Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Albo choć PÓŁ PRAWDY - czyli NIE BYŁ TO DOBRY POMYSŁ WYBIELIĆ SIE Z BIELACTWA. INNI ŻYJĄ NA PUDRU I ... ŻYJĄ. A ja mam tyle szwów po operacjach plastycznych i nadaję się jedynie na wózek inwalidzki... :( Mógł nawet powiedzieć, że był chory na bielactwo, ale się cały wybielił bo nie chciał żyć w plamach i ciemnym makijażu. No ale z czego by żył???

Jego życie to w sumie jeden alkoholizm. Tak brał przeciwbólowe na szwy i antydepresyjne. Płonące ciało - może to właśnie zwiastuny problemów sercowych. Nie mogli się domyślić? Boże - na próbie tańczyć i sie zajechać NA ŚMIERĆ. Żeby choć śpiaczki dostał. Ja znam opowieść o zawale - ale to klatka piersiowa boli i trzeba się skulić. Może mieli go skulić, żeby mu to serce zaczęło znowu tykać. A tak go diabeł porwał i teraz wyje w piekle :( Boże święty ...

Ja raz miałam taką koleżankę i jej tak nagle tez serce posżło. Taka młoda. I ja się teraz zawsze boję jak ktoś coś z sercem... i ten Majkel też na serce. I każdy tylko serce albo zawał...

Ach trudno - gdyby sie nie wybielił to by do piekła nie poszedł. Nie mógł se naprawdę innych zajęć znaleźć? Musiał się wybielać? Był zboaczeńcem i koniec. W końcu w tym czasie mógł łazić od psychiatry do psychiatry bo się kiepsko czuje. A prawda? Gdzie ona jest ? Trzeba myśleć w życiu. Jeszcze w USA. Ja tak zrobię - jak zarobię to powiem, że się dziwnie czuję i będę odwiedzać psychiatrów.

Bo on był taki samotny - ja też tak będę mówić - nikt mnie nie rozumie, jestem ofiarą swojego sukcesu... tak miał zrobić. Tak trzeba doradzać młodym zdolnym. I wtedy wszystko idzie dalej. A tak? NIlkt mu nie doradził i stał się zboczeńcem. Wiecie - to jest też porażka dla samego człowieka. Myslisz sobie - jestem święty, a tu sie okazuje, że jesteś pedofilem. I to zaraz w mediach i w ogóle. taka porażka. MOJE ZDANIE.

Taki sukces odniósł no nie? Zjadło go to. PYCHA go zjadła. Kto dziś taki sukces ma? Ogólnie Madonna. Ale to inna historia. Z jakiej on był rodziny, a ona. Uh. -Nie ma co gadać.

I ładniutki był i utalentowany. Oczywiście praca. 9 dzieci. Wszystko w USA. Znikąd uciekać nie musiał. No niby miał łatwiej niz Madonna chociaż... a nie wiem... wiecej nic nie napiszę. Jego ojciec to kanalia. Jak i mój. Bo tak. :(

Gość akt Rubensa
tak się zastanawiam, czy film oparty na faktach autentycznych, który zobaczymy w kinach za trzy lata na temat M_J będzie filmem biograficznym, czy sensacyjnym z dozą horroru ? Moim zdaniem M_J został zamordowany ! Sponsor jemu powiedział, masz wykonać 50 koncertów to może ocalisz swoje dupsko i nie zostaniesz zlicytowany za dlugi. M_J musiał mieć świadomość, że te 50 koncertów musi wykonać , został postawiony przed murem . Jak było naprawdę to czas pokaże i wyjdą jeszcze szwingle . Jedno jest pewne, to media czyli trzecia władza wykończyły psychicznie M_J , tak jakby chcieli aby M_J pozostał w samych skarpetkach i z łopatą w dłoniach aby rowy kopał , zastanawia mnie dlaeczego tak wielu ludziom zależało aby M_J dokopać ?

A może po prostu był tym pedofilem? Czy uważasz, że ktos kto NAPRAWDĘ kocha dzieci ogranicza się do łazenia po drogich sklepach z zabawkami i se je klonuje. To by się ożenił i dzieci miał. Ja nie wierzę w ani jedno słowo Jacksona. To jego bielactwo. Pewnie też jakiś podtekst miało - nie wiem. Bo to takie silne pragnienie, żeby się wybielić, ale PO CO?

żeby być bardziej ATRAKCYJNYM? Nie wiem.

I tak 25 lat to MAKSYMALNY czas na łażenie po psychiatrach. Jak dla mnie. To sie jeszcze otworzysz. I tak mieli go ratować. A tak? Stoczył się na amen. Ale taki sukces i on dalej ojca nienawidził. A dzięki komu był taki właśnie. ??? To go przymuliło i tyle.

Ale powiem wam gdybym sie jeszcze raz urodziła i miała tę wiedzę jaką mam teraz to zostałabym psychiatra i psychoterapeutką. Bo tak. Bo się urodziłam w psychiatryku. I tyle. Trzeba doceniać psychiatrów - nie tylko innych. I Michael się na tym przejechał.

