Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ocenia**

Kilka szczegółów bez których nie ma fajnego mężczyzny

Polecane posty

Gość kobieta ocenia**

A więc: -wzrost powyżej185 cm -twarz pociągła (odpadają okrągłe dynie) -szczupłe, umięśmione ciało -zadbane gęste włosy (czupryna z żelem a`la kask, bleeee :-O) -zęby proste -oddech świeży -brzuch ładnie wyrzeźbiony -tyłeczek okrągły i jędrny, mniam :) -prosty penis (im dłuższy tym lepszy) :) -średnie owłosienie genitaliów (nie może przypominać drzewa w puszczy) :) -średnio owłosiona klata -zero włochów na plecach, bleeeeeee :-O -zgrabne nogi, zadbane ręcei paznokcie (brud za paznokciami z całego tyg. to już niechluj)

Gość koza takatam
o matko za kogo ja wyszłam!

Gość bvvbb
mi sie wydaje ze fizycznosc jest najmniej wazna . JEst miliony chudych kobiet o ładnej sylwetce , ale co z tego jak wieksosc to pasztety .

Gość facet ocenia**
U mnie wszystko pasuje poza wzrostem (mam 182 cm ale myśle, że to też bardzo OK) Dodam tylko od siebie, że mam wyzsze wyksztalcenie, znakomita pracę i szerokie barki :)

Gość fujjaktowyglada
dokładnie tak^^ jeszze bym dodała że musi mieć silne, męskie ramiona i opalone ciałko, pełne usta, uszy przyległe, zgrabny nos, i wystające kości biodrowe, no wiecie o które chodzi. Bez tych wszystkich cech serio nie ma fajnego faceta.

Gość kathrina....
Wszystko owszem ... Ale ... jeśli ma prymitywne spojrzenie, to nic nie pomoże ... Musi być inteligentny, z pasjami intelektualnymi (kolekcja muszelek się nie liczy :P) musi być oczytany, elokwentny .... najlepiej z władzą (świetny afrodyzjak) ... wykszałcony (chociaż dwa fakultety) .. Jak sobie coś przypomnę, to dodam .... :P

Gość Martucha.3
kobieta ocenia.. masz racje ;) taki facet to fajny facet :p ale mało tu takich :o

Gość kathrina....
Niekoniecznie fajny ... bo mimo idealnych cech fizycznych ... jeśli zarzuci pustym spojrzeniem .... to dno, a nie facet .... Facet musi mieć inteligencję wypisaną na twarzy... w oku błysk ...

Gość Nicolka.....
A mi sie podoba jak facet jest wysoki (185cm-190cm). Uwielbiam jak ma przerwe miedzy zebami (to moje zboczenie :) ). I nienawidze chudzielcow i miesniakow... juz wole jak facet jest misiowaty. A i twarz- no napewno nie pociagla! Sa gusta i gusciki...

Gość kathrina....
Nicolka..... - tak... wysoki to musi być ... mam 170 cm w butach 180cm ... zgadzam się od 185 cm minimum ...

Gość tyle co
i do tego żeby ci dziennie wpierdol spuszczał :(

15:58 "-brzuch ładnie wyrzeźbiony" Lubię lekko zarysowane mięśnie, zaś mocno umięśniony szczególnie brzuch wg mnie jest nieestetyczny (piękna doszukuję się w naturze a nie w efektach wielogodzinnego marnotrawienia czasu na udoskonalaniu swojego ciała "-średnie owłosienie genitaliów" im silniejsze owłosienie TAm, tym bardziej mężczyzna jest pociągający "-średnio owłosiona klata" Nie. Preferuję naturalnie gładkie. "-zgrabne nogi" przede wszystkim długie i szczupłe

Gość wowowowow
a ja lubie jak facet ma sympatyczna twarz takie "dobre spojrzenie", ktore budzi zaufanie dobrze jakby mial ok 180 wzrostu bo mimo ze nie jestem otyla to do najbardziej wiotkich nie naleze