Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

zamieszanie z pigułkami..nie wiem co zrobić

Polecane posty

jestem w 3 tygodniu pigułek, dokladnie przy 18. uprawialam seks przy 14 i 15 pigułce. wczoraj wzielam pigulke wieczorem o 21, ale byla impreza, wiec zjadlam wiecej, o 3 obudzily mnie mdlosci i wiadomo, zwymiotowalam to co zjadlam...ale nie wiem czy pigulka sie wchlonale. niby minelo 6 godzin, ale ale jak jedzenia nie strawilam to pigulki tez pewnie nie. wiec teraz zastanawiem sie czy zaprzestac branie pigulek i zrobic 7 dni przerwy, tak jak w wypadku zapomnienej pigulki, czy wziac jeszcze te 3 i dopiero przerwa?....

nie kombinuj, minęło 6 godzin, więc z żołądka już dawno się wyprowadziła i zdążyła się wchłonąć. po to ulotka mówi o 4 godzinach, żeby się tego czasu trzymać :)

Nie wolno robic przerwy wczesniej, moza ednak pozniej. TAbletka sie wchlonela. POZDRAWIAM

po to chyba jest to forum ze jak ktos nie wie to sie zapyta. a ulotki czytam, ale wole poznac zdanie innych.

jak to poznac zdanie innych?? to co teraz zdanie innych bedzie sie bardziej liczylo niz to co w ulotce?? porazka rob tak jak masz napisane w ulotce jak pisze tam przyjac jeszcze jedno opakowanie to tak zrob jak pisze ze wchlonela sie do 4 godz tzn ze sie wchloneła

Gość spoko maroko
Po prostu zazywaj pigułki dalej, a jeżeli boisz się ciąży to do końca opakowania możesz zastosować prezerwatywę dla świętego spokoju. Nie rób przerwy bo na pewno tabletka się wchłonęła i wszystko sobie poprzestawiasz!!!! Pozdrawiam

Nie rób przerwy, bierz dalej normalnie. Nic się nie stało. Też miałam taki przypadek, też biorę o 21 tabletkę i tez wymiotowałam w godzinach porannych. Nic się nie stało!

dziekuję bardzo za rady:* no, dziś 3 dnień przerwy, także okres powinnam mieć jak zwykle jutro, mam nadzieje ze przyjdzie:)