Gość akt Rubensa
obstawiam, że gdyby każde z Was było przez wiele lat obserwowane przez media , dziennikarzy i paparazzi przez 24 godz/ dobę to wielu z Was szukałoby rozwiązania, gdzie można kupić AK-47 ?

wiekszosc z was bardzo, ale to bardzo sie myli. Znacie go tylko z mediow i co o nim mowili. Posluchajcie lepiej slow jego piosenek, a zobaczycie jakim byl czlowiekiem. Co chcial wyrazic, co chcial powiedziec nam wszystkim. Poszukajcie jego wywiadow, przeczytajcie ksiazke, ktora napisal, a moze rozjasni sie wam w mozgownicach. Nieliczni tylko wiedza co sie naprawde stalo, dlaczego umarl (jesli umarl :) ) :classic_cool:

ostatnie show Michaela wlasnie jest dla takich jak wy, umiejacych tylko szczekac, wytykac i wysmiewac sie :classic_cool:

Miał sobie chodzić po psychiatrach i może z jakąś się lekarką się hajtnąć? W koncu był gwiazdorem, nie? A on się hajtnął 2 razy, ale co raz to gorzej... straszne. Ale ta Ameryka jest w sumie DEBILNA. Tyle mają wynalazków, a są takimi durniami. Takie życie.

Gość _neverland
zgadzam się z buszmenką co do wątpliwości czy on umarł...

Miał sobie znaleźć jakiegoś NAPRAWDĘ dobrego psychiatrę. I mieć przyjaciół. Wtedy by tych dzieci z probówki nie chciał. A tak? Coś strasznego, a wszyscy tylko śmiech. Jedynie tam jeszcze szanuję w mediach Larrego Kinga. Tak to nikogo. Jedyny zrobił program o bielactwie i zaprosił kogoś z telewizji naprawdę na to chorego. A Larry King to każdy wie co było a co niego u Larrego, nie? No i przeżył i Michaela. Można mu zazdrościć formy też, nie? Jakie to życie jest skomplikowane... dziwne... nieprzewidywalne... kto by to pomyślał patrząc na młodego Michaela tańczącego sobie smooth criminal,że on tak zdziadzieje i tak skończy, nie? :( Ja nie. Ale taki teledysk. Słowa uznania.

Gość kingaaaaaaaa55555
powiedzial ze sie smieja z zartwo o polakach ze polska nie ma prestizu i on chcial nam pomoc!!! powiedzial prawde , swiat ma nas gdzies jesmy czarna dziura w srodku europy, zachod mysli ze tu sa slamsy amerykanie maja 'polish jokes' czyli seria zartow o polakach jak o blondynakch... on powiedzial prawde, a co do tego ze byl niewiadomo jak chory itp to sa plotki z brukowcow nie potwierdzone bzdury, widzialscie filmik z ostatniej proby?? tanczyl spiewal i wygladal super 2 dni przed smiercia, zmarl moze z przemeczenia w tym wieku to sie zdarza a on ternowal bardzo duzo bo nie chcial zawiesc fanow ostatnia proba: http://www.youtube.com/watch?v=CMYs3o1z86w a co do jego dzieci to byly bardzo szczesliwe i sa filmiki na you tube jak sie z nimi bawi, jak mowia ze kochaja tatusia, ze chca byc takie jak on, ze jest najlepszy na swiecie itp, wiec nie piszcie glupot przeczytanych na pudelku!!

Transplantacja płuca? No to powinni iść siedzieć, że nie zawieźli go szpitala na serce. Tyle lat na lekach. Nienormalni. Ale pewnie cisza bo wszyscy w długach... eeeeeeeeee... bez sensu. No szkoda człowieka. Ale tak sobie myślę - żeby z godziny na godzinę po ...godzinnej śpiączce sięprzekipnąć na drugi świat? Bez przesady.

No nic - to tyle. Jutro idę do psychiatry.

Ja z kolei nie mam ZADNYCH sukcesów. Jak odnieść sukces? Musze się zapytac.

chlip chlip chlip... po Dżeksonie... :(

po młodym Dżeksonie oczywiście. Ale wiecie... co on sprzedał - THRILLER. Matko co za ohyda. Już lepszy ten smooth criminal i tak se miał kombinować jak dla mnie - a on tak póxniej już jeden kicz. Ale to ma dobre. No i sie nie wybielać. Czemu on tak nie lubił swojego czarnego koloru? Jakaś PARANOJA. Skąd ja to znam... ludzie sobie coś ubzdurają i do tego dążą. Też taka byłam. No ale...

Gość akt Rubensa
znając życie to dwa dni po pogrzebie M_J media podadzą, że tak naprawdę to M_J strzelił sobie samobója z powodu zmęczenia fizycznego i psychicznego

te dzieci jego to do kamery. MOIM ZDANIEM robiły co chciały. Niczyje. I tyle. tak jak zwierzęta. Coś strasznego... :( Ło matko - ale co to teraz jest inaczej? Teraz już każdy robi co chce totalnie. Dzieci w szkole rządzą - powiedziała mi ostatnio jedna sprzedawczyni. I miała rację. Taki Majkel - jaki w sumie stosunek do rodziny swej? ENIGMA. Matka może być, ojciec niech spada, ale gdyby go tak nie prał to byłby taki bogaty? Ale co mu z tego? No to co - prać czy nie prać. NIE BIĆ - moje zdanie. Co widać na Majkelu. A mnie też bili i tez płacze.