Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on98192.

Moja dziewczyna nie chce mieszkać z moją siostrą...

Polecane posty

Gość powiem ci co jest źle
nie ma na świecie mędrca który mógłby zrozumieć taką ciotę. ale prowokacja pierwsza klasa, bo mam ochotę sklepać mordę tej postaci fikcyjnej którą wymyśliłeś/aś

Gość wywal dziewczyne
na jej miejsce wprowadzi sie facet twojej siostruni i ten ci pokaze co to znaczy ustalanie zasad, bedziesz cichutko jak myszka a w razie potrzeby skoczysz im po piwko i pizze

Z uposledzonym to nie ma co gadać, bo i tak nie rozumie co się do niego mówi. Ja nie wątpię, że z kolegami w akademiku było fajnie. Zwłaszcza w nocy pod kołderką :>

Cioteńką śmierdzi przez monitor ::P

Gość całkowicie czarny kot
facet twojej siostry jej przysyła kase na zycie? 19latce?! czy twoich starych powaliło ze na to pozwalaja?

Ty chyba masz jakies kazierodcze uczucia wobec siostruni :/ moze sie bzykacie jak dziewczyny nie ma i siostra jej o tym opowiedziala, dlatego dziewczyna sie gniewa:D:D:D:D:D

Gość on98192.
Tak więc co powinienem zrobić teraz wobec dziewczyny ? Pogadać z nią w pierwszej kolejności a potem z siostrą? Czy może spotkać się w jakimś kręgu szerszym i tą sprawę przedyskutować ? Z drugiej strony druga opcja odpada... ale jak byście mi doradzili ?

Gość dziewczynie polecam
kopnąć w dupe takiego palanta i to szybko szkoda jej czasu , jesteś niereformowalny, nigdy nie bedziesz facetem, do tego trzeba mieć jaja a ty nawet wydmuszek nie posiadasz !!!

bądź co bądź uśmiałam się z tego topiku. a dziewczyna tego faceta, to dopiero święta, że to jeszcze wytrzymuje.

Gość frufru
to ciekawe czy bedziesz zadowolony jak przyjdzie brat dziewczyny albo chłopak siostry i bez pytania się ogoli Twoją maszynką do golenia. albo zabierze Ci bez pytania monitor od komputera bo potrzebuje, a swojego nie przywiózł :D siostra sie zachowuje jak ostatnia chamka i tyle.

koleś ty naprawdę jesteś dziwny :O ja się twojej dziewczynie w ogóle nie dziwię... I OWSZEM SIOSTRUNIA WCHODZI NA GŁOWĘ, jak można w ogóle bez czyjejś zgody użyczać kosmetyków itd, po pierwsze to brak kultury i szacunku tak samo jak wchodzenie do pokoju gdy dziewczyna śpi... ehh kiepsko...

wiesz co ja bym zrobila na Twoim miejscu? przyznalabym sie dziewczynie ze opcja nr 1 jestem gejem i nie chcesz z nia byc opcja nr 2 zakochales sie z wzajemnoscia we wlasnej siostrze i nie chcesz z nia byc:D:D:D wybieraj:P

Powinniście przedyskutować tą sprawę w większym gronie. Tz.Ty, siostra, EX dziewczyna i nowi koledzy :P Ustalicie zasady dalszej gry :P

kur*wa .... twoja siora ma 19 lat/?? \"i jak się jej nudzi to wchodzi rano do waszego pokoju zeby sobie pograc na kompie??\" Jakby miala troche rozumu i taktu to wiedzialaby ze rano sie nie wchodzi !!!!! Taka jest glupia ze nie potrafi tego zrozumiec... gowniara... gratuluje poje**nej rodzinki... lepiej zostan kawalerem bo zadna dziewczyna z toba nie wytrzyma cioto

Gość zolzaaaaaaa straszna
dziewczyna ma racje ze sie zlosci, ustal zasady z siostra i z nia jak to powinno wygladac to wasze wspolne mieszkanie, ona jest aniolem ze to znosi siostrunie chama

