Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrawek nieba

zgwałcona dwa razy

Polecane posty

widzisz niektorym samcom wystrczy kolano pokazac i juz opanowac popedu nie moga....

bo tak na marginesie , troszke odbiegajac od tematu tylko 1 raz slyszalam, ze kobieta zglwacila kobiete (ale nie mam pojecia jak to wygladalo).

Gość dla mnie to podeptanie
niestety :(

kobieta moze zgwalcic druga butelka. po drugie- kazdy ma prawo sie wypowiedziec zgoda. ale sa pewne granice ktorych sie nie przekracza na przyklad sie z tego otwarcie nie nasmiewa. taka niepisana regula.

Gość skrawek nieba
zgwalcona przykro mi :( gwalt jest strasznym przezyciem. Udalo ci sie jakos dojsc do siebie po tym wszystkim?

Gość dla mnie to podeptanie
kiedys czytałam, że zgwałcone kobiety dość czesto wolałyby umrzeć(nie sa w stanie poradzic sobie z ta sytuacja) ale po dobrej terapii zadko która tak już mysli. Raczej mówią zostałam zgwałcona ALE ŻYJĘ!!!! bo zycie to najwieksza wartość! tylko droga do takich wniosków nie jest ani łatwa ani krótka...

Gość zgwalcona
skrawku nieba, doszlam do siebie po wielu rozmowach z psychologiem i z takimi dziewczynami jak my. Tylko terapia w grupie moze zdzialac cuda. A co do tego, ze niektorzy nie wierza ze zostalas zgwalcona dwa razy- na terapii poznalam dziewczyne ktora w dziecinstwie molestowal ojciec. Pozniej, w doroslym zyciu zostala zgwalcona. Nie mozliwe? A jednak! zadna z nas nie ma napisane na plecach "zostalam juz zgwalcona/molestowana/, idzcie gwalcic inne".

Gość skrawek nieba
chodzilam na terapie. bardzo mi pomogly. po pierwzym gwalcie nie bylo tak zle jak teraz. myslalam ze on mnie kocha a on chcial tylko jednego. Nie zrozumial odmowy. wzial co chcial, skatowal i wyszedl :( Boziu, jaka naiwna bylam :(

Gość myślałaś że cię kocha
a długo byliście razem? Sypialiście ze sobą?

Gość skrawek nieba
bylismy ze soba 6 miesiecy. Nigdy z nim nie spalam.

Gość myślałaś że cię kocha
Piszesz, że Cię skatował. Byłaś u lekarza? Zrobiłaś obdukcję?

Gość skrawek nieba
nie. nie chce przechodzic przez to ponownie. po gwalcie przez tydzien nie wychodzilam z domu, w pracy wzielam urlop.

Rozumiem, ze kobieta zgwalcona cierpi, to naturalne . Ale kurcze dziewczyny czemu Wy nie walczycie o kare dla tych zwyrodnialcow? :/ tego nie rozumiem i nie mogę pochwalić!!! dajecie im w ten sposob przyzwolenie \"idz i bzykaj na chama dalej, przeciez i tak Ci to nic nie zaszkodzi!\" :/ moze to brutalne ale taka prawda. To przestepstwo i trzeba to zgłosić! to nie jakies tam dziecinne grozby, nie uderzenie w twarz! tylko zmuszenie do czynnosci seksualnej bez zgody partnera , podajac go do sadu wyjdziecie z roli ofiary, zawalczycie o wlasna godnosci i o kare na ktora zasluzyl!

Gość skrawek nieba
mojego pierwszego oprawce zadna kara nie spotkala. Za to ja zostalam upokorzona. Drugi raz tego nie zniose.

A mialas dowody? nie zostal skazany? kobiety , ktore po gwalcie udaly sie na obdukcję miały na papieku , ze zostala zgwalcona. Szly do sadu, udowadnialy ze gwalciciel nie ma alibi, walczyly o siebie i wierz mi ze nie jedna wygrała. A nie jeden zboczeniec gnije w kiciu , byc moze sam znoszac tam gwalty! wiec kiedy nie daj Boze spotkaloby Cie to kolejny raz tez masz zamiar odpuscic? najlatwiej sie poddac! powiedziec "nie ja nie mam sily to i tak nic nie da".

