Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ale powiem wam...

o Dżeksonie jeszcze

Polecane posty

Gość P.Y.T.
planula, co to za tekst???? piękny, kto to napisał???/

Gość P.Y.T.
był piekny, teraz myśle, ze i w wieku 50 lat był piekny.. a ten tekst od planula/li to czyj????

Gość _nina
podobno jednak trumna ma być w hali wystawiona na widok publiczny... ciekawe czy w niej będzie rzeczywiście jego ciało??? ale skoro mózg zabrali do badań to jak? czy wypchają mu otwór po mózgu? straszne.............

Biedny Michael!! :(:( A przez tego ducha... no żałuję , że to obejrzałam!! O mały włos miałabym zawał , wczuła, się , oglądam , oglądam i jeszcze raz ... i nagle spodnie spadły z krzesła w domu cisza i nagle dźwięk spadającego czegoś ! I teraz mam obłęd !! Włosy mi się zjeżyły i nie mogę dojść do siebie. Muszę się do psa przytulić tak się boję. :O

Gość Wiersz napisal
Wystan Hugh Auden. Stop all the clocks, cut off the telephone, Prevent the dog from barking with a juicy bone, Silence the pianos and with muffled drum Bring on the coffin, let the mourners come. Let aeroplanes circle moaning overhead Scribbling on the sky the message He Is Dead, Put crépe bows round the white necks of the public droves, Let the traffic policemen wear black cotton gloves. He was my North, my South, my East and West, My working week and my Sunday rest, My noon, my midnight, my talk, my song; I thought love would last forever: I was wrong. The stars are not wanted now: put out every one; Pack up the moons and dismantle the sun; Pour away the ocean and sweep up the wood; For nothing now can ever come to any good. W. H. Auden

Gość gggggggggggggggggggg
Jak ja zawsze lubiłam ten Wiersz Audena. Jest piękny, nie? Szkoda, że nikt nie powiedział żadnego wiersza pogrzebowego. W ogóle wszystko było SAM JEST SOBIE WINIEN. Ale czy to do końca jest tak? Czemu nikt go nie wysłał do psychiatry/psychoterapeuty? Jak on charował na ten światowy sukces. A później było już ZA PÓZNO. To skomplikowane rzeczy. Smile - jego ulubiona piosenka, kto by pomyślał, nie? Ale ... co oni zrobią z tym mózgiem? Zjedzą se go? Trudno orzec... :o

Gość gggggggggggggggggggg
A wiecie, że ten wiersz jest napisany dla PEDZIA? Ale Jackson nie był pedałem tylko PEDOFILEM. Nie ma chyba wierszy dla pedofili. Wczoraj w Jemenie jedno publicznie zabili. Pewnie mu odcięli...głowę. Oj ... Jackson już w piekle inni mają jeszcze szansę. Powiem wam, że jedyny moment , w którym mi łezki poleciały to jak brat mu śpiewał. A jednak mu brat zaśpiewał, ale... jak on umiał śpiewać w ogóle? No ale to już prawei 2 tygodnie odkąd umarł. Na koniec poudawał, że płacze , splunął i poszedł. Może go zaproszą na jakiś koncert pamiątkowy, nie? Na jakiś ...memorial brata?

Gość lady_gagaa
i co dalej wierzycie że Michael żyje? Bo ja mimo wszystko nadal mam tą iskierkę nadziei bo w sumie jakby na to nie patrzeć to ... ciała nie pokazali... tylko znowu z drugiej strony , ta jego córka taka załamana i bracia i wogóle ludzie... chyba pójde się leczyć..echh...;/

Gość oleeeeeeeeeeeeeeee
podnosze temat

Gość gosia24uk
on niestety nie zyje, juz nie uslyszymy na zywotego pieknego glosu

Gość _marianna
ciała nie pokazali.... trumna mogłaby być przecież pusta, a na początku były informacje że ciało będzie w hali w szklanej trumnie zapamiętałam słowa jego brata że M bardzo cierpiał iż nie może jak zwyczajny człowiek wyjść na ulicę, pójść do sklepu, wiedział że zaraz zbiegną się tłumy... jego brat powiedział że kiedyś nawet poznał go w sklepie muzycznym, gdzie w przebraniu za starego człowieka kupował płyty - na pytanie zdziwionego M jak go poznał odpowiedział: m jestem przecież twoim bratem, zawsze cię poznam, w jakimkolwiek przebraniu, wychowywałem się z tobą, znam twój język ciała, sposób chodzenia, a poza tym zawsze chodzisz w tych samych butach...

