Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadinne

kogo uczulaja zapachowe wkladki higieniczne?

Polecane posty

Gość grenadinne

bo mnie tak. i wlasnie sie zastanawiam jakie kupowac, zeby nie uczulaly i byly wygodne. macie jakies typy?

mnie uczulają i to nie tylko wkładki zapachowe ale i np. chusteczki nawilżane do higieny intymnej czy podpaski z wyciągami z rumianku itp Pierwsze co zrobiłam to sięgnęłam po naturalne kosmetyki do higieny intymnej. Faroma ma taki fajny żel który zawiera dodatkowo panthenol łagodzący podrażnienia skóry, także te alergiczne. Ja kupiłam ten żel na kremoteka.pl, bo u mnie w okolicznych sklepach nie mają, ale poszukaj :) A wkładki kupuję carefree airflow bezzapachowe i odpukać na razie nie ma reakcji alergicznej

Gość asilllawa
śluz jest bezwonny to poco używać wkładek zapachowych ??

Gość grenadinne
o, dzieki. poszukam tego plynu. kupilam dzis carefree cotton, myslalam, ze beda bezzapachowe, ale i tak lekko czuc jakimis wkladkowymi perfumami ;) asilllawa - jesli nie musisz uzywal wkladek, to zazdroszcze (choc moze nalezaloby wspolczuc?). ja w trakcie dni plodnych odczuwam spora wilgoc - fakt - zapachu to nie ma, ale ilosci zatrwazaja, wiec musze uzywac wkladek, zeby nie lazic ciagle z mokra plama na dupie.

Gość mnie uczulają zarówno
zapachowe wkładki, podpaski jak i papier toaletowy (pachnący)

Gość mnie też uczulaja
mnie uczula wszystko co zapachowe, polecam Discreet wersję bez zapachową, super jakość i dobra cena, polecam ! :)

Gość mnie też ale naturella ok
mnie wkładki niektóre też uczulają: przykład - carefree zapachowe, discreet zapachowe, ale ostatnio wypróbowałam naturella ( bo są cieniutkie) i o dziwo są dla mnie lepsze niż np discreet niezapachowe i trzymają się bielizny. Jednak staram się ograniczyć do minimum używanie wkładek ( tylko przed @ i końcówka) bo mam problem z infekcjami, podrażnieniami itp. Jeśli chodzi o podpaski też te naturella mimo ze zapachowe, to najbardziej mi odpowiadają( chodzi mi o te nowsze, cienkie) nie te takie grubaśne;P Wcześniej używałam bella light tych niebieskich( czy jakoś tak) ale jednak w naturella czuję sie bardziej komfortowo;P

Gość panna z fajnym autem
tez mnie uczulaja carefree a po naturelli ok