Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on98192.

Moja dziewczyna nie chce mieszkać z moją siostrą...

Polecane posty

Olałeś swoją dziewczynę?! Z siostrą gadasz a ją tak potraktowałeś? Wiesz co? Mam nadzieję, że Cię kobieta zostawi. Takich jak Ty to powinni uśmiercać po 10 roku zycia :/

Gość dziewczynie wypada
współczuć takiego beznadziejnego faceta, jego beznadziejnej siostry i pewnie całej rodzinki najlepiej niech poszuka sobie prawdziwego faceta zamiast być z taką mameją jak ty

rozumiem ze rodzinka daje Ci na zycie? co? nie chcesz pokłócić sie z rodzina?? a co to masz kurwa za rodzine ktora uwaza wpierdalanie sie z samego rana do pokoju, podbieranie rzeczy i wyjadanie jedzenia z lodówki za dobre zachowanie?? Twoja panna sama sobie to kupuje, za swoje pieniadze wiec sie nie dziwie ze sie wkurza! Poza tym bylbys zadowolony jakbys chciał sobie pospac, zle sie czuł, chciał odpoczac a tu ktos Ci wchodzi rano do pokoju i ma w dupie to ze Ty tam spisz??????

Gość powiem ci co jest źle
co za dureń , nie mogę tego czytać. zasługujesz tylko na kopa w dupę, mam nadzieje, że twoja dziewczyna szybko sobie uświadomi że nie warto na ciebie tracić nawet minuty i zdecyduje się być twoją EX. PS. Szczęścia życzę tobie i twojej siostrze z powodu waszego związku. Ciekawe kiedy planujecie mieć potomstwo.....

Gość on98192.
Mieszkanie wspólne wynajmowane.

Wiesz co? poszukaj sobie lepiej faceta, bo do związku z kobietą się nie nadajesz. Aha, no i trójkąt wtedy będze idealny...siostra nie będzie miała nic przeciwko i będziesz mógł mieć ją przy sobie.

Gość on98192.
Ja 22 Dziewczyna 20 Siostra 19

Gość frufru
ej, a Twoja dziewczyna ma rodzeństwo?...

żal tylko tej biednej dziewczyny..... ma faceta ciote, który ją olewa, nie liczy sie z jej zdaniem i chce się podporzadkowac rodzince ;/ od takich \"facetów\" to tylko uciekać.... brak słów...

Gość ale po co chcesz mu te oczy
Jeśli wspólnie wynajmujecie mieszkanie, to Twoja dziewczyna ma takie samo prawo wprowadzać swoje zasady jak siostra :o Ta cała sytuacja jest po prostu chora :o

Gość on98192.
No właśnie myślałem nad tym żeby jakiegoś kolegę na jej miejsce, może wtedy byłoby spokojniej. Ech pojechaliście po mnie a ja chce tylko spokoju, myślałem że się jakoś dogadają, to na pewno nie moja wina że jest tak a nie inaczej. Mimo wszystko pomogliście mi bo chciałem wiedzieć jak to jest z boku...

to pewnie prowokacja, moja wiara w facetów jest za silna , żeby wierzyć, że taka ciotunia istnieje...

Gość on98192.
Ma brata.

:O no kurwa ale mi cisnienie podniosłeś... tak, wywal dziewczyne na zbity pysk, bo wazniejsza jest przeciez siostra - bedziecie miec udane dzieci a Twoja mamusia bedzie z Ciebie bardzo duma. W koncu nie kazdej uda sie wychowac taka ciote!

kolega na miejsce twojej dziewczyny, co? chyba nie chcesz sobie psuć kontaktów z rodziną wyrzucając siostre :classic_cool:

Gość on98192.
Ja chce tylko spokoju. Przyjść z uczelni i bez żadnych kłótni i zażaleń, usiąść i się uczyć... A tu ciągłe sprzeczki... Nie chce się odwracać od rodziny, bo jest bardzo ważna dla mnie. myślę, że każdy czuje sentyment do swojego rodzeństwa i po części to zrozumiecie... Zostałem wychowany tak, ze złego słowa nie dam o siostrze powiedzieć... :o

No to właśnie przez siostrę straciłeś dziewczynę :o Ale kolega to jest dopiero coś :classic_cool:

blablablabla pedale

Gość wina jest twoja
bo siostra sie tak zachowuje poniewaz ma koronny argument w reku, jestes jej bratem i trzymasz zawsze jej strone w takim starciu twoja dziewczyna w starciu z nia nie ma szans bez twojego wsparcia jestes jedynym facetem w tej chacie a dodatkowo to jest twoja siostra , do tego młodsza i zachowuje sie fatalnie wobec twojej dziewczyny, wiec do ciebie nalezy zwrócenie siostrze uwagi i ustalenie zdrowych zasad dla całej trójki ....... tylko zeby to zrobic trzeba być facetem , a ty hmmm no cóż ...... dupek z ciebie i tyle

Gość on98192.
Po prostu jakiś kolega... kiedyś mieszkałem w akademiku z kolegami i było dobrze wszystko.

Kolega zostanie chłopakiem Twojej siostry i będziesz mógł im rano wchodzić do pokoju :classic_cool:

Czlowieku albo to faktycznie prowokacja, albo jestes uposledzony. Za kilka lat z ta dziewczyna moglbys sie ozenic, miec dzieci i miec z nią własna rodzine! a siostrzyczka jakas toksyczna, chce Cie miec tylko dla siebie, celowo rozbija Ci zwiazek bo ja to bawi, a jak znajdzie sobie faceta to Cie oleje, wyprowadzi sie , a Ty w tym mieszkaniu sam zostaniesz i nie bedzie ani dziewczyny ani siostry :) dupku :P

Gość on98192.
Nie chce kłócić się z siostrą, a i tak już kłócę się z dziewczyną. Hm może macie racje a mam taki a nie inny system wartości... że bardziej zależy mi na rodzinie. Czy jest tutaj ktokolwiek kto jest w stanie to zrozumieć? ...

Albo się do nich przyłączyć. Widać, że autorowi brakuje do szczęścia kutasa w dupie :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
znajdz siostrze faceta i niech sie do niego wyprowadzi w ten sposob unikniesz konfilktu z rodzina, ze wyrzucasz siostre na bruk jak jej znajdziesz faceta z mieszkaniem - sama sie bedzie chciala wyprowadzic

Gość on98192.
Siostra ma faceta, czasami z nią mieszka ale akurat jest za granicą. Mieszkał z nami 2 tygodnie, przysyła jej pieniądze za mieszkanie i takie tam...