Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Gość _ I cry
szkoda..... ciekawe czy poznamy prawdę.... czy prawdą jest że zostawił po sobie około 100 utworów?

Gość wolę Michaela Jacksona
wiesz laska, przypuszczam, ze gdyby miał wybór, to wybrałby bycie zdrowym... zdrowym czarnym mężczyzną, a nie chorym na bielactwo i lupus Piotrusiem Panem :(

Gość jakmyslicie
Głupi ksenofob. USA go zabiło. Disney go wciągnął do piekła. Miał domy se kupować po swiecie. Czy apartamenty. ja bym teraz poszła tak - albo do jedzenia albo w meble jeszcze. Może się przydało mi coś taniego? Głupi maniak - jak dla mnie. Musiałby mi zapłacić parę milionów żebym go wyleczyła. A może parędziesiąt.

Gość jakmyslicie
Najlepiej mogłabym jakieś AGD coś tam, ale nic nie umiem powiedzieć, ale przynajmniej bym wiedziała CO SŁYCHAĆ W KUCHNI? Takie rzeczy. No ewn. łazienka. No pokój gościnny tez musi być. Takie tam...

Gość jakmyslicie
W Berlinie miał mieć mieszkanie, w Londynie. Ale cóz... głupie dzieci z probówki. Kto się tym wszystkim by przejmował? Co on im mówił? Że są głupie pewnie. Takie rzeczy, ale był bogaty i siedziały cicho. A najgłupszy był on właśnie.

Gość jakmyslicie
W paryżu. No chyba , że gdzieś indziej. Lepiej w Afryce ale niech już jest Europa. No ale w Afryce miał sobie coś robić blisko wody. Blisko oceanu. Jak dla mnie.

Gość nie wiesz o nim głupia
tyle wam powiem, czy jak- gówno wiesz Michael nigdy nie wysmiewał sie z Polski, ani z dzieciaków, skad ty to wzielas? i te twoje inne rewelacje wiesz, Michaelowi juz nic nie pomoze, ale ty...idź z tym jutro gdzieś.. żeby nie bylo, ze nikt ci nie doradzał

Gość jakmyslicie
Uważał nas za głupków i to sie na nim zemściło. Polacy nie są głupi. Są leniwi. To wszystko. I lubią komplikowac rzeczy proste jak drut. Nie wiem czemu. lubią tez sobie robić z innych wrogów. Czy są głupi? Wredni. I się z tego cieszą. Ja tak nie lubię. I nie lubię UTRUDNIAĆ sobie życia, a Polscy to lubią. Bo np. coś jest źle to wszyscy koło tego chodzą i się śmieją. W USA może jest tak samo, ale najpierw ten Dżekson zrobił karierę i się popsuł, a ja? Nic nie zrobiłam i już jestem DO DUPY :( Taka prawda. :(

zastanawiałam się czy się tu udzielić i jednak to zrobię :P 1. Fakt, Michael kilka dni przed śmiercią mówił, że część jego ciała płonie, a druga jest zimna. Lekarze to olali. Dlaczego? Załatwiali mu leki za kasę, więc nie mogli sobie odciąć tak łatwego dostępu do kasy. 2. Sprawa molestowania też jest jasna. Chłopak się przyznał, że kłamał, a do wszystkiego namówił go ojciec. Jackson lubił dzieci, wynagradzał sobie dzieciństwo, ale też chciał pomóc innym dzieciakom. Był łatwym celem. Kocha dzieci i ma mnóstwo kasy - trzeba to wykorzystać. Michael zapłacił im kasę, żeby dali mu spokój, bo tacy ludzie chętnie chodzą do sądów, uważając że te są głupie i łatwo je oszukać. 3. Bielactwo. Tak, był chory. Ta choroba charakteryzuje się pojawianiem plam na skórze, stopniowa zwiększających się, obejmujących coraz większe obszary. Jackson maskował je makijażem do póki się dało. Następnie mógł usunąć pigment skóry (gdy plamy są naprawdę sporę jak u M.J.) lub poprawiać pigment (leczenie i kuracja są bardzo długie. Znam osoby które na bielactwo cierpią więc wiem. 4. Plany inwestycyjne Michaela w Polsce nie wypaliły bo projekt został odrzucony. Rząd Polski miał szansę na budowę parku ( co zwiększyło by turystykę) ale jak zwykle nie potrafił jej wykorzystać. Tyle. Dziękuję za uwagę. :D

Gość jakmyslicie
Może miałby polskie sztuczne serce? Przecież to tanie jest. Na pewno w porównaniu z USA na przykład. Majkel sie operuje w Polsce - widzicie. No ale musiałby tu coś zrobić. Jest to realne. Może nawet Religa by jeszcze żył? Hmmmm... no fajnie by było widzicie. Mógłby sobie żyć na swoim ranczo ale jednak coś by zrobił inaczej, a tak sie zesrał. Tacy już są lekarze... :(

Gość eeaaafff
BUSZMENKA - czemu dajesz mi nadzieję?????????????:(:(:( znów piszesz tak, jakby on miał wrócić

Gość qoorwa
skonczcie juz z tym dzeksonem calym kurwa w dupe lepszym... chuj tam w niego juz go nie ma nie gadajcie wiecej bo to zaczyna byc nudne

Gość jakmyslicie
Chłopak powiedział co powiedział a co - może nie dostał odszkodowania? Majkel wszystkich podpłacał. Jak wziął pieniądze to kłamał. Każdy głupi wie takie rzeczy, ale na kafeterii... uuuuuuu...cnota kwitnie. Virtuti militari - dosłownie.

