Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranking najpiekniejszych

Najładniejsza piosenka M. Jaksona?!

Polecane posty

Gość ranking najpiekniejszych

Moim zdaniem Billy Jean

Gość kocham wszystie
każdą piosenkę Jego kocham tak mocno że nie sposób wybrać. Jego całego kocham na zabój. to tak jakby wybierać pomiędzy ślepotą i głuchotą, a brakiem kończyn.

Gość michel...24
Ja też uwielbiam wszystkie Jego piosenki, ale ostatnio bardzo mi się podoba "For All Time" :)

Gość ukojenie
każdy jeden najmniejszy dźwięk wydobywający się z jego słodkich ust jest dla mnie błogim ukojeniem. każdy jeden. [ * ] teraz żyje wiecznie i uśmiecha się, szkoda tylko, że za życia nikt nie był dla niego taki jak to teraz wielce pokazuje. michael zasługiwał na dobro, miłość, szczerość i szacunek. teraz jest aniołkiem w niebie.

Gość stripped
ja najbardziej lubie 'dirty diana"; ale tez will you be there... i you rock my world

Gość posłuchajcie sobie utworu
pt: Human Nature - Natura Ludzka. Super jest też Another part of me, Liberyjska Dziewczyna - Liberian Girl :)... kurcze ... każda jedna jest niepowtarzalna i co najlepsze - w zależności od nastroju wybór jest wielki czego nie można powiedzieć o większoći "artystów"... żeby nie powiedzieć wszystkich bo każdy robi na jedno kopyto , w jednej lini melodycznej kolejny syf. Nie to co Idealny Książę M.

Gość alan wilder.
to nie ksiaze tylko król popu

Gość alan wilder.
moje lubione to give in to me, billie jen, earth song, beat it i bad

Gość alan wilder.
somebody's watching me "rockwell" tez mnie rozbraja

Gość say say say

Gość wanna be startin something
to jest to :classic_cool:

Gość wszystkie
w tej chwili słucham ''Jam'', jest świetny!!

Gość lapepape
Wszystkie kocham. kazda niepowtarzalna

Gość płacz smutek i ból
Tak bardzo chciałabym poznać tego człowieka. Być obok Niego. Nauczyć się od Niego tej wrażliwości, delikatności, spokoju i serdeczności. Tyle dobra ze sobą niósł, roztaczał serdeczność, emanował światłem, zostawiał po sobie wszystko co dobre, każdy kto Go poznał mówił , że czuł od Niego sympatię i czułość. Ludzie rozmawiający z Nim nie potrafili oderwać oczu od Jego uśmiechu i spojrzenia. Czysta dusza, gorące serce, wspaniały umysł. Bezinteresowny, szczery, postać pozytywna od początku do końca, przyjaciel każdego... taki był. I LOVE YOU, MICHAEL!! ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=zLEs2SAujRM&feature=related Michael, We Want U back 😭

Gość Michael był wybrany przez Boga
Tego jestem pewna. Nikt nie potrafił wierzyć w talent i zdolności tak małęgo chłopca. Tylko On chorował bardzo od dziecka. Bóg naznacza swoich wybrańców w taki sposób. Wszystko co robił było DOBRE. Chciał uzdrowić świat... Uzdrowił na pewno mnie.

Gość ostatnio najbardziej
podoba mi sie 'keep it in the closet' 'say say say' i 'liberian girl' ssssssuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

Gość Almeraa
a moze swietym zostanie?:p

Gość a ja kocham
earth song i don`t care about us

Gość piłkarkaxD
uwielbiam smooth criminal :D ale każda jego piosenka ma w sobie coś niepowtarzalnego;D

Gość michael forever ..............
keep it in the closet BOSKA!!!!!!!!te jego ruchy biodrami-KOCHAM!!!!!!!! Myślałam, że tylko ja to tak przeżywam, ale widzę, że jest nas zdecydowanie więcej..:( nie mogę się pogodzić z jego odejściem:( na jego ceremonii pożegnalnej płakałam jak bóbr:( umarł król-drugiego nie będzie:(