Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Gość _marianna
wydaje się że to upozorowanie jego śmierci to chwyt marketingowy

Gość a Decha De
nie patrzę na to:( ciśnienie mi skoczyło. nie chcę. czytam tylko komentarze pod filmem. piszą też o 3:28 - tam też coś było??????

Gość michel...24
Tak ... ciemna postać za drzewem .. ale to akurat wydaje mi się że jest to człowiek jakiś a nie duch.

Gość michel...24
Chociaż wątpię w takie zjawiska (ale kto wie :) ) to jakoś tak lżej mi się na duszy zrobiło :)

Gość a Decha De
dobra, to 3:28 już obejrzałam.... pzrewinęłam sobie. ale.... czy mi się zdaje, czy on przechodzi 2 razy????? czy fragment filmu był powtarzany??

Gość michel...24
Właśnie mi też się zdawało, że postać przechodzi 2 razy :o ...

Gość a Decha De
a mi akurat zrobiło się bardzo zimno na ciele:P może jak ochłonę to inaczej na to spojrzę... Michael znów w swoim kochanym domku, gdzie czuł się najlepiej...

Gość a Decha De
poważnie??? ja oglądałam tylko 1 raz i nie chciałam juz powtarzać. a myślałam,że mi się wydawało:O ze 2 sekundt poźniej przechodzi 2 raz:O

Gość michel...24
Wiecie ... nawet jak to jest sfingowane to i tak łatwiej żyć z myślą, że nie odszedł tak zupełnie :) ... no i że być może jest jednak ten drugi świat :)

Gość a Decha De
pewnie tak, tylko że dusza nie powinna błąkać się po ziemi. może odejdzie po pogrzebie...

Gość a Decha De
ja wierzę, że duch człowieka może się ukazać drugiemu, że może dać o sobie znać. niezłe cyrki miałam po śmierci babci i ciotki:O tu już może świruję, ale w dniu śmierci Michaela jakoś około 22.30 spadła mi kamerka internetowa z jednostki centralnej, a stała tam nie ruszana z kilka tygodni:O a dzień po, o 22.25 lub 26 słyszałam otwierające się drzwi w kuchni. nikogo tam nie było. ja byłam 2 pokoje dalej a moja mama akurat już leżała w łóżku i miała głowę przy ścianie od kuchni. mówiła,że też to słyszała ale były też kroki:O coraz częściej mam myśli, że Michael zmarł godzinę wcześniej, tak naprawdę wstała szybko a tam nikogo nie było:O dziękuję za uwagę, chyba pójdę się leczyć:(

Gość _bożena
czy w naszej tv będzie można zobaczyć transmisję z pogrzebu?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oby, pogrzeb księżnej Diany był w całości transmitowany na zywo, z Michaelelm moze byc gorzej bo u nas to bedzie godzina 20 ale mam nadzieje ze puszca, mam zamiar w tym choć tak uczestniczyc

Gość kopa kabana
buszmenka nadal nie wierzy w Jego śmierć?:O

z tym duchem to nie prawda i nie wkrecajcie sie tak mocno. Program ogladalam w calosci i na zywo i bylo tam wtedy bardzo duzo osob. kopa kabana........wiara czyni cuda :classic_cool:

Gość abraja
mineło juz kilka dni...bardzo ciężkich i jakże dla mnie bolesnych....kiedy odszedł modliłam się aby słońce nazajutrz nie wstało...ach,jakże był dla mnie okrutne...nie znałam go osobiście byłam tylko skromna fanka,mieszkająca w Polsce hen za góram,za lasami a jednak nadal nie moge sie pozbierać...czuje se pusta,jakby umarła cząstka mojej duszy...popłakuje cichaczem w kąciku bo stara juz niby jestem i mi nie wypada...mąz dziwi sie czemu mam takie czerwone oczy...a jakie mam mieć?serce mam rozdarte...z jednej strony ogromnie chciałabym aby Jego smierc okazała sie nieprawdą ale z drugej strony toby sobie na Nim poużywali,gdyby okazała sie fikcja....tak patrze na jego ostatnie próby i oczom nie wierze...tańczy ta usmiechnięty,wyluzowany,w poswiacie,która zawsze Go otaczała i niedowierzam że Jego juz przy nas nie ma...Ach ajk bol...Michael wróc do Nas!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Chadamana
ja chcę żeby jutro pojawił się tam żywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nocne grafiti
Rodzina spełniała każdą jego zachciankę i widzimisię, a to nie o to chodzi w miłości do bliźniego. Sami go dobijali dzień po dniu.

Gość cvcvvcvc
:(

Gość nie jest ani troche podobna
maaja go pochowac bez mozgu,slyszeliscie??

Gość kopa kabana
buszmenka - nie w tym przypadku😭

Gość kopa kabana
słyszeliśmy. nie wiem po co oni podają takie informacje:O

Gość abraja
taaa widziałyscie KTo podaje te infromacje...FAKT

Gość omami mamutu
nie fakt..... Sunday coś tam chyba

Gość Safirra
hmm...

Od zawsze uwielbiałam jego piosenki... Nie wierzę w Jego śmierć,jednak:) Saffira: hej:) teacherka z wczoraj,to ja :D tamten nick stary:D

Gość Safirra
o cześć;) jak tam analizowanie tekstów?:P próbuję sobie jakoś logicznie wytłumaczyć to co zobaczyłam na filmiku, ale nie potrafię:P wczoraj moje myśli były bardziej pozytywne, a dziś znów się dołuję... on chyba naprawdę nie żyje........

"Niech staną zegary, zamilkną telefony. Dajcie psu kość, niech nie szczeka, niech śpi najedzony. Niech milczą fortepiany i w miękkiej werbli ciszy wynieście trumne. Niech przyjdą żałobnicy. Niech głośno łkając samolot pod chmury się wzbije i kreśli na niebie napis "On nie żyje". Włóżcie czarne wstążki na białe szyje gołębi ulicznych. Policjanci na skrzyżowaniach niech noszą czarne rękawiczki. W nim miałem moją północ, południe, mój zachód i wschód, niedzielny odpoczynek i codzienny trud, jasność dnia i mrok nocy, moje słowa i śpiew. Miłość myślałem będzie trwała wiecznie, myliłem się. Niepotrzeba już gwiazd, zgaście wszystkie do końca. Zdejmijcie z nieba księżyc i rozmontujcie słońce. Wyjejcie z morza wodę, odbierzcie drzewom cień. Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się."