Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza890

POżyczyłam kuzynce MP4, zgubiła i.....

Polecane posty

Gość Iza890

Pozyczyłam mojej kuzynce MP4 poniewaz wyjezdzała na pare dni i mnie poprosiła. nie lubie pozyczac takich rzeczy no ale... wiecie jak to jest. za 4 dni wróciła i nawet się nie przyznała co się stało, od mamy dowiedzialam się ze marta ją zgubiła. kiedy powiedziałam jej ze musi odkupić i wiecej nic nie pozycze obraziła się na mnie, teraz się nie odzywa. jej rodzice powiedzieli ze sami mi odkupią. zupełniei tego nie rozumiem według niej teraz ja jestem najgorsza ze zrobiłam takie zamieszanie o głupią mp4. tylko ze ja sama na nią zbierałam kosztowała 160zł moze nie majątek ale dla mnie to są spore pieniadze poniewaz jeszcze nie pracuje. obie mamy po 18 lat

Gość nie rob afery
na mp3 playerze na konczy sie swiat... uzbieraj se na nowy albo teraz w saturnie w promocji za free daja mp4 playery

Gość kkkkklllleeooo
powinna odkupić jak zgubiła

Gość iza890
uzbieraj se na nowy albo teraz w saturnie w promocji za free daja mp4 playery tak to moze pozycz mi swoj telefon, ja zgubie a ty nawyzej uzbierasz SE na nowy

Gość 46h6h6h7h
jakas cwaniara z tej wojej kuzynki:O

Gość sraj na to
jakby ona była wpożondku (kuwa nie wiem jak to napisać) wobec ciebie do sama by przyszła z odkupionym mp4 i by jeszcze przeprosiła, ale jak jest głupia suka to sraj na nią,... niech ci jej rodzice odkupią i zerwij z nią kontakty bo to głupia suka jest i tyle

Gość sraj na to
atak w ogóle to pewnie jej starzy nie chcieli dać kasy na mp4 to se wymyśliła że ci zapierdoli twoje... wezmie pożyczy a potem niby zgubi... jakbyś poszła i przeszukała jej pokuj to by się pewnie mp4 znalazło

a szczerze, to ja własnie popsułam koleżance kiedys mp3 i nawet nie pytalam czy odkupic, zwyczajnie poszłam do niej z nowym