Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Gość jakmyslicie
Takie życie. 25 lat to już byłam za stara. Ale myślałam dobrze tylko mi tak truli o tych studiach. Jak teraz o szkole mi znowu będą pierdzielić. Albo o tej tam -- uczelni. Matko święta - chyba WSTECZNICY UMYSŁOWEJ :( A jednak Majkel...

Gość jakmyslicie
Należała się smierć majkelowi - naprawdę. W 1999 jego rodzice ogłosili bankructwo. Miał im pomóc pewnie. On tylko spadek zostawił. No to umarł. W końcu kto go prał, że do czegoś doszedł...? Ja nie.

Gość jakmyslicie
Gdybym była Amerykanką - psychiatrą czy psychoterapeutką to pomogę Majkelowi, ale np. Paris Hilton nie. Ale nawet bym jej nie chciała leczyć. Ale Majkela tak - bo ... i tak dalej. A wy?

Gość yfffioo
sobie najpierw pomóż...

Gość jakmyslicie
ale musiałby mieć 25 lat. 45 to nie. Później bym musiała zacząć, że jest zboczeńcem i powinien siedzieć w kiciu. To bym niczego nie wskórała. Zaraz by mnie wyrzucił. Ale jak był młody i czarny to tak. Jak się zaczął przebarwiać - jako psychiatra bym mu już nie pomogła. Tu mieli lekarze sie wydrzeć na niego - będzie bolało w przyszłości. A może mu mówili, ale uważał, że będzie żył krótko? Są tacy wariaci. To w najbardziej nieoczekiwanym momencie - ...umarł. A mówią przedwcześnie. :(

Gość Yussaa
weźcie ją:D

Gość jakmyslicie
Albo Paris też bym leczyła. Może nawet to trzeba wyłapywać osoby, które mają problemy psychiatryczne? Nie wiadomo, nie? Może tak...chodż do mnie coś Ci powiem, ale to kosztuje. Możesz sie zgadzać lub nie - to moje zdanie. ???

Gość jakmyslicie
Każdy ma swoje problemy i jeszcze problemy innych. Sercowe...

Gość zakamuflowana dżdżownica
buszmenka, kobieto czy ty wiesz coś, czego my nie wiemy? :classic_cool:

Gość lollapop
ja sie zastanawiam jak to bylo z jego dziecmi?? Przeciez Jacko byl czarny to dlaczego jego dzieci sa biale???

Gość Cipek z doliny Rozpusty
don't call him Jacko Wacko 🖐️

Gość lollapop
bo dziwne jest to ze matka dwojki z nich jest biala kobieta , matka trzeciego nieznana ale mimo wszystko dzieci powinny byc czarne lub przynajmniej mulatami????

zgadzam sie z cipkiem, nie nazywajcie go Jacko, bo on tego nie znosi/l...............czy wiecej wiem? Czytajcie miedzy wierszami :classic_cool:

Gość Echinacea.
ciekawy ten film!!!!!!!!!

i jeszcze rodzina udaje,ze tak cierpi:o zalosne... Szkoda,ze mial tak skopane zycie.Muzycznie zawsze bede go cenic. dopiero wlazlam na topic,ide juz spac,jutro przetlumacze ten film,chyba ze ktos mnie uprzedzi

ja tez nie wykluczam,ze on moze zyc.Zobaczcie jak wzrosla sprzedaz plyt.W Polsce to juz sie naklad kolekcji 5 plytowej wyczerpal.Na allegro ludzie sie zabijaja o nia,chociaz sprzedawcy czekaja na dostawe... Ja uwazam,ze on mial tyle problemow,nie dalby rady w trasie,to bylo wyjscie...Tak szczerze mowiac,to wielce prawdopodobne? a moze chce w to wierzyc...

Gość Safirra
też bym chciała żeby to była prawda!!! tylko że wściekłabym się na niego:O to nie jest normalne. ilu fanów popełniło samobójstwa!! tak, ciało się poruszyło. dziwne,żeby ktoś z ekipy je poruszył. po co? i to prawie do pozycji siedzącej. ono leżało na noszach i raczej było sztywne:O nie kapuje tu nic

Gość zakamuflowana dżdżownica
bawisz się moimi nerwami:P a kim Ty jesteś, że miałabyś więcej wiedzieć?

Gość oloio
jest tu kto?

Boze...Jakie samobojstwa? nie slyszalam nic? a swoja droga,jezeli nie jest prawda jego smierc,to niezle sobie z ludzi zazartowal...

Gość Safirra
przynajmniej 12 osób zabiło się przez niego:O

o żesz.. Jeżeli żyje,to pewnie sumienie go zeżre... Tak swoją drogą dlaczego buszmenka daje nam do zrozumieniam,że jest pewna,że Michael zyje? Ja naprawde uwielbiam jego muzyke,ale to byloby mega przegiecie... Jednak wszystko jest mozliwe... Teraz bedzie mial spokoj,wplywy ze sprzedazy rosna jak oszalale... Z drugiej strony,przy smierci kogos tak slawnego,zawsze dorabia sie teorie spiskowe nic juz nie wiem :o wlacze "rock with u" i ide spac

Gość Safirra
ona już kilka dni temu sugerowała, że jeszcze go usłyszymy. chyba takich słów nawet użyła. co jest do jasnej cholery?:( nie nadążam

ja Wam nic nie daje, ja Was zmuszam do myslenia, a nie do wiary w media :classic_cool:. Myslcie ludzie TO JEST TO! :classic_cool:

Gość Safirra
tu jest strasznie dużo niejasności. tak jak pokazano na tym filmie: - ujawnił twarze dzieci, w maju albo w czerwcu a zawsze tak je chronił i ukrywał - dziwny ten telefon ze zgłoszeniem. osoba jest mało przejęta sytuacją - karetka odjeżdża w żółwim tempie -ruszające się ciało w helikopterze

Saffira, mysl :classic_cool:...........jestes na dobrej drodze. Przetlumaczcie slowa jego piosenek, zrozumcie o czym spiewal........no dobra, wiecej nic powiem, nie w tej chwili......:classic_cool:

Buszmenka: ja tez watpie,zeby umarl. W okol jego "smierci" zrobil sie taki cyrk.Istna reklama... Sam fakt,ze tak sie nie robi,mnie bulwersuje.I wkurzona jestem,ze nigdy nie dowiemy sie prawdy.Jeden,wielki zart. Michael,hope you're up there,if not,seek help :o love ya,anyway hehe Czas spac{czesc],bo mi odbija:o