Gość Pablo Montoya
przecież on nie wróci. nikt by nie poszedł na taką akcię. jest śmierć - są formalności:(

Gość jakmyslicie
No nie wiem - co tu można zrobić? Koncert dla Dżeksona. A park? Jaki park? W Warszawie. A po co mi jakiś park Dżeksona. Taki baran. Zbyt był pyszny i te dzieci... a wsadź se je do dupy. 15 lat to masz już dorosłą osobę jak dla mnie - a co do tego czasu? A dalej też trzeba być rodzicem, ale już dalej i dalej i dalej... ile to masz tego dzieciństwa? Dzieci...

Gość jakmyslicie
Dżekson był zboczony i nigdy zdania nie zmienię. ratowała go jedynie forsa. JEDYNIE. Na koniec wyglądał w sumie jak baba. Nawet się dziwię, że se nie zrobił zmiany płci. A powiem wam , ze ostatnio czytałam , że córka Cher będzie teraz jej synem i że mają to pokazać w telewizji jak se płeć zmienia. I Cher sie...zgorszyła. No szoku dostała - tak napisali. Ale patrzcie - Cher się jeszcze rusza. Ale skóry całej se nie przeszczepiła. No to tyle.

Gość jakmyslicie
Może po koncertach Jackson by se płeć zmienił , nie? W sumie dzieci miały ojca teraz będa mieć MATKĘ. MICHAELA JACKSON. Dobre, nie? :( PS. Postawiłam, że by se klona samego siebie zrobił.Ale może zmiana płci. W sumie czemu nie? Czemu nie? ja wiem czemu.

Gość _ I cry
Pablo - jakie formalności? nie wiesz że gdy w grę wchodzą ogromne pieniądze wszystko się da załatwić? pamiętacie że pierwotnie był pomysł wystawienia ciała w szklanej trumnie aby fani mogli go po raz ostatni zobaczyć - dlaczego zrezygnowano? prawda jest taka że tu chodziło o wielkie zyski z tej trasy koncertowej a tam gdzie są pieniądze jest wielu doradców... osobiście ciekawi mnie co czują ci tancerze którzy z nim tańczyli na próbach - ta gitarzystka z jasnymi włosami ....

Gość nic nie wiesz o nim
a ty na demerolu jestes? precise- ja dotarłąm do biografii iana harperlinga, ktory twierdzi, ze Jackson nie byl pedofilem, mimo, iz ten na poczatku był o tym przekonany ale z całym szacunkiem jordan chandler jeszcze nie wyjawił prawdy nie moze, bo by mu kase zabrano pojawiaja sie na internecie informacje, ale to fani pisza, to pobozne zyczenie tymczasem ojciec jordana probował go zabic, dla pieniedzy i to jest fakt czyli tym bardziej latwo mu było oskarzyc Michaela

Gość jakmyslicie
Ciekawe czy kon byłby biały czy czarny no ale... słuchajcie - powinien zacząć od zmiany płci jak startnął do tych dzieci. W koncu jego życie to MATKA. Zmieniłabym sie na kobietę na jego miejscu. Serio. Byłby matką z trojgiem dzieci. Mógłby nawet urodzić. ???

Gość jakmyslicie
No nie - urodzić by nie mógł bo to tylko sięga pochwy taka zmiana, nie? Ale już by wyglądał lepiej w kiecce niż łapią się za jajca co minutę. Muszę to gdzieś opublikować - MY VIEW ON MICHAEL. :(

Gość jakmyslicie
łapiąc - sorry. No tak się chwytał... ostatniej deski ratunku. Tonący brzytwy sie chwyta - tak mówią. Cokolwiek to znaczy. :(

Gość Pablo Montoya
haha jasne!!!! to lepszy powód by wymyślił. PROSTY atak serca czy coś a nie jakieś leki. i zaangażowanych musiałoby być w to sporo osób, jakoś by to kontrolowali, tym czasem wszyscy ujawniają jakieś "brudy"...

Gość jakmyslicie
Kompletnie się nie bał śmierci. Jedyny wniosek z całości Majlela - jak dla mnie. Ale i tak mi żal go. No ale cóz... zrobił z siebie co zrobił i tyle...

Gość _ I cry
a może mu pawulon podali?

Gość jakmyslicie
Nie, nie - oni go znali dobrze. Musiał być zdrowy BO KONCERTY. I tyle. To był Majkel - powiedział raz, że może spać na scenie jeśli o niego chodzi. I to jest prawda. Swoim zdrowiem sam się przejmował tyle - SZPRYCNIJ NO. I tyle. A miał 50 lat , 3 dzieci.... same długi. Gdyby jeszcze coś tam wiecej miał na koncie. Ach ta kariera - bez sensu. Mial sie po prostu wcześnie ożenić i tyle. reszta bez sensu.

Gość jakmyslicie
Wiecie - ale Majkel ... no jaki on był? Żył jak król. Wszystkich wnerwiał, dzieci z probówki... te jego wizje dzieciństwa. NO ale czemu nie do psychiatry? Co on za doradców miał? W koncu był samotny. I tyle.

Gość Lura.lll
trzeci raz cię widzę w wątku dotyczącym Michaela i za każdym razem pieprzysz jak potłuczona, gadasz sama ze sobą i to jakieś pierdoły. lecz się

Gość jakmyslicie
Ja go rozumiem bo ja też miałam wcześnie wyjść za mąż. Po dwudzistce. Teraz to wszystko pieprzę, ale odciąć się od toksycznych rodziców, po średniej pracę sobie znaleźćm za mąż wyjść, swoje robic. A ja sie uczyłam i uczyłam i tak sie wyuczyłam, że mam życie rozwalone. Bo taką mam matkę głupią. Ja bym jej zostawiła 40%. Chyba siniaków.