Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość kniach kniach
dziewczynki tu zawsze takie szopki idchodza?? az tak znudzeni ludzie tu siedza, ze tak zaklucaja spokoj>

Gość kniach kniach
kobitki jestescie ;(

Nie, nie zawsze. Ale nocą często, sami desperaci tu siedzą. Wiesz, my też wszak jesteśmy samotne, prawda? :) Już napisałam do moderni. Kluseczko, nie przejmuj się :* kniach kniach, nudzą się ludzie, studenci po sesji muszą odreagować, pedofile również, więc wiesz :)

Gość kniach kniach
dziewczynki ja odplywam jak slysze ta piosenke :) to o nas ewidentnie :) co o Tym sadzicie

Gość kniach kniach
MałyJogurcik a nie wiem tak wpadlam przed kliknieciem na ten nick :) kniach kniach :)

Jejku, rzeczywiście, nie znałam tej piosenki, a to o nas! Ale ja tam i tak szczęśliwa singielka rozmiar de. :D I więcej do szczęścia mi nie trzeba - oprócz błękitnego nieba ;)

Gość kniach kniach
A ONA SAMA SPI BO TAK SAMA CHCE :) Prawda dziewczynki :)

Kniach Kniach, bo skojarzył mi się z mangą/anime, nie wiem, moja przyjaciółka jest maniaczką tych bajek i często tak mówi :) Myślałam, że Ty też.

podszyw, weź już może wycooorviaj stąd, co? nudny jesteś. idź sobie na ręcznym pojeździj albo mleka się napij albo coś... 😡

" A ONA SAMA SPI BO TAK SAMA CHCE " Prawda! Nie ma to jak całe wyro dla siebie, można rozkopać kołdrę, spać na środku, ech... :)

Gość kniach kniach
nie nie ja mangi nie gladam co kolwiek to jest :) a piosenka swietna, taka ewidentna te slowa :)

cięta kluska, nie przejmuj się, my nawet na niego nie zwracamy uwagi, dzieci muszą się wyszumieć, mają wakacje :)

Gość madziaramadziara
teraz jest lato , ale na zime przy swojej wadze 112 kg moge sie jakiemus przyjacielowi przydac gdy mrozy nadejdą

Gość kniach kniach
nikt nie sapie do ucha, jak masz kaca nie musisz na nikogo patrzec, w upaly super sama :) boze jestem przerazona tym co pisze ja na prawde nie wyobrazam sebie znow byc z kims, a teraz jeszcze jakby sie mial do mnie wprowadzic, mam mu odstapic szafke a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja chyba nie z tych

Ja teraz męczę fenomenalny nowojorski zespół: Yeah Yeah Yeahs :D A majkela nie lubię, za dużo o nim trąbią.

Gość kniach kniach
ja sie kochalam moje mile panie - teraz smiech!!!! w backstreetboys :-D w brayanie :-D

Kniach, dokładnie. To takie trochę egoistycznie, ale ja też nie umiałabym się nagle podzielić swoim życiem z kimś innym. Może miło jest być zakochanym, ale tak poza tym wszystkim, to to ma pełno wad. Weź tu akceptuj jego wady i wybryki, ucz go, żeby zaakceptował Twoje, gotuj mu obiad, no bo przeciez to musi robić kobieta... Eee, to nie dla mnie. :)

Gość kniach kniach
a co powiecie na serial'sex w wielkiim miescie" ? uwielbiam te babulce, teraz ogladnelamwszystkie sezony i w wieczory nie ma co robic ;(

jogurcik, głupiaś! majkel is kul und dzezi :D kniach - szafkami i szczoteczką do zębów się człowiek nie dzieli - rimember. :)

Gość kniach kniach
MałyJogurcik no z nieba mi spadlas Kobitko :) ja myslam ze takiegie kobiety z takim podejsciem to wymarly albo nigdy sie nie narodzily :) otoz to :) ja byklam w 5 letnic zwiazku i powiedzialam nigdy wiecej!!! sex sexem - ok w koncu fizjologia, ale milosc?? po co?? pokochasz a ten ktos i tak odejdzie, latwiej samym, latwiej nie kochgac nie tesknic nie martwic sie... egoisytka ze mnei wiem :(

A ja się kochałam kiedyś w... Hm, w kim ja się kochałam? Nawet już nie pamiętam. o.O A ten Twój zespół na b jest kul i dżezi. A jasne, że się znam, Kluseczko! Znam! Bo ja mam wielkie tzytzki i wielki mózg, bo jedno drugiemu nie przeczy :D. A co do seriali... Hm, ja się kocham w Samie z "Supernatural" i w Ross'ie z "Przyjaciół" :) I Bartek Kasprzykowski jest fajny jako aktor, serio :D