Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzw niezalogowany

Petycja - kafeteria także dla mężczyzn

Polecane posty

Gość pzw niezalogowany

Uważam, ze kafeteria powinna przestac oficjalnie byc forum jedynie dla kobiet. Przeciez i tak obecnie większą cześć stanowią faceci, jako faceci lub podszywacze w roli kobiet. :classic_cool:🖐️ Nazywanie kafeterii from dla pań niesie ze soba dosć powazne ograniczenia. Przede wszystkim nie mozna otwarcie przeglądac tego forum w pracy, bedąc facetem. 😭 Oczywiscie w obawie, przed zostaniem sklasyfikowanym jako zniewieściały homoseksualista. 😭:classic_cool:🖐️ Poniewaz wielu facetów tak właśnie mysli, czestosc odwiedzania tegoż forum jest duzo niższe niż w przypadku oficjalnego stanowiska co do uniwersalnosci tegoz forum wzgledem płci. :classic_cool:🖐️ I nie ma co ukrywac, ze jest to zwykła dyskryminacja. 😭🖐️ Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Podpisujcie się pod moją petycją, proszę 😭🖐️

Gość pzw niezalogowany
Zgadzam się albowiem moderetki są tu nad wyraz emocjonalne i usuwają niewygodne posty facetów wedle swojego widzimisie. :(😠🖐️

Gość Pani Zadecka
to nie jest dobry pomysł. coś jest tylko dla kobiet i mężczyźni niech nie pożądają tego. dlaczego jeśli jest coś tylko dla mężczyzn to kobiety godzą się z tym. np. bycie księdzem . jak to będzie forum dla wszystkich to zrobi się czat, przyjdą zboki i nastolatki :(

Gość Majtki mi się spruły
zniewieściali są fajni :) podszywacze jeszcze lepsi, mają mega poczucie humoru :)

Gość pzw niezalogowany
"jak to będzie forum dla wszystkich to zrobi się czat, przyjdą zboki i nastolatki " Halo a co niby jest teraz? :P🖐️ "coś jest tylko dla kobiet i mężczyźni niech nie pożądają tego. dlaczego jeśli jest coś tylko dla mężczyzn to kobiety godzą się z tym. np. bycie księdzem . " Jak nie? ZE niby kobiety nie pożądają stanowiska księdza? 🖐️ Pewnie że by chciały, gdyż to lukratywna posada ale kosciół to nie ejst instytucja swiecka wiec wiele zdziałac nie mogą. :classic_cool:🖐️ Po drugie jest wiele przykładów, gdzie kobiety się pchają do zawodów zdominowanych przez facetów. Oczywiscie nie tych ciezkich, jak np. górnictwo, tylko pozycji pierdzistołkowych. :classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
zniewieściali są fajni No cóż powiem współpracownikom, ze jestem fajny. :classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
Mało tego, gdy nikt nie patrzy lubie wskakiwac do cysterny z szambem i udawać, ze zwiedzam głębiny morza Bałtyckiego. :classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
No właśnie. A przeciez jeżeli więcej facetów będzie się tu pojawiać, to jest większa szansa, że jakis sie za nie wezmie. :classic_cool:🖐️

Gość pzw niezalogowany
Pierwszy raz musi bolec.:classic_cool:🖐️

Gość różaburger
ale tak jest fajnie :) nielegalnie :) czaicie moja firma, 5 facetów w garniturach i wszyscy na kafeterii :)

Gość pzw niezalogowany
No właśnie dlatego, ze połowa to faceci. :P🖐️ Hmmm nielegalnie ale równiez kompromitujaco. 😭:P🖐️

Gość różaburger
moim fetyszem jest kompromitacja i poniżenia, gdy znajomi przylapali mnie na jedzeniu z podłogi albo siadaniu na desce klozetowej :) lubię się wstydzić i kajać

Gość pzw niezalogowany
Tez lubie jeśc z podłogi. :classic_cool:🖐️