Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest...............

z ladnej dziewczyny stalam sie pasztetem

Polecane posty

kiedys bylam ladna, zadbana, mila, sympatyczna, usmiechnieta a teraz? wygladam jak pasztet, starsznie schudlam, czyje sie nieatrakcyjnie, wszystko mnie denerwuje, jestem zlosliwa w dodatku nie umiem chyba rozmawiac juz z facetami bo zaraz czerwienie sie jak burak:O

Gość kaminkaja
kup sobie magez :) i jedz duzo :) humor sie poprawi i nie bedziesz sie złościć. ... złość urodzie szkodzi :P

Gość co mi jest....................
tak stres byl spowodowany facetem ale to bylo rok temu, chyba jeszcze tego nie przebolalam :O

samo zadbanie o siebie nie pomaga czuje sie wtedy jak debilka :O nie wiem co mi jest

mysle, ze masz w sobie duzo zlosci jeszcze, a stres wplynal na Ciebie tak jak wplynal, sama wiesz najlepiej. zcaznij uprawiac jakis sport, by Twoj umysl mial ujscie na to, co Cie wkurwia nieziemsko i mysle, ze od razu Ty zaczniesz lepiej wygladac, i jeszcze jak zaczniesz normalnie sie odzywiac, robic to co sprawia Ci przyjemnosc i raz na zawsze zaczniesz kazda mysl, ktora przyjdzie Ci do glowy odnosnie tego typa odsuwac, nie wkrecaj sie, po prostu zacznij wtedy myslec o czyms co lubisz.

dzieki ruda....moze masz racje z ta zloscia jest mi przykro ze ktos kto mnie tak potraktowal jest szczesliwy a ja borykam sie z tysiacami problemow:O

Gość ej no co jest
przechodziłam to, tylko że nie wiedziałam wtedy że tak zaczyna sie padaczka

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
A może zrób sobie badania poziomu hormonów tarczycy? Może to z tym jest problem? Objawy są podobne: spadek masy ciała, nerwowość, ciągle rozdrażnienie...

wyniki mam w porzadku

Gość ej no co jest
pogorszyła sie cera, spadek masy, otepienie, ogólna frustracja, rozdrażnienie. tutaj kafeteria ci nie pomoze tylko specjalista. masz dobre wyniki ale zalezy pod jakim katem robione. opowiedz wszystko co sie zmieniło od czasu kiedy czułas sie dobrze i wtedy sie okaze czy to tylko jakas dziwna depresja czy anemia czy inne gówno

wyniki robil mi lekarz powiedzialammu co sie stalo a cala ta syt sie zaczela od momentu kiedy ....facet olal mnie dla innej dziewczyny wiem ze to glupie ale od tego czasu wszystko sie psuje

spoko, teraz Ty jestes nieszczesliwa, a on zachowal sie jak dupek, jednak to do niego wroci, predzej, czy pozniej. ale zycz mu jak najlepiej, tzn wiem, ze teraz moze tak nie bedzie, ale kiedys, kiedy juz sie uporasz z bolem, zycz mu dobrze, a Ty sobie ulozysz zycie, nawet jesli teraz wydaje sie Ci to niemozliwe, mowie Ci to, tak bedzie, obiecuje:)

jakos ciezko mi zyczyc mu jak najlepiej staram sie byc obojetna ale kiepsko mi chyba idzie:(

zaaplikuj sobie lekcję medytacji lub jogi. Od razu świat będzie piękniejszy. Idź do fryzjera, niech Ci doradzi coś twarzowego. Zrób sobie weekens w SPA (nawet w swoim domu). Poczujesz, że żyjesz :)

to nie dziala...probowalam juz

Gość yes you can on
a najlepiej zrob sobie masaz dupy

nie przejmuj sie, kiedy to poczujesz. ja kiedys chorowalam do jednego faceta 3-4 lata, byl to dlugi proces, ale jestem juz wolna:) i teraz nawet nie wiem co ja w nim takiego widzialam.za kazdym razem, gdy go spotykalam wracalo. no straszne. mowie Ci zrob tak jak mowie, wyzyj sie gdzies, nie wiem, skakanka, biegi, rower, co lubisz, zacznij kazda mysl o nim odganiac i w jej miejsce dawaj jakas zabawna:). :):) kazdy przez to przechodzi, poboli i przejdzie.

tak dlugo??????? 😭 ale ja nawet jak sie silnie zdenerwuje mam mdlosci i nie moge jesc chyba jestem slaba czasami mysle ze nigdy nie zapomne, ze nigdy sie w nikim juznie zakocham, a co najgorsze czuje sietaka...bezradna..slaba...zla...ze facet ktory sie mna zabawial teraz jest szzcesliwy to jest takie niesprawiedliwe? czym ja sobie na to zasluzylam?

Gość yes you can on
trzeba bylo sobie lepiej wybierac, a nei zadawac sie z takimi lachmytami. zasluzylas sobie glupota moja krolewno, pojsciem na latwizne

dzieki;) na jaka latwizne? nie wiedzialam ze tak mnie potraktuje

no, tak dlugo:)ale to byla moja pierwsza milosc, mloda bylam, mialam 14 lat i tyle to trwalo:) ale od zawsze dobzre mu zyczylam, bo to dobry i fajny czlowiek i nie skrzywdzil mnie jakims szczeniackim zachownaiem, no ale tyle czasu trwalo leczenie:) pozniej na swojej drodze spotkalam innego, calkiem niedawno, zerwalam kontakt, gdy go rozgryzlam i dowiedzialam sie o co tak naprawde mu chodzi, duzo w ogole przezywalam i cierpialam gdy caly zwiazek sie rozwijal no i tez po nim. dlatego widzisz to normalne:) pomysl sobie, ze to kolejne doswiadczenie w Twoim zyciu, czegos sie nauczylas. a on? on moze teraz jest szczesliwy, ale za jakis czas moze inna potraktuje go tak jak on Ciebie? no niewazne, niech mu sie tam wiedze, olej dziada. pomysl sobie, ze skonczylo sie cos, a moze zaczac cos piekniejszego, daj sobie czas, nie wymagaj za duzo, ale tez nie uzalaj, bo to nic nie da, tylo bedziesz sie dolowala.

Gość Imponento
Rosjanko, jesteś wspaniała! Kocham cię.

nie umiem sie od tego oderwac nie wiem chyba jestem slaba:( a rok czasu to chyba sporo, tymbardziej ze go nie widuje

Gość yes you can on
wystarczyoby zebys znalazla sobie kogos innego i szybko zapomnisz... ale tego nie chcesz to sie drecz. a jakim cudem on cie zotawil skoro byl taki fajny, chyba cos nie halo

bo nie potrafie sie z nikim innym spotykac jakos mnie odpycha

wiesz, tak traktowac drug osobe jako pomoc w wyleczeniu sie z milosci to troche nie fair. tzn ja bym przynajmniej nie chciala byc ta na zaleczenie ran.