Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on98192.

Moja dziewczyna nie chce mieszkać z moją siostrą...

Polecane posty

jak moze cie matka z domu wyrzucic jak wynajmujesz swoje mieszkanie dziewczyna i siostra?:)

Chodzi o to ,że ja namawiałem siostrę na studia w tym mieście co ja... i jak będzie o mnie świadczyło jak teraz się od niej odwrócę i pójdę mieszkać sam z dziewczyną? Matka mnie z domu wyrzuci przeciez Ty z matka nie mieszkac cieciu!!! co Twoja matka uposledzona tak jak Ty, ze nie rozumie, ze siostra odpierdala maniane???

Gość eeeeeeeeeeeee.........
japierdole Ty jesteś jakiś niedorozwój!!!!!!!!!!

Gość no i prosze
matka fatalnie wychowała dzieci i teraz obcy ludzie muszą sie męczyć z ta dwójką skrzywieńców za cos takiego rodzice powinni dostawać surowe wyroki

do KoloroweKredki: chodźmy stad lepiej, bo ja juz nie moge wytrzymac:D ciśnienie mi skoczylo hehe

Gość eeeeeeeeeeeee.........
to prowokacja- takich kretynów ziemnia nie nosi

ja pierdole głupia cioto!!!!!!!!!!!!!! nie masz wywalac siostry z mieszkania a usias z nia kiedys przy piwku i powiedziec, ze od dzis jesli chce sobie posiedziec na kompie to ma sie zapytac o zgode, do godziny 10 nie ma prawa wchodzic do waszego pokoju!! (albo wynies kompa do kuchni jak to taki problem, albo niech jej mamusia kupi laptopa!!) poza tym powiedz jej, ze ma kupic sobie co chce, bo twoja panna dziwnie sie czuje z tym, ze ona podbiera jej kosmetyki! aha - i ustalcie ktora połka w lodówce jest czyja (albo składajcie sie na jakies wielkie zakupy raz w tyg i niech kazdy da po 100 zł i problem z głowy) czy to tak trudno??? nie umiesz rozmaiwac z własna siostra?? czy boisz sie młodszej od siebie gówniary?? jezu...

Jakby matka nie była upośledzona to by dawno oddało to coś do adopcji - niestety. Studiuje i niedawno mialam praktyki w szkole specjalnej. Rodzice dzieci uposledzonych sami czesto sa uposledzeni a mimo to wychowuja je normalnie. :/

Gość on98192.
Ale będę stracony u matki... pomyśli sobie o mnie nie wiadomo co.

Gość o ile to nie provokacja
mi się wydaje że to provo,choć sama znam taka siostrunię:D pieprzyła się z połową miasta (małego i każdy to wiedział) i dziewczynę brata od szmat wyzywała:O i brat jej bronił-i się bił z drugą połową miasta która mówiła źle o jego siostrze:D

Ale będę stracony u matki... pomyśli sobie o mnie nie wiadomo co. to masz jakas jebnieta matke, powinna na Twoja siostre zla byc a nie na Ciebie.

Gość echu echu echu
myślę, że jeśli to prawda - to chłoptas i tak nic nie zrobi jest zbyt cienkim bolkiem zeby powiedziec mamusi - jestem juz duzym chlopcem pewnie mamusia utzrymuje syneczka

powiedz to w koncu - matka daje CI na zycie i nie chcesz sie od niej odciac?? i odpowiedz mi na pytanie czy tak trudno pogadac z siostra?????????????????? rozumiem ze ty siostre musisz na rekach nnosic, rano robic sniadania, podcierac dupe jak wyjdzie z wc bo jesli tego nie zrobisz to powie mamie? a mama na ciebie nakrzyczy??:D no wez mnie nie dobijaj...

Gość drożdżówka z jabłkiem
Fatalny z Ciebie kandydat na chłopaka swojej dziewczyny... Uwierz mi, że Twój związek tak jak KAŻDY następny rozpadnie się z powodu Twojego zachowania. Bo w tej sytuacji winny jesteś Ty autorze, a nie siostra. Pozwoliłes jej na takie zachowanie i traktujesz w sposóp, że jest dla Ciebie ważniejsza od dziewczyny. Tak się nie robi jeśli już zdecydowałeś się miec kobietę. Bo to Twoja dziewczyna ma byc z Toba na dobre i złe i hipotetycznie to Wy macie tworzyc rodzine, w takim wypadku siostra to rodzina dalsza. Jak chcesz jeszcze znaleźć swoje jaja to pogadaj z dziewczyną co by chciała zmienić i takie zmiany wprowadź!

