Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rad

Ktoś wyrzucił maleńskiego kotka..

Polecane posty

Gość Rad

Ludzie to pierdolone świnie. Ktoś nad ranem podrzucił do sklepu zoologicznego, a raczej pod jego drzwi maleńkiego, około 1,5 miesieznego kocurka w okropnym stanie. Miał pchły, kleszcza, chora skóre, wielki brzuch od robaków, był głodny, zmarzniety a do tego pudło było zaklejone taśmą bez otworów z dostepem do powietrza!!! Dobrze, że pracownica sklepu przyszła do pracy wczesniej bo kot umarł byw meczarniach! Teraz jest juz bezpieczny u mnie, ale jestem tak wk*rwiona, że poprostu nie rozumiem jak można tak traktować zwierzeta, po co wogóle pozwalać na ich rozmnożenie!

Gość józio
głupi. mogli go podchodować na czapkie

Gość dobrze że go uratowałaś

Gość szare bure pręgowane
Przybij piątkę. Ja w zimie zgarnęłam takiego zamarźlaka z ulicy. :)

moj luby przyniósł mi do domu(na moje prośby) tez malutkiego futrzaka,błąkał się po przystanku tramwajowym,chował w krzakach,od czasu do czasu próbował wyjść do ludzi.Teraz ten futrzak waży 7kg i dziś połamał mi karnisz na którym wisiała firanka w kuchni. Nie wiem skąd taka nienwiść do kotów w ludziach.Mój też za kotami nie przepadał,kiedyś jednemu zrobił małe kuku,zjebałam go wtedy na maxxa i teraz uwielbia nasze koty(mam 2) :)

Gość doświadczona z sianem
"Nie wiem skąd taka nienwiść do kotów w ludziach." Niewątpliwie z powodu kompleksów na tle wyższości kotów nad ludźmi ;)