yassminelka 0 Napisano Lipiec 12, 2009 jestem w 3 tygodniu pigułek, dokladnie przy 18. uprawialam seks przy 14 i 15 pigułce. wczoraj wzielam pigulke wieczorem o 21, ale byla impreza, wiec zjadlam wiecej, o 3 obudzily mnie mdlosci i wiadomo, zwymiotowalam to co zjadlam...ale nie wiem czy pigulka sie wchlonale. niby minelo 6 godzin, ale ale jak jedzenia nie strawilam to pigulki tez pewnie nie. wiec teraz zastanawiem sie czy zaprzestac branie pigulek i zrobic 7 dni przerwy, tak jak w wypadku zapomnienej pigulki, czy wziac jeszcze te 3 i dopiero przerwa?.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 12, 2009 nie kombinuj, minęło 6 godzin, więc z żołądka już dawno się wyprowadziła i zdążyła się wchłonąć. po to ulotka mówi o 4 godzinach, żeby się tego czasu trzymać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Lipiec 12, 2009 chyba jednak zrobie juz dzis ta przerwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Nie wolno robic przerwy wczesniej, moza ednak pozniej. TAbletka sie wchlonela. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Lipiec 12, 2009 jak to nie wolno wcześniej? przeciez jestem w 3 tygodniu...teraz to juz sama nie wiem :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 12, 2009 ROB co chcesz, a nie zadawalabym takich pytan, czytaj ulotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Lipiec 12, 2009 po to chyba jest to forum ze jak ktos nie wie to sie zapyta. a ulotki czytam, ale wole poznac zdanie innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 12, 2009 jak to poznac zdanie innych?? to co teraz zdanie innych bedzie sie bardziej liczylo niz to co w ulotce?? porazka rob tak jak masz napisane w ulotce jak pisze tam przyjac jeszcze jedno opakowanie to tak zrob jak pisze ze wchlonela sie do 4 godz tzn ze sie wchloneła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko maroko Napisano Lipiec 13, 2009 Po prostu zazywaj pigułki dalej, a jeżeli boisz się ciąży to do końca opakowania możesz zastosować prezerwatywę dla świętego spokoju. Nie rób przerwy bo na pewno tabletka się wchłonęła i wszystko sobie poprzestawiasz!!!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska chmurka 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Nie rób przerwy, bierz dalej normalnie. Nic się nie stało. Też miałam taki przypadek, też biorę o 21 tabletkę i tez wymiotowałam w godzinach porannych. Nic się nie stało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Lipiec 17, 2009 dziekuję bardzo za rady:* no, dziś 3 dnień przerwy, także okres powinnam mieć jak zwykle jutro, mam nadzieje ze przyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach