Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssZŁAAAAAA

Rany, chyba zje**ałam kupilam wycieczke do Egiptu,hotel 3*

Polecane posty

Gość sssssssssZŁAAAAAA

za 2345 zł, ALL inclusive. Teraz przegladam oferty last minute i nawet hotele 5* w tej cenie.. My jestemy malo elastyczni (urlopy mamy od 2-17 sierpnia) wiec musielismy albo podjac decyzje teraz albo liczyc na mega farta i last minute... ;( Teraz zaluje ze nie poczekalismy na lasta, zaliczka wplacona-odwrotu nie ma. Pocieszcie mnie..

Gość anglicysaddsada
bo kromek mial wezna o imieniu panda

Gość sssssssssZŁAAAAAA
jestem w gorącej wodzie kapana chyba ehh... Niestety budzet nas ograniczał do wyboru wczasów do 2,500 zł. (mamy po 22 lata). Dodatkowo skusiła nas oferta ALL, no i 2 tyg. Ehhh;( a za ta cene, kto wie, a nóż by się trafiła lepsza oferta w Last Minute. No i hotel 3* podobno w Egipcie to nie za dobrze;(

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Mogę mieć tylko nadzieje, że Arabowie mają wielkie pały... Bo jak nie to nie mam tam po co jechać :o

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Marny podszyw:O

Gość sssssssssZŁAAAAAA
ale jakże trafny, koorwo :classic_cool:

Gość sssssssssZŁAAAAAA
no nie za trafny, faceta mam ;) :O:O:O

Gość pokaż tą ofertę za 2300
do 5 * - chyba jest na jutro...

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Ale przyznam się wam w tajemnicy, że dobry anal na boku nie jest zły ;)

Gość matyldkkaka
wspołczuje bo ja w tamtym roku byłam w Egipicie w 5* i byly niedociagniecia wiec pewnie 3* to sa jakies baraki :( ja bym do Egiptu na 4* uwazala bo musza byc sprawdzone a do 3* to w zadnym wypadku odwolaj miesiac przed mozna i malo stracicie zaliczki jeszcze A ja jade w tym roku znowu do Egiptu i placilam - w grudniu rezerwowalam - 2650zł za tydzien

3*???? Powodzenia! Byłam w 3*+ i myślałam, że będę spała pod namiotem na dworzu, takie warunki...

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Hurghada, hotel Empire.. no jak odwołam stracę 1 zł za dwie osoby. A to dużo. No cóż.. W hotelu siedziec nie będziemy.. luksusów nie wymagamy. Rok temu bylam w Tunezji, również 3* i było swietnie.. wiec sama nie wiem..

bedziesz miała okazje poznać z bliska życie stadne zwierząt hotelowych w ich naturalnym środowisku

Gość sssssssssZŁAAAAAA
ale np. tutaj ten sam hotel, tez 2 tyg, ALL, i prawie 3 tys.. a my o 700zl taniej za jedna osobe (Czyli razem taniej o 1400)...

Empire ma dośc dobre opinie wiec nie panikuj. A nastepnym razem czekaj na lasta.

Gość sssssssssZŁAAAAAA
http://tiny.pl/hhqfc Nikt mnie nie pocieszy?:D Mamy 22lata, cudow nie wymagamy, chcemy wypoczac, poopalac sie, poplażować.. ;) Wycieczki itd.

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Dzieki Paris, to nasz pierwszy wyjazd do Egiptu, jako że obydwoje studiujemy, nie udało się więcej przyoszczedzić. Pracujemy również, stad urlop 2-17.. wiec malo elastyczni jestesmy jesli chodzi o te lasty.. Gdyby nic sie nie trafiło, to siedzielibysmy w domu- a tego nie chcielismy..

jak emipre to jeszcze szcżescie w nieszczesciu

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Szczescie w nieszczesciu tzn?

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Z drugiej strony czytalam o Empire pozytywne opinie. Duzo ludzi tam jezdzi i sobie chwali.. No pocieszam się, wiem. Ale moze jak na 1 raz do Egiptu to jeszcze nie tak najgorzej ten Empire , jak myslicie?;/

z tego co widze hotel z tego linka w sierpniu kosztuje 3510 za osobe na dwa tygodnie, chyba coś nie tak sprawdzasz...

Gość sssssssssZŁAAAAAA
w sierpniu tak, ale mowię o last minute, od 14 lipca.. 2300zl, z ALl, na 2 tyg..

z jakiego biura lecicie?

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Z Sun& fun. Zawsze z tego biura jezdzilam i bylam w 100% zadowolona;) w tym roku przez urlop, musielismy albo od razu wziac Empire, albo czekac na Lasta. Wybralismy to 1, teraz zaluje.. :O

chyba rzeczywiście przepłaciłaś. ale przepadło, nie panikuj i tak wrócisz oczarowana :)

a jeszcze mam pytanie to hotel Empire, Empire Bech czy Empire Inn a z lastem to wiesz raz jest raz nie ma, poza tym często biorac takie ostatki ląduje sie nie w tym hotelu wiem bo pracuję akurat w biurze podróży

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Tutaj ta sama oferta, na 1 sierpnia-> http://tiny.pl/hhqfc a wiec jak widac, 3 tys za osobe.. My placimy 2345 - chociaz tyle, ze mniej..