy żal mi go czy nie. Młodego Jacksona , który sie zamienił w potwora. To mi żal. Ale ogólnie? No jak można przyjechać do jakiegoś kraju i powiedzieć, że wszyscy się z niego śmieją. CHAMIDŁO z USA. :(

Gość _neverland
aby spłacić długi miał dwa wyjścia: zagrać w wieku 50 lat 50 koncertów w ciągu miesiąca lub umrzeć bo zyski ze sprzedaży pamiątek i muzyki pokryją długi sam dokonał wyboru....

Nie - on moim zdaniem zdaniem MOIM ZDANIEM zaczął sie wybielać bo sie nie ożenił a był stuknięty i w ogóle. COŚ ROBIŁ. Chorował na bielactwo. Miał zajęcie. No wiecie - prawdy się dowiemy kiedyś LUB NIE. Nie romansował - takie tam. Trzymał z matką. Ale wyszedł na starej prukwie :( Nie ma co.

No - na hotele by mu starczyło, na leki. Ale był przerażony. Na pewno :( NA LEKI!!! No i tyle. Szkoda, że go nie zeswatali jakoś... taka zawiść. No mogli mu kontrolowac pieniądze. Ja to od razu powiedziałam. Takie kwoty trzeba sprytnie kontrolować. Majkel jak sie czujesz i takie tam - coś cię boli? Czemu jesteś smutny? i mu tak pomóc. A wszyscy z niego lali, że z rodziną trzyma. Ale koniec. Wszystko rozpierdzielił a oni go zabili. :( BEZSENS. Ale żal mi wykonawcy smooth crimnal. I autora. Choć jego życie napisało scenariusz.

Gość bampeciara
kurde ale powiem wam...------ idź sie wyspać

No zrobili z niego - sam sie zrobił - pedofilem na wolności. SMOOTH CRIMNAL. Nie ma co pisac. Ale powiem wam te 13 operacji plastycznych to jest prawda. On się już tak nie ruszał w 1995 jak pod koniec lat 80tych jeszcze. Tak ciężko. Wszystko go bolało. Czy ci lekarze mieli rozum jak go bielili? Przecież to był tancerz w sumie. Nie wiem... czasem żałuję , że nie jestem lekarką wiecie. Ale czasem... tak zajechać człowieka... nie mieści mi się to w głowie. Wolę już swój zawód. też mnie zajechali i to omal nie śmiertelnie, ale jednak lekarz... jeszcze gorzej bym się czuła gdyby mnie tak lekarze potraktowali. Tak sie pocieszam bo co robic.

Gość A mi go będzie brak
Hej a gdzie o tym czytaliście dajcie link proszę bo ja nic nie słyszałam że on krzyczał.boże straszne....

No to jest straszne - tylko porządny szpital mógł go uratować. Zaraz się popłaczę jakie to życie jest nieludzkie. Wszystko przez tę jego sławę. Na dodatek został MUZUŁMANINEM. Miał sobie lekarzy zmienić zapewne - po pierwsze. Nie wiem. Załamana jestem jakoś...ta trumna już mu nic nie pomoże i te milolny ludzi przed telewizorami... Byłby dziadem na sztucznym sercu, ale zawsze. Możeby wreszcie powiedział prawdę? Tak nigdy jej nie poznamy. Na tym świecie.

Gość _neverland
inwestycje u nas (również rozmowy na temat kupna przez michaela hotelu bristol) nie wypaliły ze względu na kłótnie polityczne niestabilność zmieniających się rządów, jacko chciał zbudować rezydencje i coś dla dzieci rozważane były okolice wrocławia i otwocka, chciał pomóc wzmocnić nasz pozytywny wizerunek bo jak powiedział o nas opowiadają nieprzyjemne dowcipy a on chciał to zmienić

Gość A mi go będzie brak
A TAK WOGÓLE TO ON SIĘ WOGÓLE NIE BIELIŁ! TAK SIĘ NIE DA TO RAZ A PO ZA TYM ON CHOROWAŁ NA BIELACTWO NIE WIEM JAK FACHOWO SIĘ NAZYWA TA CHOROBA ALE TERAZ DOPIERO TO WYSZŁO NIGDNI NIE MIAŁ OPERACJI NA ZMIANE SKÓRY I OGÓLENIR BĘDZIE MI GO BARDZO BRAKOWAŁO BO TO BYŁ KRÓL!!!!!!!!!!!!