Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

jogurcik, lać na dziadów!!! :D tzytzki i do przodu. :) kniach, to mój pierwszy podszyw na kafe. :D ale numer!!! Czytelnik - nie studiuję w Wawie. do Wawy mam 100 km. :)

Gość kniach kniach
cietakluska where are you??????????????

kurwa.... jak ktoś się mógł podszyć pod mój czarny nick?! co ja mam teraz zrobić? lasencje, help!!! jak się takie rzeczy zgłasza?!

Gość kniach kniach
dziewczyny powiem jedno macie branie :-D namnie nawet wirtualni panowi z malymi mizdzkami nie leca ;) tepolki jedne

Gość kniach kniach
Kochana, pewnie zrobuil to jakis zdesperowany student informatyki, po sesji chlopak sie nudzi ;) my wiemy ze ten z mailem to nie Ty Kobitko :*

Kniach, a Ty obecnie co zamierzasz robić w życiu? Jakaś kariera? Ekonomia? Hotelarstwo? Widziałabym Cię jako ekonomistkę :)

Gość kniach kniach
dziewczynki co jest?? MalyJogurcik z nickiem to nie malyjogircik prawda?

Gość kniach kniach
cięta kIuska (g498544@bsnow.net) milutko i cieplutko sie zrobilo :) alez pisz dalej w ogole nie krepuj sie obecnoscia kobiet :) buziaki slodziki zjebku

laseczki, zgłosiłam to to na śmietnik... straszną debilka ze mnie bo myślałam, że można podszywać tylko pomarańczki. :D no nic... jednak chyba na tej kasie w Bezdomce skończę z moim ajkju. :D

kniach kniach dziewczynki co jest?? MalyJogurcik z nickiem to nie malyjogircik prawda? Nie, a gdzie go znalazłaś?

Kluseczko, nie przejmuj się. Po prostu jutro zmień hasło na jakieś trudne, np. numer telefonu lub gadu gadu kolegi/siostry, nie wiem, swoje imię + numer domu, czy coś w tym stylu. :)

Gość kniach kniach
cięta kluska Kochana kasa w biedronce?? zadna zenada, pociesze Cie bo ja skoncze tez, no moze do lidla nie jeszcze przyjm,na ;)

a mógłbyś z łaski swojej oddać mi nicka??? nie widzę w tym nic zabawnego... podpisano: tępa szauła. :D ej, zamieszanie się robi!!!

Gość kniach kniach
00:48 [zgłoś do usunięcia] MałyJogurcik (blondas__93@o2.pl) Kniach, a Ty obecnie co zamierzasz robić w życiu? Jakaś kariera? Ekonomia? Hotelarstwo? Widziałabym Cię jako ekonomistkę Maly jogurcik to ktos podszyl piszac??

Gość kniach kniach
ignorancja gorsza, dziewczyny dawac gadamy nie przejmujemy sie debilami

(g498544@bsnow.net) Amerykę odkryłeś. I tak zmuszą Cię do zmiany nicka, wystarczy napisać na prywatnego mejla moderni. Już piszę, Nie, to akurat nie. Moje pytanie do Ciebie :)

Gość kniach kniach
dziewczyny gubie sie!

Ja sem tu cały czas jedna ja, odkąd zaczerniłam nicka. :) Nie ma obaw! :) Pijemy dalej i piszemy o tzytzkach. :D

Gość kniach kniach
cięta kluska nasz MalyJogurcik wrocil :) tzytzki to tzycki to ona :)