Gość kjashdjsk
wiem ze to zabrzmi banalnie ale trzymaj sie cieplutko, bedzie juz tylko lepiej, na pewno :D przytulam cie mocno i wiem ze wkoncu przyjdzie i czas na ciebie na szczescie i radosc w twoim zyciu i ktos-cos wkoncu wynagrodzi ci wszystkie twoje krzywdy, jestes i tak bardzo silna osoba, ja bym sie zalamala totalnie,dobrze ze chchesz rozmawiac, swiadczy to tylko o tym jak silna jestes i szybko z tego wyjdziesz :D takich ludzi jak ty spotyka wiele szczescia w zyciu... w swoim czasie oczywoscie, jestem pewna ze spotka cie jeszcze wiele dobrego i koszmar zamieni sie w wspomnienie. podziwiam cie, na prawde szacunek dla ciebie za sile ktora masz w sobie!!!! trzymaj sie cieplutko!

Gość skrawek nieba
tamtego faceta rodzice z tego wyciagneli. Jegoo ojciec jest dosyc znana i wazna osoba w moim miescie. Ja zostalam uznana za ta ktora sprowokowala choc wcale tak nie bylo :(

zgadzam sie z kims wyzej masz sile. Wykorzystaj ją. Walcz o siebie. Nie daj się!!! Wiesz autorko w moim mieście mieszka kobieta, dobrze po czterdziestce. Wracała parkiem do domu (w dzień!) nagle z krzakow wyskoczyl jakis facet , złapał ja za kark i przystawil noz do gardla, powiedzial , ze jak tylko pisnie albo sie ruszy to ja zabije , zgwalcil ja, uciekl . Ona pobita , cala pokrwawiona oczywiscie jak tylko ja puscil tez zaczela uciekac , spotkala jakas kobiete , ta wezwala policje , pogotowie. Zrobili jej badania, doszli co to za mezczyzna. On siedzi a ona spi spokojnie. I nie ma poczucia, ze jest ofiara. Zemscila się. Doszla do siebie i zyje pelnia zycia. Wiec wierz mi ze mozna. Warto walczyc.

Gość skrawek nieba
kjashdjsk dziekuje za cieple slowa. Mam nadzieje,ze twoje zyczenia sie spelnia i bede szczesliwa. Dziekuję

autorko , dlaczego po jednej probie sie poddalas? a jakies apelacje, cokolwiek? nikt nie jest ponad prawem! to ze jego ojciec ma kase i jest dobrze ustawiony o niczym nie swiadczy!

Gość skrawek nieba
Wtedy sie zalamalam, chcialam uciec od tego jak najdalej. Wyjechalam i chcialam zapomniec, poznac kogos kto mnie nie skrzywdzi.

a szkoda. Bo uwazam, ze popelnilas blad. Ucieczka nic Ci nie da, sama widzisz. Poki nie pokonasz oprawcy , nie pokonasz strachu przed nim.

Gość Niebieska Orchidea
Skrawek nieba, przykro mi że cię to spotkało. Na pewno nikt, kto tego nie przeżył nie wie co czujesz. Nawet nie wiecie jak mnie w kurwia takie pieprzenie, że kobieta sprowokowała. To co mamy k urwa latem chodzić pozakrywane , a zimą też się gwałty zdarzają przecież, a żadna nie chodzi rozebrana. Ladaco ty cipo ciebie za to pierdolenie powinno się powiesić za j aja na drzewie a potem je na żywca odciąć.

Gość skrawek nieba
Po tym wszystkim co sie stalo chce zaczac zyc na nowo. Calkowicie oddalam sie pracy, ktora sprawia mi ogromna radość. Juz nigdy nie zwiaze sie z mężczyzną. Chcialam znowu uciec, wyjechac. Ale to nic nie da :(

Gość Niebieska Orchidea
Ja też, zaraz by zboczeńcom się odechciało gwałtów. Na stół, upierdolić fiuta, wypieprzyć gnoja na ulicę i tyle.

Gość Niebieska Orchidea
Skrawek nieba przepraszam,że pytam a bardzo mocno bolało cię to w sensie fizyczny( pochwa)? Przepraszam, że pytam.

Ale czemu Ty masz sie nie wiazac? Czemu Ty masz byc sama i ponosic konsekwencje ich czynow? naprawde tego chcesz?

Gość skrawek nieba
Bol byl straszny, wprowadzal czlonka na sile do suchej pochwy. przyciskal mnie mocno cwoim cialem, dusilam sie, nie moglam zlapac tchu. stracilam przytomnosc. Podczas drudiego gwalty nie wiedzialam co bardziej boli: pochwa, cale cialo od bicia czy dusza... :(