Gość mała bestia
Kurcze, posłuchaj, rodzina jest ważna - owszem. Warto mieć dobre, bliskie relacje z rodziną, tym bardziej tą najbliższą. Ale zrozum też dziewczynę, ona kupuje jedzienie, kosmetyki ZA SWOJE pieniądze a Twoja siostrzyczka jej to po prostu kradnie - tak kradnie!! Skoro nie dasz sobie powiedzieć złego słowa o siostrze to nie pozwól aby była nadal złodziejką!!! A postaw się w odwrotnej sytuacji, kiedy brat Twojej dziewczyny podbierałby Twojej kosmetyki i jedzenie, to tak samo, jakbyś mu dziennie dawal 10 zł - uśmiechałoby Ci sie to? Blagam Cie, pomyśl troche... Twoja dziewczyna jest dorosła, zasługuje na prywatność. Przykro mi, ale Twoja siostra na prawde jest toksyczna dla Ciebie, dla Twojej dziewczyny i dla całej rodziny. Ta Twoja dziewczyna to i tak świętość, że jeszcze z Tobą jest... a myślę, że gdyby nie Twoja siostra to moglibyście być na prawdę szczęśliwi. Poza tym wiesz... no kiedyś trzeba będzie się ustatkować...założyć rodzinę... zastanów się, czy któras będzie chciala się z Tobą i z Twoją siostrą (bo tak to wygląda) wiązać na całe życie? Przecież widzisz tutaj jakie są komentarze - wszystkie negatywne, wszystkie mówią źle o Tobie! Ojjj ocknij się !!!!! Pozdrawiam

Gość eeeeeeeeeeeee.........
No to jesteś dupek Powinna kopa dać Ci w dupe......... Przecież mozecie z dziewczyną wynając sami mieszkanie. Zmora siostrunia niech mamusię przygarnie do znęcania. Biedna ta Twoja ( mam nadzieję że już nie Twoja) dziewczyna.

Gość on98192.
Ale ja się nie zakochałem w siostrze, po prostu jestem z nią bardzo zżyty. Jest w końcu moją siostrą...

Gość o ile to nie provokacja
to twoja siostra jest wredna,podła i wyrachowana i sprawia jej przyjemność dręczenie twojej dziewczyny:) jest jeszcze opcja druga-jest po prostu głupia i fatalnie wychowana:)

Gość echu echu echu
to jakas prowokacja - nie ma takich debili

Ale ja się nie zakochałem w siostrze, po prostu jestem z nią bardzo zżyty. Jest w końcu moją siostrą... Ja tez mam siostre i to nie jedna :P ale to nie oznacza, ze bede kazde ich chamstwo bezktytycznie tolerowac. Szczerze? cos z Toba jest nie tak, masz jakies chore uczucia wobec siostry, mysle ze ja kochasz, ale nie jak siostre...

a za kilka lat (juz z inna panna) mamusia i siostra beda Ci dyktowac w co masz sie ubrac, z jaka dziewcyzna masz sie spotykac, zobaczysz jeszcze bedziesz załował ze wczesniej nie postawileś na swoim. Aha wkurzaja Cie kłotnie?? to zrob cos z ta debilka (tzn Twoja siostra) i zajmij sie dziewczyna!! To z nia powinienes teraz byc, wspierac ja, wytłumaczyc dlaczego jest tak a nie inaczej! Ja masz wspierac bo to ona jest potencjalna przyszła zona a nie siostra!! Jezu chlopie! obudzisz sie kiedys z reka w nocniku!!

zostaw ta dziewczyne, bo dwie baby w zwiazku to za duzo:P ona znajdzie sobie porzadnego FACETA ( a nie taka ci*ke jak ty) a ty bedziesz mil spokoj i dobre kontakty z rodzina. wychowali cie na ciotę frajerze....

Gość on98192.
Chodzi o to ,że ja namawiałem siostrę na studia w tym mieście co ja... i jak będzie o mnie świadczyło jak teraz się od niej odwrócę i pójdę mieszkać sam z dziewczyną? Matka mnie z domu wyrzuci :o