Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraff maga girl

Postapilam po chamsku ale mi takze chyba nalezy sie szczescie co ?

Polecane posty

dobra... kilka osob sie ciebie pytalo... i nie odp. a na zdjeciu co nie widzialas jak wyglada ?

Gość kraff maga girl
widzialam, ale wygladal inaczej... jak pisalam wczesniej zdjecie bylo retuszowane.! :/ na zdjeciu nie byl piekny ale przecietny - a to mi wystarczy. a w rzeczywistosci? katastrofa...

Gość kraff maga girl
zawiodlam go ale on zawiodl tez nie! mogl mi dac swoje prawdziwe zdjecie, bez zadnych przerobek i w ogole a nie.

Gość kraff maga girl
tak wiem. ale nie mialam jak... poczulam sie zawiedziona :/ nie zobaczylam osoby ktora byla na zdjeciu tylko jakiegos oblsnego faceta :/

Gość kraff maga girl
i głównie o to mi chodzi. że po prostu mnie oszukał... i dobrze o tym wie, więc co miałam zrobić? Iść z nim gdziekolwiek mimo ze spodziewalam sie innego czlowieka, tzn. takiego jak z fotografii? Glupio bym sie czula...

nie mozesz patrzec na takich ludzi?? nie chwale sie, mialam juz 3 propzycje bycia modelka w wieku lat 16, ale nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze mozna byc tak glupim, bezczelnym i plytkim tylko z tego powodu ze jest sie ladniejszym niz inni. pomagalam ludziom chrym w wolontariacie, ludziom starzym w domu starca i powiem ci szczerze ze wolalabym byc przecietna niz myslec tak jak ty. szkoda slow, spadam.

Żałosna prowokacja, wystarczy poczytać posty od tej nudzącej się dziewczyny, a widać to od razu. O i nagle wymyśliła, że zdjęcie było wyretuszowane ojej. :P

Gość Jesteś płytka jak łyżeczka
rany zmarnował 14 h w pociągu i kasę, żeby 7 godzin może posiedzieć na dworcu.Ciekawa jestem czy ty jesteś taka miss. "Jestem miss i z brzydalami się nie zadaje ach och ech" aż widzę jak to mówisz płytka dziewucho.Założyłaś wątek żeby ludzie tacy płytcy jak ty zagłuszyli twoje sumienie jak takowe masz rzecz jasna.

Gość kraff maga girl
Wrednaa Czarnulaa... to nie prowokacja.

Gość pytalam czemu
szukasz faceta w necie?nie umiesz odpowiedziec?

Gość kraff maga girl
jak cie nie obchodzi to wyjdz.

Gość kraff maga girl
nie szukam w necie ale z tym mezczyzna dobrze mi sie rozmawialo wiec czemu mialabym nie sprobowac? ale wyglad byl beznadziejny :/ nie to co bylo na zdjeciu

Gość hehe33
"Takie fajne laski jak ja" czy jakoś tak. Stwierdzam, że takie och ach fajne laski nadają się tylko do obrobienia gały. Nie uleczysz kompleksów ciągle zaprzeczając prawdzie. Ludzie wartościowi albo piękni nie muszą tak o sobie mówić. Robi to otoczenie.