Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *stokrotka*

DRUGIE DZIECKO - kto jeszcze go pragnie?

Polecane posty

Gość *stokrotka*

Witam wszystkich, którzy starają się o drugiego dzidziusia. Ja staram sie już od roku i niestety nic... A jak jest u was? Jak długo się staracie?

Gość *stokrotka*
Hmm... naprawdę nikt się nie stara...?

Gość *stokrotka*
Gratuluję, za którym razem wam się udało?

ja pragnę ale starać się zacznę za ok. 1,5 roku :)

Witaj!!! Ja urodzilam moje pierwsze dziecko 2 tygodnie temu i pologu zaczynam starania o nowego dzidziusia. Moze to dziwne ze tak szybko chce zajsc w druga ciaze ale pragne aby dzieci byly w podobnym wieku i zeby mogly sie ze soba bawic. Ja urodzilam sie 9 lat po moim starszym bracie nigdzie w okolicy nie bylo dzieci prawie w ogole nie mialam kontaktu z innymi dzieciakami jak bylam mala a potem nie umialam sie odnalezc w grupie przedszkolakow zreszta zostalo mi to do dzis, niestety . :( Nie chce zeby cos takiego spotkalo mojego synka i dlatego postaramy sie z mezem o rodzenstwo dla niego. ❤️ ❤️ ❤️

Gość *stokrotka*
Jagódka, ale czy twój organizm da radę sie zregenerować? To będzie zaledwie 8 tyg po urodzeniu pierwszego dziecka, prawda?

Mysle ze 2 miesiace wystarczy bym sie zregenerowala, jestem mloda (mam27 lat ) pierwszy porod poszedl mi bardzo gladko, synus zdrowy jak ryba wiec mysle ze wszystko bedzie ok. :) A poza tym w ciaze nie jest tak latwo zajsc wbrew pozorom ;P zwlaszcza w moim przypadku (mam bardzo wyski poziom prolaktyny) ale zaszlam po 3 m-cach starania :)

Gość miluśka89
ja mam 3,5 miesiecznego synka a spoznia mi sie okres wiec mysle ze moge znowu byc w ciazy a nie chce teraz, boje sie ze sobie nie poradze. owszem chce drugie ale za jakies 3 lata

STOKROTKO A BYLAS U LEKARZA ? bo rok staran to dlugo... Ja leczylam sie i mysle ze dzieki temu zaszlam w ciaze dodatkowo bralam Castgnus wlasnie w tym 3 miesiacu i wtedy zaszlam , wiec moze powinnas sprobowac??? ❤️ ❤️ ❤️

Gość *stokrotka*
Ja tez mam synka :) Myślę, że to i tak szybko udało ci się zajść za pierwszym razem. Ja chciałam odczekać 2 lata a w sumie teraz wyszły już trzy :(

Gość *stokrotka*
Jagódko myślę ze teraz się wybiorę. Przy pierwszym dziecku udało się za 1 razem. Miluśka, widzisz jak to jest, jedni chcą nie mogą a drudzy odwrotnie :)

ja mam corcie 5 lat i jestem w 11 tytgodniu ciazy mysle ze jesli kogos stac i ma oparcie w partnerze niech ma jedno za drugim chwile sie pomeczyc potem spokoj:P ja niestety nie moglam szybciej ale i tak sie ciesze..:D

Gość miluśka89
stokrotko z synkiem zaszłam w ciążę za pierwszym razem ibardzo sie cieszylisdmy nmimo ze bylismy przed ślubem a teraz to by byla wpada po ślubie... heh śmiesne po prostu

Gość miluśka89
:D

Ja zaczęłam starania luty,marzec tego roku i udało się w kwietniu,jednak w maju poroniłam :( , teraz odłożyliśmy starania :( Tobie życzę powodzenia,ale może faktycznie powinnaś porobic badania,dużo czytałam i może byc wiele powodów przez które ciąża jest nie możliwa,nawet jeśli pierwsza przebiegała prawidłowo. Czasem wystarczy krotko trwałe leczenie i później się udaje :) A ile ma lat twoje pierwsze szczęście ? Ja mam synka,który ma 3,5 lat.

Gość *stokrotka*
Miluśka, a może to i lepiej? moze trafi sie dziewczynka... :)

Gość *stokrotka*
Mida, przykro mi ze poroniłaś. Kiedy znow zaczniecie starania? Moj synek ma 2,5 roku.

do *stokrotka* Sama jeszcze nie wiem,nie zapowiada się prędko,strasznie się boję,że zaś to będę musiała przechodzic-nie dała bym rady:(

Gość barbaskaa
widzę, ze miluśka89 inie traci czasu, już drugie ciąża, no to szykuje ci sie drużyna piłkarska, bo bardzo wcześnie zaczęłaś rodzić.

Gość *stokrotka*
Mida, rozumiem cię. Też bym się bała. Ja zawsze marzyłam żeby mieć trójeczkę.Ale mój zegar biologiczny tyka i obym choć dwójkę miała...

Nie ma co sie czepiac, im mlodsza mama tym lepsza ma wiecej cierpliwosci i szybciej sie regeneruje. Ja zazdroszcze Wam odwagi. Jak wpadne to sie pewnie bede cieszyc, ale specjalnie o drugie dziecko sie starac nie bede, ze strachu przed tym ze sobie po prostu nie poradze.

Gość *stokrotka*
Ja już po trzydziestce, a dokładnie 32. A ty?

Gość *stokrotka*
Oj tez bym chciała tyle mieć :) Możesz zrobić sobie spokojnie przerwę i odpocząć fizycznie i psychicznie.

I tak właśnie zrobię stokrotko ,a Tobie życzę powodzenia :)

Gość *stokrotka*
witam ponownie. Czy jest na tym forum jeszcze ktoś, kto tak jak ja, stara sie o drugiego dzidziusia?

Witam! Ja rowniez bardzo bym chciala miec drugie dziecko. Staramy sie juz dlugo. Za pierwszym razem tez nie poszlo blyskawicznie, ale w koncu sie doczekalam. Natomiast teraz to juz powoli trace nadzieje.