Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek_759

Co chciałabyś dostać od swojego faceta na prezent??

Polecane posty

Gość kwiatuszek_759

Co chciałabyś dostać od swojego faceta, meżczyzny na prezent?? Wszystkie odpowiedzi piszcie. Pozdrawiam.

Gość kwiatuszek_759
Chodzi ogólnie

Gość kwiatuszek_759
Może być na urodziny, imieniny, na rocznice jakąś, cokolwiek.

ja np dostalam mnostwo maskotek, tak bez okazji bo mial taki kaprys:) kwiaty czasem, perfumy, jakis ciuszek, pierscionek zloty,kosmetyki, zestaw do robienia paznokci zelowych,misia takiego olbrzyma:), stepper:), i jakies tam inne pierdolki, ale za to bardzo mile:)

Gość kwiatuszek_759
anka000 no napewno musialo być mile.

Gość jdjrjerjsjj
ja bym chciala dostac jakis romantyczny wieczor..:D

Gość juz chyba wszystko mam
brak mi pomysłów

fajne tez bylo jak jechalismy jakimis polnymi drogami a on nagle zatrzymal sie, wyskoczyl z samochodu, zerwal kwiat bo rosl przy drodze i mi go dal:D niby nic wielkiego, ale jednak to bylo strasznie fajne...:) no ale to bylo kiedys, bo teraz to nie pamietam co ostatnio od niego dostalam lub kiedy cos podobnego jak opisalam zrobil....:(

Gość qvvarz
ja bym chciala zeby... mi sie oswiadczyl. ale cos mi sie wydaje, ze nie mam na co liczyc :((

Gość kwiatuszek_759
anka0000 Ja też nie pamietam co ostatnio dostalam od swojego chlopaka. Nie przejmuj sie nie jestes sama.

Opcja 1 (na niepogodę): Romantyczna kolacja albo deser, później milusi wspólny wieczór. Do tego relaksująca kąpiel albo masaż i dłuuugie upojne chwile...:D Opcja 2: Spacer z piknikiem, kolorowe i pomysłowe jedzonko na kocyku gdzieś nad jeziorem albo na jakiejś leśnej polanie... Do tego bukiet polnych kwiatów.

Gość kwiatuszek_759
qvvarz Ja by tez to chciala moze kiedys to nastapi.

Gość kwiatuszek_759
entka Ja bym chciala ta druga opcje. tylko wiadomo jak to facet, nie domysli sie.

chyba ja go zaczne obsypywac prezentami zeby mu sie glupio zrobilo:D:P

Gość on_wiatr_ze_wschodu
Dlaczego uwazacie wszystkich facetow za mało domyslnych? Wielu z nas mysli o tym a jednak nie robi tego....byc moze dlatego, że wstydza sie swojej romantycznosci, uczucia i łagodnosci?! Prawdziwy facet powinien byc twardy, nieugiety, macho wiec rzeczywiscie na pikniki i spacery nie macie co liczyc.

Gość ja bym chciala
zeby, kiedy przylece wkrotce do Polski byl na lotnisku i mocno mnie przytulil. bylby to dla mnie najwiekszy prezent. :)

Gość qvvarz
a ja bym jeszcze chciala zeby wiecej uczcia okazywal. zeby mnie tak nagle nawet w miejscu publicznym przytulil mocno i powiedzial "kocham Cie" nie chodzi mi o jakies tam obsciskiwanie sie przy ludziach ale taki normalny uscisk ehh :( mam jakiegos dola dzis wiec bede zamulac...

on wiatr ze wschodu może coś w tym jest. Mój bardzo się peszy w chwilach czułości. Po tylu latach:/ ... Ale dobrze wie,co kocham. Kiedyś mi to dawał i nie było mu wstyd a teraz jest? Nie uwierzę w to,że facetom się tak odmienia.

Gość kwiatuszek_759
anka0000 no moze i tak by trzeba bylo zrobic moze by cos zrobic tym i moze role by sie zmienily.

Gość kwiatuszek_759
Lady of Chaos ja bym tez taki chciala. bardzo romantyczne by to bylo. no widzisz a jednak faceci sie zmieniaja.

Gość Natalietka
kurcze ja to nowy samochod najlepiej taki ktory przyciaga uwage...hehe od dawna chce tez pierscionek zloty taki jaki kiedys zgubilam.Mąż wroci z zagranicy to kupi,jak zawsze...pozdrawiam.

Gość kwiatuszek_759
on_wiatr_ze_wschodu no wiesz co. ale nie mozna powiedziec bo moj byly chlopak z ktorym kiedys bylam to byl bardzo romantyczny i moze wlasnie dlatego mi tego wszystkiego brakuje. a czemu faceci nie moga byc bardziej romantyczni??

Gość ka-fe-
ja niestety nic nigdy nie dostaję :(

Gość kwiatuszek_759
ka-fe- nie mozliwe. jak to nic, doslownie??napewno cos dostajesz.