Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

ja wlewam wode do butelki a smoczka obok w tej pokrywce na butelke zanurzam smoczka w wodzie...z tym ze ja nie mam tej samosterylizujacej. tak mozna wyparzac kazda butelke. goraca para wyparzy te scianki.

Gość tusiax1
hey dziewczyny ... Jestem rocznik 90 i niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.. jestem zalamana.. Nie potrafie sobie tego wyobrazic. Mam wrazenie ze wszystko sie skonczylo. Tez tak mialyscie ?? ..

nic sie nie skonczylo wrecz przeciwnie zaczelo sie :) zaczelo sie cos nowego wpanialego.nie zalamuj sie bedzie dobrze.boisz sie martwisz to normalne ale bedzie dobrze wszystko sie ulozy zobaczysz :)

Gość tusiax1
ale co ma byc dobrze ?? :(( nawet do szkoly nie zdazylam isc. . . mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu .. jest zle.

nie mysl tak bo depresji sie nabawisz ;) dziecko to cudowna sprawa...uwierz! choc sa czasem chwile zalamania ale mimo wszystko jak tulisz je w ramnionach, jak patrzysz jak spi, na ta niewinna minke... albo jak taki maly szatan ci broi ;) cudowne to jest! zobacz to jest TWOJE DZIECKO... bedziesz mama, bedziesz odpowiedzialna za druga osobe, osobe ktora urodzisz, ktora juz niedlugo bedziesz czula w sobie, osoba ktorej dajesz zycie... na swiecie, w zyciu jest ak ze wszystko mozna mnec za pieniadze, ale co z tego? co z tego ze kupisz sobie bluzke za 200 zl? za chwile okaze sie ze twoje znajome maja takie same... kupisz samochod-po tem go sprzedasz, bo ci sie znudzi... a dziecko? tej milosci... tego przywiazania nie da sie opisac... dzieci sa cudowne! dla twojego dzieciatka to ty jestes calym swiatem, to ciebie kocha od pierwszych chwil, to biecie twojego serca je uspokaja i to przy tobie czuje sie bezpieczne... kochana szkole skonczysz jeszcze... ja na azie jestem z moja coreczka w domu ale po tem mam zamiar zdobywac jakies nowe kwalifikacje... dasz rade! musisz byc dobrej mysli...jak uslyszysz bicie serduszka, jak zobaczysz na ekranie usg jak fika w brzuszku to uwierzysz w siebie i bedziesz szczesliwa! i popisz tu czasem jak dajesz rade i jak przechodzisz ciaze :) trzymam za ciebie kciuki... pamietaj TO NIE KONIEC - TO POCZATEK CZEGOS PIEKNEGO!! ;)

Witam :) Gosianica znalazłam forum heh :) łatwo nie było a i nie wiem czy przeczytałas na poprzednim forum jakim sie spotkałysmy ze wysłałam Ci zaproszenie :) Chyba mozna sie do was dopisac choc ja to jeszcze troszku z brzuszkiem heh ??

Ja sie tu troszku wtrrące do rozmowy: Tusiax powiem Ci tak- Ja jestem z tego rocznika co Ty (1990) jak zaszłam w ciaze zawaliłam dwa egzaminy na maturze . . .. Nie poszłam dalej do szkoły nic. Miałam wiele obaw i wogóle. . . Obecnie za tydzien mam termin porodu i jestem przeszczęslkiwa i powieCi ze mature mam zamiar dokonczyc w tym roku a od września moze jakas szkoła. Nie mówie ze wszystko jest kolorowo bo z Mezem mieszkam u moch rodziców ale wiem ze to nie koniec swiata :) Zycze Ci zebys tez znalazła w sobie radość i spojrzała na to z całkiem innej (zapewniam- lepszej) perspektywy :)

Hej dziewczyny :) dawno nie pisałam, bo nie mam internetu na nowym mieszkaniu... Jest cudownie :) Studiuje zaocznie, Aleksander rośnie jak na drożdżach :D Jestem przeszczęśliwa :D Aleksander ma już 4 miesiące i 5 dni waży już chyba ponad 6 kg, a taki był okruszek malutki. Jest bardzo żywym dzieckiem, jakby mógł, to by wstał i biegał, a na razie jak ktoś mu poda rączki to się podciąga i siada, albo robi coś na kształt mostka :D Co do jedzenia przy karmieniu piersią, to przyznam, że jadłam wszystko a mały super przybierał dzięki temu na wadze i ani razu nie miał kolki :P A to wszystko z lenistwa i z tego, że jak się naczytałam czego nie wolno to praktycznie tylko wodę niegazowaną mogłabym pić :P Pozdrowionka dla was wszystkich :D

Gość rocznic 89.... dobrze że nie 9
95 o mój boże.. a gdzie wyksztalcenie, praca, kariera.... zal mi was

ja tez jestem rocznik 90 i planuje ciaze przez trzeci miesiac .. mam nadzieje ze teraz sie udało. w moim przypadku bardzo sie ciesze razem z moim chłopakiem ze bedziemy rodzicami i trzymamy kciuki zeby nam sie w koncu udało. on studiuje ja sie ucze prywatnie to nie jest koniec swiata. moim zdaniem dobrze teraz jak sie zajdzie w ciaze niz by tam sie miało 30 czy wicej lat. a tak teraz sie odchowa i potem bedzie spokuj:)) pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życze powodzenia:)