Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e_kasiuleczka

Oczekujące Mamusie z Rzeszowa i okolic

Polecane posty

dobry wieczór :) my dopiero z miasta wrócililśmy, szukałam butów na zimę ale nic z tego, zadne mi się nie podobały a jakie ceny oo matko!! wrr :( przyszłaMama no pewnie ze nie dostałam Twojego meila, a co do fitnesu to ja dopiero od listopada zamierzam, bo jak narazie czasu brak :) moje gg 9069145 :)

Gość stokrotkowa
hej dziewczyny nie odzywałam sie tyle bo 16 października urodziłam :) :) rodziłam na rycerskiej i miałam cesarke bo niestety ale jak juz mialam max rozwarcie i wszystko to nei miałam skurczy partych i jeszcze wyszło ze mam dysproporcje czyli meidnice chyba za waska, dali mi jeszcze oxy na wywolanie tych skurczy ale tylko bol był nwiekszy także musieli mnei pociachać... moja kluseczka ważyła 3,5 kg i miała 57 cm :) ja powoli dochodze do siebie ale raczej na fitnes to po cesarce tak zara znei pojde :( ale spacer z miłą chęcią oczywiście odezwe się do was na gg, może rzeczywiście tak łatwiej bedzie sobei pogadać :)

Gość stokrotkowa
zapomniałam dodać że jestem przeszczęśliwa :)

No to serdecznie gratulacje dla młodych rodzców. Dla ciebie że byłaś dzielna :). Witam w gronie mam :)> A dla pociechy dużo dużo zdrówka, żeby przesypiała ładnie noce, ładnie jadła i w ogóle zeby sama była super :)

Gość stokrotkowa
okokokok dziękuję za życzenia :) mam taką nadzieję że mała bedzie grzeczna i pociągne jakos na studiach :) dzisiaj ide do gina na kontrole i zdjecie szwów

Kochana ile tych studiów ci zostałlo? I zaoczne czy nie? Ja dałam radę, moje koleżanki, juz na drugim roku miały dzieci. Moja mama miała koleżankę która dwójkę dzieci na medycynie urodziła. I myślę, że to tylko kropla w morzu mam studentek :).

Gość stokrotkowa
ja jestem teraz nan uzupelniajacych magisterskich czyli 2 lata mi zostalo ale jestem dobrej mysli :) dam rade!!

Gość Małgoś -0
E-kasiuleczka czy ty rodziłas na rycerskiej ? bo będe rodzic na rycerskiej i zastanawiam się jak jest z ciuchami dla maluszka czy trzeba miec swoje-pozdrawiam

Małgoś ja rodziłam na lwowskiej, tam potrzebne były ciuszki tylko na wyjscie a tak byl dostep do ciuszkow dla maluszka przez caly pobyt, mialam tylko swoja oliwkę i chusteczki nawilzające :) a na kiedy masz termin? :)

Gość Małgoś -0
Hej ja dopiero mam termin na początek stycznia i nie jestem z Rzeszowa . Mieszkam z 50 km od Rzeszowa ale mam tam lekarza prowadzącego który nie przyjmuje w żadnym szpitalu ale gdzieś mnie tam ulokuje i myśle o rycerskiej :-) A jak maleństwo? Bo to mój drugi poród także ja sie nie boję!!! Mam już 4 letniego szkrabka-pozdrawiam serdecznie i dzieki za informację!!

Małgoś to Ty juz doswiadczona Mamusia jesteś :) :) a maleństwo bardzo dobrze, dziekuję, właśnie we wtorek byłysmy na szczepieniu, troszke za mało wazy ale mysle że taka jej juz uroda będzie bo zajada sobie sporo :) najwazniejsze ze zdrowa, teraz właśnie śpi moje maleństwo :) a co do porodu to wyobraz sobie ze ja przed wogole sie nie bałam, po prostu chciałam juz to miec za soba ale jak bede szła drugi raz rodzic (o ile tak bedzie) to chyba zesram sie ze strachu :D:D mam szwagierke która ma termin pod kniec stycznia :) brzuszek juz ma dość okazały, ma mieć chłopca :) a Ty czego się spodziewasz jesli mozna wiedziec? pozdrawiam wszystkie :*

Gość Małgoś -0
Hej no doświadczona i wiem co mnie czeka hahah. Na razie nie wiem co będzie bo dziecko nie chce pokazać co ukrywa :-) mam za tydz usg to może w końcu się dowiem -w domu mam córeczkę dlatego mąż liczy na syna a córka na braciszka a mi to obojętne aby zdrowe! Mam nadzieje ze zleci szybko ten czas bo już nie mam siły jakoś ciężej przechodze tą ciąże jak wczesniejszą -pozdrawiam serdecznie a malutka niech zdrowo się chowa :-)

Gość stokrotkowa
hej widzę że topik powoli umjiera.... ja jakos rzadko siedze teraz na kompie studia i zajmowanie się małą a jak już to czasem nawet nei chce m,i sie pisać.... k_asiuleczka jak tam twoja mała?? iel juuż waży i mierzy?? i jeśli można wiedzieć jakimi szczepionkami ja szczepiłaś my idziemy do lekarza na kontrole w czwartek, a w ostatnią sobote miała chrzciny a co tam u reszty słychać?

Gość stokrotkowa
i umarło forum :( jesteście jeszcze tam?