Gość ffffffffffffffffffffff567
Majkel był walnięty w czerep, ale był naszym bratem - mówi rodzina. Oczywiście o kasie Majkela ANI SŁOWA. Pewnie robią tak celowo, żeby ludzie sie z nich nie śmiali, że Majkel wszystko przepuścił. Teraz najważniejsza jest matka i dzieci...

Gość _hiena
jaka matka?

Gość ta matka niech spier-papier
zrzekla sie praw do dzieci, wydra jedna, dostala kase wiec niech teraz da im spokoj, niech uszanuja wole Michaela i niech opiekuje sie nim ten kogo on wyznaczyl

Gość czytam Cię
cześć ggggggggggggggggg ........ EN :)) Co u Ciebie, jak na wakacjach?

do PYT to jest Funeral blues" W. H. Audena wiersz czytany na pogrzebie w filmie Cztery wesela i pogrzeb.

Gość fffffffffffffffffffffffff567
matka Dżeksona a nie matka dzieci Dżeksona. Matka Dżeksona dostała 40%. Nie może umrzeć. Co dalej? Gdzie on ma konta w sumie, co on wyrabiał? Ile on ma w końcu jeszcze tej forsy? Czy ktoś nad tym panuje, czy to ktos jest w stanie policzyć? I tak się skończył żywot smooth criminal. I tak ich wycyckają, nie? Mogli choć muzeum zrobić w tej jego Nibylandii. I tak poszedł do piekła, a oni? W końcu mają NORMALNE rodziny. Zobaczycie - kiedyś zrozumiecie jaką ja mam rację. heal the world... make it better place for you and for me and for the entire human race... lalala lalala lalalalalalalala lalala lalala. :classic_cool:

Gość gggggggggggggggggggggggggg
mógł se pisać z fanami , nie? Ja bym mu to zmieniła tak heal the world /make it better land/ for me and for you/ and for the entire human kind - czyli dla RODZAJU luidzkiego a nie RASy ludzkiej. tak piszą teraz teksty - ale cóz... Dżako był NAJMĄDRZEJSZY i tak skończył. Jak rasista. bo za takiego go uznała rodzina. I w sumie... dużo racji mają.

a jakie amsz dowody na to ze jackson był pedofilem ?? Moze to było zwykłe oszustwo i chcili po po prostu wyłudzic od niego kase- nic wiecej!!! ??? Ludzie bywaja pazerni

Gość ggggggggggggggggggggggggg
dowody. On jest uniewinniony. Jemu się od kasy posrało we łbie. To wszystko. Musiał być ateistą. MOIM ZDANIEM typowo ateistyczne myślenie. I te niektóre jego teledyski. No cóz... skończył w piekle. Czy może być przykładem? Chyba faktycznie ANTY.

Gość ggggggggggggggggggggggggg
On tego Piotrusia to nie wiem... on grał w takim filmie dla dzieci i to stąd. I Disney znowu mu w głowie namącił. Bo za dużo w kinie nie był z wielu powodów, ale raz grał w produkcji dla dzieci - może i Walta Disneya. Kto wie? W każdym razie MOIM ZDANIEM sprzątnął go Disney nie Presley. A w Lodynie i tak są sławni ze swoimi halami, nie? To tu miał grać Majkel dżekson, ale umarł. Każdy wyszedł na swoje. Wiele osób tam teraz przyjedzie... jakoś tak ...uczcić Majkela. Tak myślę.

Spełnił swoje kolejne marzenie z dzieciństwa - Zagrać w filmie Walta Disneya... on po prostu spełniał swoje marzenia....

Asz kurde nie wiem jak to było z tym Piotrusiem Panem i Nibylandią. Nie umiem znaleźć , że tam grał. W Czarnoksieżniku z Krainy Oz grał - to widzę. Ciekawe czy sobie wyobrażał siebie jako stracha na wróble. Bo tego tam grał - o ile się nie mylę. ??? W każdym razie coś tam w filmie zagrał dla dzieci.

Gość gggggggggggggggggggggggg
A czemu WŁASNA SIOSTRA - głupia bo głupia, ale SIOSTRA oskarżyła go o pedofilię i to wycofała (pewnie matka jej kazała - jak to wygląda itp z zawiści mu to robimy). Czemu, hm? Może siedo niej tez dobierał zboczeniec jeden.

Gość autorko nie bluźnij
to do ggggggggg - czyli autorki pod różnymi nickami: przestań bluźnić gówniaro, jak można wciąż podkreślać, że M jest w piekle teraz!!!! !!!!!!!!jak można??!!!! jesteś Bogiem? może sama będziesz się smażyć, inteligencją nie grzeszysz, wychowania i kultury również za grosz nie masz. a do pozostałych - bardzo poproszę o ten filmik , gdzie widać jakiś cień za drzewem/na drzewie. pozdrawiam.