Gość gość musi być z jakiegos
zadupia zabitej wiochy tam tak jest swój to swój moze być ostatnim chamem ale to swój, a reszta to obca ( patrz dziewczyna) nie ma na to lekarstwa, taka mentalność, takie wychowanie

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
rany a nie możesz wynająć z dziewczyną mieszkania.Bylibyście sami i nikt by jej psychicznie nie wykanczał.Siostra siostrą, ale w końcu twoja dziewczyna cię kopnie w dupę.Jak myślisz o niej poważnie to zacznij przyzwyczajać się do myśli(bo w twoim przypadku może to długo potrwać), że po ślubie na pierwszym miejscu jest ŻONA, a dopiero później reszta rodziny.

Gość echu echu echu
a twoj ojciec tez jest taki ciapek?

Gość powiem Wam że prowokacja
czy nie, ale ziemia nosi takich facetów :o Mój były maż był taki :o I z tego powodu sie z nim rozwiodłąm :o Ja w ciąży i jego siostra w ciązy. dodam zamezna, mieszkajaca 50 km od nas:o A ten debil z siostrą do lekarzy jeździł, a ja sie sama wlokłam :o

A ten debil z siostrą do lekarzy jeździł, a ja sie sama wlokłam - Zabic takiego ciula to malo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeśli to nie prowo a zalatuje nim .. to Ty jesteś jakis upośledzony :O Twoja siostra to chamka i prostaczka, a Twoja (mam nadzieje wkrótce EX) dziewczyna to naiwny anioł

Człowieku, ile ty masz niby lat?? 22? To zacznij się zachowywać jak pełnoletni odpowiedzialny człowiek, bo do dorosłości to możesz nigdy nie dorosnąć. Rodzina jest ważna, ok, ale każdy kiedyś musi założyć włłasną, i wtedy mamusia siostrunia czy ktokolwiek nie ma prawa być nadrzędny. Jeśli nie umiesz dziewczyny, która może być kiedyś żoną, traktować jako tej najważniejszej, to jesteś żałosny! Każda matka musi kiedyś się odsunąć, oddać syna innej kobiecie, ale widać Ty tego nie chcesz! Z takim podejściem żadna kobieta nie będzie z Tobą szczęśliwa, bo co by nie powiedziała, pobiegniesz do mamusi albo siostruni, a ona zawsze będzie nieważna. Skoro jesteś facetem, a one dwie drą kotym, to nie one maja porozmawiać. To Ty powinieneś okazać się facetem z jajami i ustawić siostrę, uświadomić jej, że jest gościem, zaproszonym gościnnie z okazji studiów, Ze ma nie włazić w Wsze życie i prywatnośc z butami. I albo sie podporządkować, albo znależc lokal z innymi ludźmi. A jeśli na lasce Ci nie zależy, to zlituj się nad nią i teraz ją wyproś, bo z takim jak dotąd podejściem nie stworzysz sensownego związku. Nie można być z kimś w związku jako ten drugorzędny i nieważny- ja się Twojej dziewczynie dziwię, że to znosi. Bo jeśli teraz nie zmienisz nastawienia i nie odetniesz pępowiny (nie musi oznaczać psucia kontaktów z rodziną, a wydoroślenie- to nigdy nie przestaniesz być maminsynkiem. Nigdy nie będziesz facetem z jajami skłonnym do samodzielnych niezależnych decyzji.

Gość powiem Wam że prowokacja
No debil :o Dodam, że siostra miała w tej samej miejscowości rodziców i drugiego brata, wieć jakby mąż jej nie mógł zawieźć, to miała pomoc :o No, ale to mojego ukochana siostrunia była :o Wsiadał w samochód i jechał :o Ja niby mialam do lekarza spacerkiem 20 minut, ale jednak chcialam, żeby przy USG był, czy coś takiego, to nie, dam sobie radę :o Szkoda gadać :o

Gość u mnie podobnie
toksyczna mamuśka i siostrunia kopnęłam w dupe po 3 latach męczarni z popieprzoną trójcą teraz mam wspaniałego faceta a ten kretyn mieszka z mamuśką i siostrunią i niech tak zostanie, tacy faceci nie powinni sie wiązać z rzadna kobieta i pieprzyć komus życia przychylam sie do postulatu dawania wyroków za takie wychowywanie dzieci !!!!

No debil Dodam, że siostra miała w tej samej miejscowości rodziców i drugiego brata, wieć jakby mąż jej nie mógł zawieźć, to miała pomoc No, ale to mojego ukochana siostrunia była Wsiadał w samochód i jechał Ja niby mialam do lekarza spacerkiem 20 minut, ale jednak chcialam, żeby przy USG był, czy coś takiego, to nie, dam sobie radę Szkoda gadać - ale w zaawansowanej ciazy 20 min spacerkiem to wcale nie jest nic takiego tylko katorga i katusze :/

Gość powiem ci co jest źle
jej biedne kobietki - nie sądziłam że takie cipy istnieją a jednak mamy dowód :o:o:o straszne to brrrrrrrrrrrrrrrr