Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

Gość woda mineralna_
dziewczyny nie warto sie przejmowac komentarzami wazne zebyscie byly szczesliwe:)

Gość fdbhfnj
tylko poźniej nie kladzcie lapy na pieniadze z funduszu alimentacyjnego DZIECIOROBY i DARMOZJADY nie nie ryczcie ze kasy nie ma,pracy nie ma,mieszkania panstwo nie da,kochany maz porzucił i teraz wielka samotna matka polka

niektórzy nie umieją niestety zaakceptować zdania innych, przecież każda z nas ma inne priorytety a dziecko to nie koniec świata :)

Gość fdbhfnj
to byl jakis podszyw :o z tym funduszem itp :o chociaz po czesci sie z tym zgadzam :D

a czy ktoś tu się żali że państwo nic nie daje i zasiłki małe a mąż porzuca? nie wysysaj z palca sytuacji które nie mają tu miejsca

Gość woda mineralna_
znacie juz plec?

Gość magaaaaaaaaaa
kolorowy owoc w ktorym tc jestes??

ja nie znam małe na ostatnim usg się wypięło stwierdziłam więc że zrobie sobie niespodziankę :D jestem w 3o tyg a Wy?

Gość woda mineralna_
oj dzieci czasami juz w brzuchu potrafia platac figle:) najwazniejsze zeby bylo zdrowe.wymyslilyscie juz jakies imiona?

Gość łok
pewnie wejdz na ogólny,a sie przekonasz,masz internet i telewizję i nie ogladasz jak tez wszystkie "matki polki" placza ze bida az piszczy,jak sciezke do mopsu wydreptuja

Gość magaaaaaaaaaa
ja juz mam coreczke, 15lipca skonczy 5mies:) taki maly kochany smiejoszek:)

Gość magaaaaaaaaaa
moja coreczka ma na imie Klaudia

Gość woda mineralna_
magaaaaa gratuluje:)jak ma na imie?

Gość asia88-84
witam dziewczyny ja rocznik 88 i lezy kolo mnie cudowna 2.5 letnia blondyneczka o niebieskich oczach kinga:) urodzilam skonczylam LO,praca i szkola studium BHP.no i od 2 lat mezulek.

piszesz na tym topiku więc kierujesz swoje słowa do osob na nim przebywających. Precyzuj więc do kogo się zwracasz czy do nas czy ogólnikowo. Jest wiele kobiet klepiących biedę którym wydaje się że wszytko im się należy ale my nie o tym tu rozmawiamy więc nie wcinaj się w temat.

Gość magaaaaaaaaaa
gratuluje asia:)

Gość woda mineralna_
o mi tez sie podoba imie Aleksander dla chlopca:)

Mi bardzo podoba się zdrobnienie ALeks nie wiem czemu ale urzekło mnie to imię :D W sumie obstawiam że będzie syn kopanie mamy po żebrach wychodzi mu idealnie :D

Gość woda mineralna_
mi sie podoba tez nie tyle zdrobnienie a takie imie Aleks czy tam Alex hehe

Gość asia88-84
ja tez rozmawiam !!!!!!!!!!!!!!i chce zaznaczyc ze mimo mlodego wieku bycia mama jestem bardzo szczesliwa gdzyz pol roku temu mialam operacje juz nigdy nie bede mogla miec dzieci!!!!!!!!a mam 21 lat!!!!!! dziekuje megaaaaaaaaaa

asia najważniejsze to być szczęśliwą masz kruszynkę i jest Twoim życiem przecież nie dla każdej z nas muszą być ważniejsze imprezy i znajomi niż dzidzia:) Aleks mi się podoba ale nie znalazłam takiego imienia tylko Aleksander

Gość Kubuniowa
witam wszystkie nowe dziewczyny :) wiedzialam ze nas sie choc kilka uzbiera :) ja zalozylam topik i sama ucieklam :P ale niestety sen mnie zmogl bo rano wstaje do mojego niunia a rannym ptaszkiem to ja nigdy nie bylam :) Na pomarancze i inne nieprzychylnie nastawione osoby proponuje w ogole nie reagowac- po co na darmo tracic nerwy i zasmiecac sobie topik zbedna dyskusja- i tak sie nigdy z nimi nie dogadamy :D Ktos tam pytal o ulewanie---> moj maly ulewa troche do tej pory a ma 6 miesiecy. Wczesniej to bylo nagminne-po kazdym jedzeniu, no ale lekarz powiedzia ze taki jego urok... Dziewczyny mowcie cos o sobie,zaczerniajcie sie no i zapraszam kolejne :D

Gość miła pomarańczka
długo tu nie pobędziecie.... Zaraz sie przypałęta jakaś wredna pomarańcza, będzie czytać wasze posty i wam dogryzać. Dziewczyny z rocznika 87 miały swój topik, ale jakaś wredna pinda zaczęła sie wpierniczać, zalożyły swoje forum i uciekły stad. Lutówki z 2008 też sie tam do nich przenoszą powoli bo u nich na topiku to samo. A na kafe nikt porządku nie pilnuje.

Witam. Jestem 90 rocznik. To dopiero 29 tydzien, a jestem juz w szpitalu :( zagrożenie przedwczesnego porodu. Pozdrawiam.

Gość taka prawdaaa
i ty się dziwisz, ze inni dogryzają, przecież w tak młodym wieku to tylko chore psychicznie dziewczyny zakladają rodziny, bo normalnie myśląca napewno nie.Znam niejedną 18-20 latkę i co, samotna matka, jej rodzice wychowują dziecko, no bo biedactwo się nie wyszumialo, albo moja sąsiadka 21 lat 2 dzieci, ślub brany bo ciąża a ostatni kłótnie no i już rozwód. Ostatnio mi się żaliła, jaki to on wredny więc poradziłam jej niech sobie jeszcze dorobi z 2 dzieci jak idiotka w tak młodym wieku partaczy sobie życie na własne żądanie.

Gość miła pomarańczka
no i sama widzisz. przenieście się stad bo zaraz was zjedza tutejsze Matki Polki, póki topic się nie rozwinał..