Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty media

Co Was najbardziej wkurza w Radiu lub TV ???

Polecane posty

Gość anty media

moje typy: - przerywanie ciekawych filmów na Polsacie lub innych stacjach dłuuuuugimi reklamami - bezczelne podgłaśnianie w radiu na reklamach, aż mnie kurwica bierze, jak po piosence ryczy jakaś morda o nowym produkcie - wspominana już na Kafe jeb... Żanet Kaleta i ten jej wstrętny płyn do ci... - głos niektórych prowadzących audycje w radiu, np.Chełminiak, Pawlikowska, i ta nowa Kołodziejska (wszystkie z Radia Zet) aż mnie mdli jak je słyszę ... piszcie swoje typy, jak przypomnę więcej swoich ,to napiszę ...

reklamy głośniejsze niż reszta niepunktualność - mam w gacecie, że film o 20.15 siadam o 20.15 i oglądam 10 minut kretyńskich reklam tylko polska tv tak ma, dziady i jeszcze abo mam płacić? niedoczekanie za takie flejtuchostwo

Gość Agnieszka Szulim
czy jak jej tam, wkurza mnie niesamowicie, zawsze taka jakby z góry na wszystkich patrzyła, nadęta. Jeszcze Beata czy jakoś tak, taka czarna wysoka, na 2 prowadzi telewizję śniadaniową, tańczyłą na lodzie w pierwszej edycji, odpadła szybko, niby najlepiej się ubiera, wkurza mnie jej sposób bycia, sztucznie się śmieje tak he he he

Gość anty media
masz racje Ewo 33, ostatnio miał być horror na Polsacie, bodajże w piątek ,więc siadam przed TV o godz. 00.00, bo miał się wtedy zacząć, a okazało się ,ze zaczął się o ... 00.45. Tyle opóźnienia!!! skandal i tyle ... A co do reklam głośniejszych niż reszta, to faktycznie okropność.Jestem w drugim pokoju, słyszę fajną piosenkę, a za chwilę ... tak głośne reklamy ryczą , że muszę biec do radia i ściszyć, bo zaraz będą skargi sąsiadów, chamstwo w tym radiu jest i tyle ,właściwie w każdym ...

Gość programy
wszystkie głupie programy z pseudogwiazdami- popularnosc ich zblakła, wiec trzeba cos zatanczyc lub zaryczec. Dłuuugie reklamy na polsacie i tvn, bezsensowne teleturnieje na modłe amerykanska. nie cierpie polskich tasiemców,gdzie powtarza sie obsada.

Gość anty media
upujemy wątek ...

Gość karolina pomor 29
nie dość że przerywają filmy reklamami, to jeszcze podczas emisji zasłaniają obraz kolejnymi reklamami