Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

hej :) Jestem rocznik 89 :) Za miesiąc i 2 tyg będe mamusią :) Termin: 25 sierpień :) P.S. nie przejmujcie sie "tego" typu krytyką.. Nie warto ;)

Gość aaaaaaaalllllliiiiiiiiiiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, a pozniej kliknij TAK!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Mowisz chore psychicznie dziewczyny maja rodzine w tym wieku... A co powiesz na "dojrzałe emocjonalnie" kobiety kolo 30 ktore jak sie okazuje trzymaja po kilka lat swoje zamordowane własnoręcznie dzieci w beczkach? Albo pedofilach? Przeciez to niby tez dojrzali mężczyźni! Nie osądza sie ksiazki po okładce!

Gość szok po prostu szok
To forum to jedno wielkie bagno. O nic nie można normalnie zapytać bo zaraz jakieś pizdy się zlatują i dorzucają swoje 3 grosze. Wcale się nie dziwie, że dziewczyny stąd odeszły....

Dziewczyny nie reagujcie, nie ma sensu. Bedzie duzo troli, bedziemy sie przenosic :)

BlackAngel no to zycze szczesliwego rozwiazania 🌻 Kurcze pamietam jeszcze tak niedawno to ja chodzilam rozemocjonowana ze to juz...ach ten czas leci :)

Gość sratutatu
nieuki z bachorami będą siedzieć całe życie na garnuszku rodziców :D

Gość Truskaawa
Ludzie, dajcie dziewczynom spokój. Każdy ma swoje życie, niektórzy wybierają karierę inni rodzicielstwo. Nie widzę problemy żeby później skończyć szkołę, jak dziecko podrośnie. Znam takie osoby i dały sobie jakoś radę :) Jeśli kobieta czuje się dojrzała i gotowa, a na dodatek ma kochającego mężczyznę to w czym problem...

Gość sratutatu
chyba zartujesz, zostana nieudacznikami i pasozytami do konca zycia :)

Gość Truskaawa
Czemu tak uważasz? Na szkołę nigdy nie jest za późno.

Gość sratutatu
z bachorem pod pacha do szkoły nie pójda

Gość Truskaawa
Zależy czy będzie się miał kto dzieckiem zająć. Jeśli tak to w czym problem? Zazwyczaj dziadkowie pomagają... Ja jestem poprostu obiektywna

Gość sratutatu
ja pi***e "sratutatu" tymasz normalnie choro w mozgu;/ pewnie masz kompleksy ze nie ma kto cie wydupic;/ zadroscisz im ze maja takie plany bo ty zapewne ich nigdy nie bedziesz miala;/ szkoda mi cie laska;//

Gość Truskaawa
Mylisz się. Mam kochającego mężczyznę od 2 lat i nie mam kompleksów w porównaniu do Ciebie. Ja mam plany, nie takie jak one, ale ja potrafie to zrozumieć, nie tak jak Ty. Kobieta ze studiami nie musi być w cale lepszą matką, jeśli tak sądzisz to jesteś poprostu zacofana.

Gość Truskaawa
Oburzasz się jakby Ciebie, conajmniej nikt od jakiegoś czasu pożądnie nie przedymał.

Gość maaaarceeelaa
ja pi***e "sratutatu" tymasz normalnie choro w mozgu;/ pewnie masz kompleksy ze nie ma kto cie wydupic;/ zadroscisz im ze maja takie plany bo ty zapewne ich nigdy nie bedziesz miala;/ szkoda mi cie laska;// pardom to bylo do "sratutatu" truskaweczka gratuluje madrego mozgu:):):)

Gość Truskaawa
Nie doczytałam. Sorka, muszę sobie kawę strzelić żeby się przebudzić :)

Gość maaaarceeelaa
hehehe nie szkodzi;) smacznej kawusi;) ja juz dopijam...

Gość hehe ale nieudacznice
dziecko kazdy debil potrafi zrobic, jak widac jestescie skonczonymi nierobami bez zadnych ambicji. przy dziewczynach, ktore normalnie studiują, pracują jestescie godnym pożałowania dnem

na pewno rodzice sa was z dumni,ze zamiast zdobywac wykształcenie i cos w zyciu osiągnac, to wy osiągniecie jedynie obsrane pieluchy, bo juz was picze swędzą. PATOLOGIA

ciepła płomieniem, pokazałąś swoje prawdziwe oblicze-tępej i wulgarnej gówniary, nic dziwnego ,ze jedyne co umiesz to robić dzieci. Zazdrosc-a czego ja mam zazdrościc takim nieudacznciom jak wy ? dziecko moze kazdy debil zrobic

po pierwsze wykształcenie a kultura to dwie rozne sprawy, po drugie jak mozesz byc wykształcona skoro ile ty masz- 20 lat? ja rozumiem ,ze jestes sfrustrowana tym ,ze bachor z wpadki, no ale miej przynajmniej odwagę spojrzeć prawdzie w oczy-przegrałaś zycie, tak jak i twoje koleżaneczki mamuśki w wieku 20 lat, haha, dobrze ktos juz wczesniej napisał-pasożyty. po co zdobyc sie na niezależnosć, najlepiej nogi rozłożyć i siedziec w domu całymi dniami.

wiesz co ja się z tobą nie zgodzę . ma dziecko i wcale mi nie przeszkadza ono w zdobywaniu wykształcenia . mam kochającego męża który zajmuje się synkiem kiedy ja jade na weekend do szkoły . momo ze mam dziecko nie zrezygnowałam z nauki . można zdobywac wykształcenie i mieć rodzinę w niczym to nie przeszkadza

ty juz pokazałas na czym ci zalezy- nauki to ty raczej nie masz w głowie :P

Gość maaaarceeelaa
zajmij sie swoim zasranym zycie dzi**o z wyksztalceniem;/ ciekawe czy ktos cie zechce kidys:D:D:D:D takiegopojeba nikt by w domu nie chcil chowac:D:D a twoja mama ci jeszcze pieluchy zmieniela ja to bym cie w dupe nakopala zebys w trawie sie myla:/ totalna idiotka:/ jakmasz jakies wyksztacenie to spoko zastanow sie kiedy ciebie pizda bedzie sfedziec wiesniaro bez mozgu.....!!

nie rozśmieszjacie mnie z tymi waszymi zaocznymi w kozich wolkach-śmiech na sali. zaoczne maja sens , jesli sie jednocześnie zdobywa doświadczenie.

teraz to mnie rozwaliłaś- starałaś sie o dzieciaka w takim wieku, to naprawdę świadczy tylko i wyłącznie o twojej TOTALNEJ GŁUPOCIE

SPADAM STĄD, BAWCIE SIĘ DOBRZE NIEUDACZNCIE WE WŁASNYM SOSIE I POCIESZAJCIE ILE TO JESZCZE OSIĄGNIECIE W ZYCIU, HAHAHAHAHAHAHA

Gość maaaarceeelaa
szkoda mi cie.... zje****ś topik to sobie siedz tu sama:/:D:D:D:D