Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_berry_she

co jedliscie na sniadanie lub jecie DDDDDDDD

Polecane posty

piatek wiec co bezmiesnego zjem kanapeczki z pomidorkiem i ogoraskiem;) smacznego!

Gość Salcesun i syrdelki jatem

Gość gruszkakula
Dwie kromki białego chleba, jedna z serem wędzonym, druga z Nutellą. Zielona herbata do tego.

Gość pfooska
jagodziankę

kocham fetę,goudę,włoski,pleśniowe,parmezan...wszystkie kochaaam jestem serowym pochłaniaczem:D

Gość Ale w pytke Zbysia Wy
Slabo jecie ! Ja bym takiego jedzenia do ust nie wzial ! Ludziska nie stac wasz na lepsze jedzenie ?

Gość gruszkakula
Uwielbiam sery, poza tymi z zieloną i niebieską pleśnią. Gouda, dobry edamski, oscypek, kozi (MNIAM!), wędzony, camembert...

Gość A co Ty chcesz o nas
wiesz , ze na tym forum tylko biedota siedzi . Bogaci to kichaja na takie forum !

nieeeeeeeee no bez przesady xD ja bidna nie jestem nie wiem jak ty xD milionow tez nie mam zyje na luzie niczego mi nie brakuje :)

gdybym byla biedna nie miala bym gdzie mieszkac nie miala bym neta co jesc a wiedzie mi sie dobrze mam pieniadze na to co chce nie musze sobie niczego zalowac kupuje co chce a biedny czlowiek nie ma nic a ty co masz

Wez np; blac_berry_she Siedzi teraz na forum , bo ma dzis druga zmiane w hipermarkecie . Zarobi 1300 PLN na reke i Powiedz sam za co ma ona szalec , co sobie kupi za te 1300 zl ? Zyje sobie skromnie , je najtansza zywnosc .

Gość diabel_boruta
chleb razowy z serem pomidorem chrzanem i zywiecka serek ze szczypiorkiem tran popity woda mineralna marchewka

Albo taki np ; xyz i abc Jest sanitariuszem na wytrzezwialce zarabia 1600 PLN na reke . Powiedz co on ma jesc ? Za 1600 zl , tez nie zaszaleje .

po 1 ja nie pracuje bo jestem w ciazy xD po 2 nie mieszkam w Polsce a po 3 napewno jem lepiej od Ciebie :D a po 4 przykro mi ze zarabiasz tylko 1300 zl i jesz najtansza zywnosc :)

Gość aaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaa
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, a pozniej kliknij TAK!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!