Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O MÓJ BOŻE

Szef policji Los Angeles wyznaje po raz pierwszy prawdę publicznie!!!!!!

Polecane posty

Gość O MÓJ BOŻE

Wszystko wskazuje na to, że Pan Jackson został zamordowany. Mói. Potwierdzono oficjalnie w CNN , że nie można wykluczyć morderstwa ponieważ wszystkoie dowody na to wskazują.

Gość heniek z lublina
zapodaj linka

Gość O MÓJ BOŻE
Włącz Tvn 24 Jeszcze na pewno będą to pokazywać dziś!! Mam nadzieję, że prawda wreszcie wyjdzie na jaw :( że mordercy się nie upiecze mimo dopracowania planu i łapówek. Nie może :( Czułam od początku... ten telefon na pogotowie - głos obojętny i nie wiadomo do dziś kim była osoba... nagły zgon M. Podobno pół godziny wcześniej stał na dworze i pozdrawiał fanów, rozmawiał z ludźmi i dawał im autografy, a po pół goodzinie już miał nie żyć!!!

Gość nie chce mi sie żyć
właśnie tata mi mówił dziś to samo o tym orderstwie że jakiś tam szeryf czy policjant prowadzący dochodzenie po raz pierwszy powiedział prawdę , wcześiej dla dobra śledztwa niby nie mógł... poryczałam się.... i tak najważniejszych rzeczy nie wiemy i dowiemy się po długim czasie bo nie mogą mówić o tym. pewnie jakbyśmy okoliczności poznali to ciężko byłoby w to uwierzyć. widzicie ... od samego początku ktoś idealnie wszystko tuszuje i oby policja nie dała się przekupić !

Gość zaraz chyba dostanę zawału
znam stronę Kalifornijskie newsy i zaraz poszperam, jak coś będzie to przetłumazę Wam tu. 😭 czuję bezradność słąbość zakurwisty żal i złość!!

Gość O MÓJ BOŻE
ale sie frajerzy przyjeliście. podobno Kopernik też nie żyje i zamordowali go Indianie. cha cha cha. MJ umarł na syfilis ten sam , który wykończył Lenina. widać slawni ludzie zdychają na syfilis

Gość faktycznie jest to w necie
Policja: Jackson mógł zostać zamordowany To jedno zdanie wprawiło w osłupienie fanów Michaela Jacksona na całym świecie. Szef policji z Los Angeles twierdzi, że Król Popu mógł zostać zamordowany. Szef policji z Los Angeles William Bratton nie wyklucza, że Michael Jackson mógł być zamordowany. Morderca upozorował śmierć , rozgłosił uzależnienie M od lekó i wmawia innym , że M sam wstrzyknął sobie tzw złoty strzał.

Gość chyba tylko ja tak to
wszystko przeżywam. dostaję już obłęd normalnie. jak usłyszałąm o morderstwie to jakbym dostała obuchem w łeb!!

Gość chyba tylko ja tak to
nie bede mogła się przez miesiąc pieprzyc z moimi chłopakami z naprzeciwka.

Gość tak... wlaśnie na TVN
we wiadomościach potwierdzono informację na 100%. Michael został zamordowany... Aż oddychać nie mogę z tych nerwów, rzygać mi si chce na maxa

Gość kleo99
Moze ktos podac wiarygodna amerykanska strone? Na Cnn nic takiego nie ma. Wiem, ze rozwazaja mozliwosc oskarzenia lekarzy, ktorzy dostarczali mu niebezpieczne leki o nieumyslne spowodowanie smierci, ale o morderstwie nic nie pisali...

Gość za uchem czy przed uchem
o kurde cała strona artykuły o nim http://www.tmz.com/

Gość cghvbgfh
O MÓJ BOŻE ale sie frajerzy przyjeliście. podobno Kopernik też nie żyje ' hahahah tylko p o d o b n o /??? no co ty ? Kopernik zyje, chooj z tym ze urodzil sie w 1473 roku, jezeli tylko podobno nie zyje to musi zyc na pewno hahahahahahahaha

Gość morderstwo z premedytacją
zaplanowane z zimną krwią. ktoś od dawna podtruwał michaelai dobrze wiedział co robi i jak zrobić z michaela lekomana tym samym odwodząc podejrzenia od siebie jako zabójcy.

Gość kleo99
Same plotkarskie portale chcace wzbudzic sensacje. Szef policji powiedzial, ze dopiero po badaniach toksykologicznych bedzie mozna ustalic przyczyne smierci MJ i jesli okaze sie na przyklad, ze zmarl przez niebezpieczne leki przepisane przez lekarzy, to moga oni zostac postawieni w stan oskarzenia. Nie ma zadnego slowa o morderstwie.

Gość za uchem czy przed uchem
dlaczego? z powodu pieniędzy?

Gość kleo weź ku.wa włącz tv
zanim zaczniesz pieprzyć bzdury. Michael został zamordowany , a to że sprawa jego śmierci jest tak niejasna tylko potwierdza to, że ktoś skutecznie zaciera wszelkie tropy!!!!!!!!!!! po drugie sam fakt, że nic nie wiadomo potwierdza morderstwo - nawet jeśli policja coś wie to nie może powiedzieć tego .... dlatego nikt nic nadal nie wie. normalnie PRZYCZYNY ZGONU ZNANE SĄ W CIAGU KILKU DNI! a od śmierci M minęły ponad 2 tygodnie!

Gość serafinka002
nie no kurwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! zamordowany???????????????????

Gość kleo99
kleo weź ku.wa włącz tv, To ty wlacz telewizje, np. CNN czy Fox lub wejdz na ich strony i poczytaj sobie co tam jest napisane, a nie podniecaj sie newsami portali plotkarskich czy tez polskich artykulow przetlumaczonych przez debilnych tlumaczy. Policja czeka na wyniki badan toksykologicznych, tak trudno to pojac? Jako ze MJ bral wiele srodkow trwaja one dluzej, bo musze byc mega dokladne. Poza tym nawet jesli policja podejrzewa inna przyczyne smierci, to nikt publicznie nic nie powiedzial. Posilkuj sie wiarygodnymi zrodlami, a nie poszukiwaczami sensacji:O